Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό στα 120-130 ευρώ από Ελλάδα και είμαι ανάμεσα στα εξής δύο :

α) http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Microsoft-Lumia-535-DS-Black-A00022748.htm

β) http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max

Στο 535 με προβληματίζει η ανάλυση της οθόνης σε συνδυασμό με την μέτρια κάμερα αλλά είναι DS και θα πάρει και τα windows 10.

Στο Smart 4 Max με προβληματίζει κυρίως το μέγεθος και κατά πόσο θα είναι smooth η λειτουργία του έπειτα από 1 χρόνο αλλά γενικότερα σαν συσκευή μου φαίνεται ανώτερη.

Εσείς τι μου προτείνετε?

Το κινητό που έχω τώρα είναι 4" και μου φαίνεται σχετικά μικρό αλλά η μετάβαση στις 6" με φοβίζει κάπως ως προς την ευχρηστία κατά τη μεταφορά του...

Δημοσ.

Αναφέρεις το DS του 535. Την χρειάζεσαι αυτή την δυνατότητα; Γιατί έτσι αποκλείεται το vodafone και μπαίνει πιο δυνατά η πρόταση του συμφορουμητή από πάνω.

Το moto g πάντως είναι πιο κοντά και στις ίντσες που χρησιμοποιείς τώρα. Pure android και updates συχνά. Το κακό είναι ότι ξεφεύγεις από την τιμή που έχεις ορίσει ως όριο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου είναι άμεση ανάγκη το ds - απλά ένα plus - γιαυτό και δεν απορρίπτω το smart 4.

Το moto g είναι ωραίο αλλά μου φαίνεται πλέον παλιό και θα προτιμούσα κάτι πάνω από 4.5".. Το 2nd Generation είναι το ιδανικό για τις ανάγκες μου αλλά ξεφεύγει στα χρήματα!

Δημοσ.

Δεν μου είναι άμεση ανάγκη το ds - απλά ένα plus - γιαυτό και δεν απορρίπτω το smart 4.

Το moto g είναι ωραίο αλλά μου φαίνεται πλέον παλιό και θα προτιμούσα κάτι πάνω από 4.5".. Το 2nd Generation είναι το ιδανικό για τις ανάγκες μου αλλά ξεφεύγει στα χρήματα!

Αν δεν καίγεσαι άμεσα θα έλεγα να κάνεις υπομονή και να πάρεις το 2nd gen αν βέβαια στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου. Μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω σήμερα αλλά θα κάνεις απόσβεση και με το παραπάνω σε βάθος χρόνου

Δημοσ.

Δεν καίγομαι αλλά και πάλι δεν μπορώ να ανέβω τόσο, δυστυχώς..

Στα θετικά του smart 4 (και αρνητικά του moto g) είναι και η αυτονομία της μπαταρίας του!

Δημοσ.

Σε προσωπικό επίπεδο θα επέλεγα το lumia 535 λόγο του ότι οι 6 ίντσες του smart max μου φαίνονται υπερβολικές.
Έχει και την χαμηλότερη τιμή, σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Σε προσωπικό επίπεδο θα επέλεγα το lumia 535 λόγο του ότι οι 6 ίντσες του smart max μου φαίνονται υπερβολικές.

Έχει και την χαμηλότερη τιμή, σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Φίλε spook την ίδια άποψη έχω κι εγώ. Όσο εντυπωσιακές είναι οι 6" για browsing, videos & games άλλο τόσο με προβληματίζουν ως προς τη φορητότητα..

Επειδή δεν έχω εμπειρία από τόσο μεγάλα κινητά, χωράνε στην τσέπη ή θα πρέπει να είμαι όλη την ώρα με ένα τσαντάκι στον ώμο?

Δημοσ.

Εφόσον ως εδώ μπορείς να πας τότε και εγώ Lumia λέω, για τους εξής λόγους. Οι 6 ίντζες ακόμα και για μένα που έχω το G3 μου φαίνονται πολλές.

2ος λόγος, στα Low end phones τα windows είναι πολύ πιο smooth από τα αντίστοιχα android.

Θεωρώ πως τα αξιοπρεπή android εφόσον μιλάμε από Ευρώπη ξεκινάνε από το Moto G

Δημοσ.

Ένα φεγγάρι είχα στην κατοχή μου το note 2 στης τσέπες χωρούσε οριακά, σε κάποια παντελόνια με μικρότερες τσέπες φαινόταν η γωνία. Παντως όποτε καθόμουν κάπου το έβγαζα από την τσέπη.
Και στον χειρισμό οι 6 ίντσες μου φαίνονται πολλές και δυσχρηστες αν και έχουμε αρκετούς φανατικούς των μεγάλων διαστάσεων.
Πάντα μιλάω σε προσωπικό επίπεδο και ανάλογα των συσκευών που έχω χρησιμοποιήσει.
Smart 4 max 164 x 83.4 x 7.9 mm (6.46 x 3.28 x 0.31 in)

170 g
Lumia 535 140.2 x 72.4 x 8.8 mm (5.52 x 2.85 x 0.35 in)
146 g

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κρύψω ότι το smart 4 max μου κάνει περισσότερο κλικ από το 535 αλλά όπως λέτε κι εσείς, το Lumia φαίνεται πως είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου!

Να κάνω μία τελευταία ερώτηση μιας και οι δύο έχετε/είχατε κινητά των 5.5".

Σας ενόχλησε ποτέ το μέγεθός τους σε βαθμό που να αποτελεί λόγο για να μετανιώσετε που πήρατε τόσο μεγάλο κινητό?

Δημοσ.

Για μένα το note 2 ήταν η καλύτερη συσκευή που είχα πάρει από άποψη απόδοση τιμής κλπ. Απλά δεν είμαι για τόσο μεγάλη συσκευή. Έμεινα μαζί του για 5 μήνες, δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν πήγαινα σε τέτοια συσκευή αν παραμείνω όπως είμαι ο "μέσος χρήστης".
Επειδή οι συγκεκριμένες συσκευές παίζουν στα καταστήματα μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα vodafone και να το δεις από κοντά.

υ.γ. Αυτό έπαθα με το note 2 το κατέκρινα ως μέγεθος αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου , "ερωτεύθηκα". χαχαχαχα :P :D

Δημοσ.

Δεν θα κρύψω ότι το smart 4 max μου κάνει περισσότερο κλικ από το 535 αλλά όπως λέτε κι εσείς, το Lumia φαίνεται πως είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου!

Να κάνω μία τελευταία ερώτηση μιας και οι δύο έχετε/είχατε κινητά των 5.5".

Σας ενόχλησε ποτέ το μέγεθός τους σε βαθμό που να αποτελεί λόγο για να μετανιώσετε που πήρατε τόσο μεγάλο κινητό?

Εμένα ΚΑΘΟΛΟΥ, με βολεύει πολύ ειδικά μετά που η κόρη μου έριξε νερό στο laptop και το κλαίω ακόμα. Πλέον έχει και ρόλο tablet αλλά δεν συγκρίνεται το G3 με άλλη ανάλογη συσκευή με 5.5 ίντζες λόγω των πολύ μικρών μπέζελς. Στην Τσέπη χωράει άνετα το χειρίζομαι αρκετά άνετα με το 1 χέρι. Το Moto G 1st gen της γυναίκας μου μου φαίνεται παιχνίδι των μωρών, είμαι και στραβάδι, δεν θέλω καν να το αγγίζω.

Δημοσ.

To είδα σήμερα από κοντά το smart 4 max και εκεί που λέω "παντόφλα είναι, θα πάρω το 535" διάβασα ότι το 535 έχει θέμα με την αφή :mad:
Μάλλον στην τύχη θα διαλέξω ένα από τα δύο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...