ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πούλησαν το 4S για να αγοράσουν το 5C, ψάχνεις να βρεις λογική και νοημοσύνη στους apple fans; Off-topic : Υπάρχουν και άτομα που πούλησαν LG g2 για το g3 όπως και sgs4 για sgs5 κλπ. Απ'τη στιγμή που είχαν τα χρήματα και ήθελαν να πάρουν το 'καινουργιο' καλά έκαναν. Ακόμα και αν δεν τους ήταν αναγκαίο , ήταν αυτό που ήθελαν να κάνουν οπότε Δεν είναι σωστό αυτό που λες.On-topic : Κρίμα και θα έπαιρνα 5 έτσι για να Υπάρχουν !
Inler Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σας εφτιαξα παλι...Μπραβο στο Public που εδωσε αμεσα το προιον χωρις προβληματα 2
KiriosD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 μαλλον δε το ειχαν παρει χαμπαρι καλα καλα ακομα πηρα και εγω 2 και ας μην εχω 5c ετσι για τη φαση ναι μεν επαρχια και μπορει οντως να μην υπηρχε στοκ αλλα μαλλον δε με βλεπω να παραλαμβανω
Narayan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Off-topic : Υπάρχουν και άτομα που πούλησαν LG g2 για το g3 όπως και sgs4 για sgs5 κλπ. Απ'τη στιγμή που είχαν τα χρήματα και ήθελαν να πάρουν το 'καινουργιο' καλά έκαναν. Ακόμα και αν δεν τους ήταν αναγκαίο , ήταν αυτό που ήθελαν να κάνουν οπότε Δεν είναι σωστό αυτό που λες. On-topic : Κρίμα και θα έπαιρνα 5 έτσι για να Υπάρχουν ! Offtopic: Δεν το έπιασες... το 5C είναι υποδεέστερο του 4S, αλλά πολλοί το αλλάξανε μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν το 5
someone- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οφφ τοπικ. το 4ς είναι το κινητό που κρατησα πιο πολυ απο ολα, σχεδον 2 χρονια. το μετανιωσα που πηρα πριν κανα χρονο το g2. ακομα κοιταω αγγελιες με 4ς και το σκεφτομαι..
Skierpetros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Offtopic: Δεν το έπιασες... το 5C είναι υποδεέστερο του 4S, αλλά πολλοί το αλλάξανε μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν το 5 αυτό που λες δεν ισχύει. εκτος αν πιστεύεις ότι επειδή είναι πλαστικό είναι και υποδεέστερο 1
epiphobe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Offtopic: Δεν το έπιασες... το 5C είναι υποδεέστερο του 4S, αλλά πολλοί το αλλάξανε μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν το 5 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5690&idPhone2=4212 Για εξηγησε μας λιγο γιατι κατι δεν καταλαβαινω.Σε τι ειναι υποδεέστερο,εκτος των υλικών κατασκευής? On topic,το πλαισιο μου έριξε ακυρο αλλα παρελαβα απο το public πρασινη και κιτρινη και περιμενω και δυο μπλε. Inler να 'σαι καλα 1
Whitey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το Πλαίσιο μου έριξε άκυρο επειδή δεν είχαν στις αποθήκες. Μπορεί να υπάρχουν στα ράφια, από όπου και πήρα δύο λευκές για το 5C μου. Περιμένω και δύο μπλε από το Public. Πολλά ευχαριστώ στο παιδί που έφτιαξε το topic, τις ήθελα καιρό τώρα.
deadp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα ειναι ότι εγώ που έχω λευκό 5c κι ήθελα μια λευκή, δεν μπορώ να βρω, Ενώ άλλοι που δεν εχουν το κινητό, μάλλον τις προμηθεύτηκαν για θηκες σαπουνιών... Εύγε Έλληνα.
Narayan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αυτό που λες δεν ισχύει. εκτος αν πιστεύεις ότι επειδή είναι πλαστικό είναι και υποδεέστερο http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5690&idPhone2=4212 Για εξηγησε μας λιγο γιατι κατι δεν καταλαβαινω.Σε τι ειναι υποδεέστερο,εκτος των υλικών κατασκευής? On topic,το πλαισιο μου έριξε ακυρο αλλα παρελαβα απο το public πρασινη και κιτρινη και περιμενω και δυο μπλε. Inler να 'σαι καλα Δικό μου λάθος παιδιά, ήθελα να γράψω iPhone 5 (που βγήκε το '12) και έγραψα 4S.
Belial Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα ειναι ότι εγώ που έχω λευκό 5c κι ήθελα μια λευκή, δεν μπορώ να βρω,<br> Ενώ άλλοι που δεν εχουν το κινητό, μάλλον τις προμηθεύτηκαν για θηκες σαπουνιών...<br> Εύγε Έλληνα. η κοινότητα του insomnia μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, φτάνει μόνο να το ζητήσεις. Μου έχει συμβεί 2 φορές τον τελευταίο μήνα. Κάποιος που παρέλαβε μπορεί να μας κάνει μια παρουσίαση και να μας πει την γνώμη του αν αξίζει σαν θήκη; Προστασία και εφαρμογή π.χ. ; Sent from my iPhone using Insomnia 1
pedrojay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) iPhone 5 (που βγήκε το '12)Χμμ,οχι οτι εχει σημασία, αλλά για να τα μπαλώσεις τα κάνεις χειρότερα, πες απλά οτι είχες λάθος εντύπωση ρε παιδάκι μου δεν έγινε τίποτα.Άλλωστε το τυπογραφικό δεν ταιριάζει με το σενάριο περί αρίθμησης που ανεφερες αρχικά. Edit:Τελοσπάντων,για να είμαι δίκαιος μάλλον κατάλαβα τι ήθελες να πεις τελικά αν και δεν βγαίνει νόημα. Τα μπέρδεψες για τα καλά όμως στο μυαλό σου Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από pedrojay
someone- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα ειναι ότι εγώ που έχω λευκό 5c κι ήθελα μια λευκή, δεν μπορώ να βρω, Ενώ άλλοι που δεν εχουν το κινητό, μάλλον τις προμηθεύτηκαν για θηκες σαπουνιών... Εύγε Έλληνα. απο που εισαι φιλε μου; 1
deadp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 απο που εισαι φιλε μου; από Ημαθία φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα