Προς το περιεχόμενο

Στις 13 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία των Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βεβαιως και υπαρχει ακομα και μαλιστα βγαζει ποιοτικοτερα παιχνιδια ακομα και απο την $ony και απο την micro$oft...

Ντάξει, και η Microsoft έχει βγάλει παιχνιδάρες. AOE, Flight Simulator κτλ.

Όχι οτι συγκρίνονται με την ιστορία της nintendo, απλά επειδή ανέφερες την συγκεκριμένη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη έκδοση του 3DS, το 3DS XL, αυτή δε θα περιλαμβάνει φορτιστή στο πακέτο

Λες και το προϊον απευθύνεται μονο σε fanboys που αυτονόητα έχουν αγοράσει τη προηγούμενη έκδοση...

Για αυτό πιάνεις μωρή πάτο στις πωλήσεις.

Ακόμα βγαίνουν Nintendo;

Όχι απλά βγαίνουν αλλά σπάνε και κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις. Μάλιστα, στα παιχνίδια, το τελευταίο πόκεμον πούλησε εκατομμύρια κομμάτια μέσα στην πρώτη εβδομάδα, καθιστόντας ρεκόρ. 

• Like 5

Λες και το προϊον απευθύνεται μονο σε fanboys που αυτονόητα έχουν αγοράσει τη προηγούμενη έκδοση...

Για αυτό πιάνεις μωρή πάτο στις πωλήσεις.

Ποιος πιάνει πάτο ρε φίλε; Έχεις δει ποτέ κανά chart, το wii-u δε τραβάει μέχρι στιγμής (μηδενική όμως υποστηρίξει τίτλων έτσι) όμως για δες wii και ds-gameboy. Το wii πάνω από 100 εκατομμύρια έχει πουλήσει, το wiiu είχε γύρω στα 12, σύμφωνα με εκτίμησεις θα αγγίξει τα 25 στο τέλος του κύκλου του, εντάξει δεν είναι και σούπερ αριθμός αλλά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Για δες πωλήσεις που είχε κάνει το SNES και το Genesis, χειρότερες είχαν κάνει. 

• Like 1

Μεγαλυτερη γυφτια απο αυτο που κανει η nintendo δεν υπαρχει αναγκαστηκα να δωσω 12 ευρω επιπλεον για φορτιστη οταν πηρα το 3ds xl  πριν 2 χρονια πως το επιτρεπει η ευρωπαικη ενωση? ενα προιον οταν το αγοραζεις δεν πρεπει να εχει στην συσκευασια οσα χρειαζεται για να ειναι λειτουργικο?

• Like 1

...δεν πάμε καλά σίγουρα πάλι τα ίδια κάνει η nintendo και θα μείνει στο ράφι ok καταλαβαίνω από το απλό DS να πας σε 3dsXL μάλιστα γιατί θα δεις μεγάλη αλλαγή στο hardware και κατ επέκταση στα games αλλα τώρα ? γιατί ??? ας έκανε κάτι καινούργιο όχι απλά να αγοράζει κάποιος hardware επειδή το έβγαλε...!!! αυτό περιμένουν δηλαδή να αγοράσουν την ίδια κονσόλα ? by the way είμαι collector και με πειράζει ακόμα περισσότερο όταν βλέπω copy paste μηχανημάτων και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.αυτά :)

Η Nintendo πάντα έκανε επανειλημένα refresh στις φορητές της. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.

Προσωπικά βρίσκω το 3DS ως μία απόλυτα επιτυχημένη φορητή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ζούμε σε μία εποχή που τα smartphones και tablets έχουν εδραιωθεί πλήρως και η πρόσβαση σε φθηνό, φορητό gaming είναι παραπάνω από εύκολη.

Είμαι κάτοχος του 3DS XL, και ενώ έχω high-end PC με εκατοντάδες παιχνίδια στο Steam, συνεχώς επανερχομαι στο 3DS για να παίξω παιχνιδια που δεν βρίσκω πουθενά αλλού.

Και μόνο που το νέο 3DS XL θα παίζει το Xenoblade Chronicles ( το πιό αγαπημένο μου παιχνίδι από το 1990 μέχρι σήμερα), για μένα το καθιστά αυτόματη αγορά μόλις κυκλοφορήσει.

• Like 3

Μεγαλυτερη γυφτια απο αυτο που κανει η nintendo δεν υπαρχει αναγκαστηκα να δωσω 12 ευρω επιπλεον για φορτιστη οταν πηρα το 3ds xl  πριν 2 χρονια πως το επιτρεπει η ευρωπαικη ενωση? ενα προιον οταν το αγοραζεις δεν πρεπει να εχει στην συσκευασια οσα χρειαζεται για να ειναι λειτουργικο?

Μείωση κόστους (για το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει ήδη φορτιστή τέτοιου τύπου) και προστασία περιβάλλοντος (ή τουλάχιστον έτσι το ονομάζουν).

Ούτε η Motorola έχει στο Moto G.

• Like 1

Δεν θέλω να ξεκινήσω Console Wars αγαπητέ efo355, αλλά το να λες ότι το Wii U είναι καλύτερη επιλογή από PS4 και Xbox One είναι επιεικώς τραγικό!

Έχει hardware 7ετίας, σκληρό δίσκο μόνο 32GB, δεν έχει ethernet port, σχεδόν κανένας 3rd party developer δεν το υποστηρίζει και τα μόνα αξιόλογα παιχνίδια που έχει είναι επανακυκλοφορίες από παλαιότερους τίτλους (εξαιρούνται τα Mario Kart 8, Bayonetta 2, SSB).

Μέχρι και ο ίδιος ο Miyamoto δήλωσε πως ο επόμενος Mario τίτλος θα κυκλοφορήσει στην επόμενη κονσόλα της Nintendo κι όχι στο Wii U...

Όσο για τα exclusives, η Sony θα κυκλοφορήσει περισσότερα (και καλύτερα) μέσα στο 2015.

ΥΓ: Ο μόνος λόγος που κάποια παιχνίδια τρέχουν σε 1080p 60fps είναι ότι από άποψη γραφικών έχουν μηδενικές απαιτήσεις. Ένα πραγματικό next-gen παιχνίδι δεν μπορεί καν να τρέξει στο Wii U δίχως να κατακρεουργηθεί.

• Like 1

Δεν θέλω να ξεκινήσω Console Wars αγαπητέ efo355, αλλά το να λες ότι το Wii U είναι καλύτερη επιλογή από PS4 και Xbox One είναι επιεικώς τραγικό!

Έχει hardware 7ετίας, σκληρό δίσκο μόνο 32GB, δεν έχει ethernet port, σχεδόν κανένας 3rd party developer δεν το υποστηρίζει και τα μόνα αξιόλογα παιχνίδια που έχει είναι επανακυκλοφορίες από παλαιότερους τίτλους (εξαιρούνται τα Mario Kart 8, Bayonetta 2, SSB).

Μέχρι και ο ίδιος ο Miyamoto δήλωσε πως ο επόμενος Mario τίτλος θα κυκλοφορήσει στην επόμενη κονσόλα της Nintendo κι όχι στο Wii U...

Όσο για τα exclusives, η Sony θα κυκλοφορήσει περισσότερα (και καλύτερα) μέσα στο 2015.

ΥΓ: Ο μόνος λόγος που κάποια παιχνίδια τρέχουν σε 1080p 60fps είναι ότι από άποψη γραφικών έχουν μηδενικές απαιτήσεις. Ένα πραγματικό next-gen παιχνίδι δεν μπορεί καν να τρέξει στο Wii U δίχως να κατακρεουργηθεί.

Κοίταξε εγώ Sony υποστηρίζω, όμως το Wii U είναι άριστη κονσόλα, σου αρέσει δε σου αρέσει. Τώρα, κοίταξε, το αν είναι καλύτερο από το PS4 ίσως είναι υπερβολή (δεν είναι αντικειμενικά) όμως είναι πολύ ανταγωνιστικό και αξιόλογο. Για τα 60fps δεν μπορείς να πεις το Mario Kart δεν έχει απαιτήσεις ως game, δες απλά τα lightning του, πολύ ανώτερα από οποιοδήποτε PS3 game, συμπεριλαμβανομένου και του Destiny. Μια χαρά είναι, και συμφωνώ με το άλλο φίλο. Ε αφού έχει δεν έχει πορτ για Ethernet, είναι για πέταμα. 

Για κονσόλες μιλάμε που είναι ενα από τα χόμπι που έχουμε δεν θα τη δούμε je suis Charlie ( σωστά το έγραψα ; ) και έτσι... με λίγα λόγια απλά κουβέντα κάνουμε.

Τώρα το  hardware πως είναι επταετίας όταν καλά καλα δεν ξέρουμε τι εχει μέσα δεν μπορώ να το κατανοήσω. Δεν μιλάμε για x86 αρχιτεκτονική όπως σε ps4, xone...

Το Wii u εχει αποκλειστικότητες που τρέχουν σαν το γάργαρο νεράκι και σε παιχνίδια με απαιτήσεις όπως bayonetta, super smash bros...

Ενα κανονικο next gen game κατακρεουργείται στα ps4 xone. Οποίοι έχουν σχετικά καλό PC ξέρουν

• Like 1

Για κονσόλες μιλάμε που είναι ενα από τα χόμπι που έχουμε δεν θα τη δούμε je suis Charlie ( σωστά το έγραψα ; ) και έτσι... με λίγα λόγια απλά κουβέντα κάνουμε.

Τώρα το  hardware πως είναι επταετίας όταν καλά καλα δεν ξέρουμε τι εχει μέσα δεν μπορώ να το κατανοήσω. Δεν μιλάμε για x86 αρχιτεκτονική όπως σε ps4, xone...

Το Wii u εχει αποκλειστικότητες που τρέχουν σαν το γάργαρο νεράκι και σε παιχνίδια με απαιτήσεις όπως bayonetta, super smash bros...

Ενα κανονικο next gen game κατακρεουργείται στα ps4 xone. Οποίοι έχουν σχετικά καλό PC ξέρουν

Μα δεν είπε κανείς ότι δεν κάνουμε κουβέντα. Την άποψή μου είπα κι εγώ όπως εσύ την δική σου. :-)

Απλώς όποιος έχει στοιχειώδη γνώση από hardware γνωρίζει ότι το Wii U είναι μακράν η πιο αδύναμη κονσόλα στην αγορά αυτή την στιγμή (από τις next-gen). Αν εσένα σου αρέσει, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά επέτρεψέ μου να έχω την άποψη ότι είναι πεταμένα λεφτά. Είναι πάνω από δυο χρόνια στην αγορά και μετά βίας βρίσκεις 10 καινούρια παιχνίδια άξια αναφοράς.

Καλός ο Mario και η Zelda δεν αντιλέγω, αλλά στο PS4 από exclusives έρχονται τα: Bloodborne, Deep Down, Until Dawn, The Order 1886, Street Fighter V (console exclusive), Ratchet & Clank Reboot, No Man's Sky (console exclusive), Hellblade, Persona 5, Uncharted 4.

Και από 3rd party developers τα:
Doom, Resident Evil Revelations 2, Batman Arkham Knight, Dead Island 2, Dying Light, Rise Of The Tomb Raider, Star Wars Battlefront, The Witcher 3, Metal Gear Solid V, Mortal Kombat X, Final Fantasy XV, Silent Hills, Evolve.
Όπως βλέπεις ο λόγος που διαφωνώ μαζί σου όταν λες ότι το Wii U είναι καλύτερη επιλογή από το PS4, είναι δικαιολογημένος κι όχι από φανατισμό. Φιλικά.

Κοίταξε εγώ Sony υποστηρίζω, όμως το Wii U είναι άριστη κονσόλα, σου αρέσει δε σου αρέσει. Τώρα, κοίταξε, το αν είναι καλύτερο από το PS4 ίσως είναι υπερβολή (δεν είναι αντικειμενικά) όμως είναι πολύ ανταγωνιστικό και αξιόλογο. Για τα 60fps δεν μπορείς να πεις το Mario Kart δεν έχει απαιτήσεις ως game, δες απλά τα lightning του, πολύ ανώτερα από οποιοδήποτε PS3 game, συμπεριλαμβανομένου και του Destiny. Μια χαρά είναι, και συμφωνώ με το άλλο φίλο. Ε αφού έχει δεν έχει πορτ για Ethernet, είναι για πέταμα. 

Δεν είπε κανείς ότι είναι για πέταμα, αλλά η έλλειψη ethernet port είναι σημαντικότατη όταν παίζεις online παιχνίδια και κυρίως όταν κάνεις update (πράγμα για το οποίο η Nintendo έφαγε τρελό κράξιμο λόγω του τεράστιου χρόνου που απαιτείται, κυριολεκτικά ώρες).

Για σένα μπορεί να μην είναι πρόβλημα αλλά για πολλούς άλλους είναι, ειδικά όταν μιλάμε για next-gen.

Όσο για το Mario Kart 8 ασφαλώς και μπορώ να πω ότι δεν έχει πολλές απαιτήσεις στα γραφικά. Είναι πασίγνωστο ότι τα παιχνίδια με τις λιγότερες απαιτήσεις είναι τα racing και τα sports. Δες την σύγκριση του Watchdogs μεταξύ Wii U και PS4 και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Και για να συγκρίνουμε racing games, αν πιστεύεις ότι το Mario Kart 8 είναι απαιτητικό, τότε δες αυτά τα γραφικά και πες μου αν το Wii U μπορεί να τα αναπαράγει ακόμα και σε 30fps (θυμήσου, συγκρίνουμε hardware αυτή την στιγμή κι όχι gameplay):

https://www.youtube.com/watch?v=dg7EEbsX54M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...