Fine187 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω να ακούσω καιρό σχετικά με το 0.facebook.com και δεν βρηκα κάτι σχετικό. Για να μπω απο cosmote καρτοκινητό χωρις να ενεργοποιήσω πακέτο ιντερνετ (day pass και λοιπές....) δεν μπορώ πλέον μόνο με την ενεργοποίηση των δεδομένων? Ανοίγω τα δεδεμομένα (έχω και τις ρυθμίσεις) αλλά δεν γίνεται τιποτα. Πάντα έμπαινα απο wi-fi οπότε ειμαι ανημέρωτος
spook Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για να είσαι καλυμένος απενεργοποίησε την λειτουργία του day pass παρόλα αυτά. Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333.Με κλειστά δεδομένα δεν γίνεται να μπεις. Πρέπει να έχεις όμως τις ρυθμίσεις internet στην συσκευή σου για να επικοινωνεί μέσω των δεδομένων.Για να λάβετε στο κινητό σας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333.
Fine187 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει ενεργοποιηθεί καμιά υπηρεσία, αλλά απόσο έμαθα πρεπει να βαζω τα 20mb καθε μερα ωστε να μπαινω τσαμπα στο 0.facebook κατι που ειναι χαζό... τελος πάντων
spook Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εγώ παλαιότερα που το χρησιμοποιούσα δεν είχα ποτέ υπόλοιπο mb. Απλά είχα τις ρυθμίσεις internet στην συσκευή μου. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον πάροχο σου για να εξακριβώσεις τι πρέπει να κάνεις και σε κατάστημα θα σε εξυπηρετήσουν , λογικά.
Stogianz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν έχει κάτω απο 1ε στην κάρτα και μπεις απο δεδομένα στο 0.facebook.com νομίζω πως δεν μπορεί να σου φάει κάρτα. Εγώ τουλάχιστον μέχρι πέρυσι όταν βαριόμουν στο σχολείο έτσι έκανα (τώρα έχουμε mb)
Fine187 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 απόσο ενημερώθηκα από γνωστό που εχει cosmote, βαζει το 1€ με τα 20mb ωστε να ενεργοποιηθει η γραμμή του... δεν ξερω πάντως γιατί ξερω και άτομα που μπαινουν απλά με τα δεδομένα ανοιχτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα