Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εξαγορά της BlackBerry, αποτελεί ένα από τα πιθανότερα σενάρια στο χώρο της τεχνολογίας, με το Reuters να αναζωπυρώνει τις φήμες αναφέροντας ότι η Samsung προσέγγισε την καναδική εταιρεία πρόσφατα.Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής της BlackBerry, με τα στελέχη της Κορεατικής εταιρείας όμως να αρνούνται κάθε σχετική πληροφορία.

Το Reuters όμως σε σημερινό του δημοσίευμα και επικαλούμενο πηγές προσκείμενες και στις δύο εταιρείες αναφέρει ότι η Samsung προχώρησε σε επίσημη πρόταση εξαγοράς του γνωστού κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων, με το αντίτιμο να κυμαίνεται περίπου στα 7.5 δισ. δολάρια. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε αξίας μετοχής από $13.35 έως $15.49, κατά 38-60% δηλαδή αυξημένο από την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής της BlackBerry.

Η συμφωνία -αν αυτή ολοκληρωθεί-, αναμένεται να περιλαμβάνει και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της BlackBerry, κάτι που θα βοηθήσει τη Samsung να αντιμετωπίσει καλύτερα την Apple. Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία αναμένεται να διαδραματίσει ο Prem Watsa, του οποίου η κοινοπραξία Fairfax Financial Holdings Ltd αποτελεί έναν από κύριους μετόχους της BlackBerry μετά τη συμφωνία που έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2013.

Στελέχη των δύο εταιρειών φέρεται να συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με συμβούλους προκειμένου να συζητήσουν μια πιθανή εξαγορά, μια πληροφορία η οποία ήταν αρκετή για να σημειώσει αύξηση 30% η τιμή της μετοχής της BlackBerry.θα

Οι δύο εταιρείες πάντως ανακοίνωσαν τον περασμένο Νοέμβριο μια σημαντική στρατηγική συμφωνία, με την οποία το BES12 (BlackBerry Enterprise Server 12), θα ενσωματωθεί στο λογισμικό ασφαλείας της Samsung, το Knox, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στα μοντέλα Galaxy.

Ενημέρωση (02:15) Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά, η BlackBerry διαψεύδει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung για μια πιθανή εξαγορά.

Link.png Site: Reuters

Δημοσ.

Όχι... Όχι! Το καλύτερο λειτουργικό ever, optimization στο full και θα το πάρει η εταιρεία συνώνυμη με την ακαλαισθησία, την πλαστικούρα, το bloatware και το lag. Αν είναι δυνατόν!

• Like 17
Δημοσ.

Όχι... Όχι! Το καλύτερο λειτουργικό ever, optimization στο full και θα το πάρει η εταιρεία συνώνυμη με την ακαλαισθησία, την πλαστικούρα, το bloatware και το lag. Αν είναι δυνατόν!

με πρόλαβες!

• Like 2
Δημοσ.

ας μην φαει η samsung....εχει γλαροσουπα....

Τωρα Κυρια Samsung που αρχιζει η καταφορα....πριτς δεν σφαξανε....

Η ιδια η Blackberry ανακοινωσε επισημα πως δεν ισχυει κατι τετοιο(και εννοειται καλα πράττει)

Το μονο λειτουργικο αυτην την στιγμη που κανει την διαφορα και υποσχεται πολλα ...ενω ολα τα αλλα μπαζουν απο παντου ...

Mια συνεργασια με samsung ισως γινει .....αλλα για εξαγορα , ουτε μια στο 1000000000000

Ηaters begin ....

http://n4bb.com/blackberry-publicly-refutes-samsung-takeover-report/

• Like 6
Δημοσ.

Μακάρι να μην ισχύει... Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει για προσωπική συσκευή bb αλλά καλό είναι να υπάρχει ένας ακόμα παίχτης που τον τελευταίο χρόνο imho δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω πως αν περασει η bb στην σαμμυ, η δεύτερη με ένα έτοιμο os επιτέλους θα έχει αυτό που δεν καταφερε με το tizen....και αν σκεφτούμε ότι το bb os παρέχει συμβατότητα σε android apps τότε...... τα υπόλοιπα  τα αφήνω στην φαντασια σας....

• Like 1
Δημοσ.

Οπως εγινε ενημερωση, η ειδηση δεν ισχυει. Αυτη τη στιγμη η BB εχει ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο , το QNX, που ειναι πρωταγωνιστης στα συστηματα αυτοκινητων και μια απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, εταιρικη λυση για ασφαλεια. Ακομη και ζημιογωνο να ειναι το τμημα κινητων, το BBOS10 βασιζεται στο QNX, που δεν βλεπω το λογο να πουλησει η BB, οταν ο ιδιος ο CEO το χαρακτηριζει το διαμαντι της εταιρειας...

• Like 3
Δημοσ.

Οπως εγινε ενημερωση, η ειδηση δεν ισχυει. Αυτη τη στιγμη η BB εχει ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο , το QNX, που ειναι πρωταγωνιστης στα συστηματα αυτοκινητων και μια απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, εταιρικη λυση για ασφαλεια. Ακομη και ζημιογωνο να ειναι το τμημα κινητων, το BBOS10 βασιζεται στο QNX, που δεν βλεπω το λογο να πουλησει η BB, οταν ο ιδιος ο CEO το χαρακτηριζει το διαμαντι της εταιρειας...

Καλα σιγουρα, δεν χρειαζεται να πουλησεις την εταιρεια, πουλα αδειοδοτηση χρήσης στους άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως θα ηθελα να συνεργαστουν microsoft και blackberry για ενα ενιαιο λειτουργικο.εκει θα ειχαμε κλαμα απο τους μεγαλους..

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως θα ηθελα να συνεργαστουν microsoft και blackberry για ενα ενιαιο λειτουργικο.εκει θα ειχαμε κλαμα απο τους μεγαλους..

Ναι , η MS να δινει το hardware και η BB το λειτουργικο :P

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε, επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε αυτούς που πάτήσαν like στο ποστ σου το design της Samsung και βγάζεις συμπεράσματα επίδοσης από το Galaxy Pocket δεν σημαίνει ότι η Samsung είναι αυτό που περιγράφεις. Λες και η Blackberry φτιάχνει κινητά από πλατίνα.

Υποκειμενικές απόψεις, είναι καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ.

Όλους μας εκνευρίζει κάτι από κάθε τι (πχ εμένα μου την βιδώνουν τα bezel της Sony, οι τιμές της Apple κλπ) αλλά δε βγαίνω να βγάζω το άχτι μου συνέχεια σε κάθε είδηση και να πηγαίνω κόντρα στην γνώμη του καθένα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...