Προς το περιεχόμενο

Apple Case for iPhone 5c 0.90e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι 99% σίγουρο πως είναι λάθος (επίτηδες) αλλά το περίεργο είναι πως είναι σε 3 καταστήματα όπου το ένα δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα 2. Παρήγγειλα 5 έτσι για την φάση, αν όντως ισχύει θα παραλάβω και θα τα βγάλω στο black market :P

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς είναι από τους κράχτες ξεστοκαρισματος των εκπτώσεων του πλαισίου και ως συνήθως έκανε price match το public. Πριν 11 μήνες πάντως βλέπω έπαιζε στα 14 ευρώ, δεν μου γεμίζει το μάτι για να πω την αληθεια, κοιτα μη σου μείνουν τα 5 κομμάτια και τα κανεις πλακι. :P Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν αυτο το πράγμα στα 10-15-20 ευρώ κανονικη τιμή;;;;; :confused:

Δημοσ.

Το πρώτο άκυρο εδώ από πλαίσιο. Πήγαν να μου πασάρουν μια θήκη Sapio sentio κάτι τέτοιο. 3 μηνύματα και 5 email. 16 λεπτά στο τηλέφωνο για να μου πούνε ότι δεν την έχουν και ότι υπάρχει άλλη με 99 λεπτά. Όταν έκανα την παραγγελία ήταν διαθέσιμο το προϊόν αλλά επειδή θέλει 15 λεπτά το σύστημα να ενημερωθεί κατα δήλωσης τους εξαντλήθηκε. Παρέλαβε κάποιος άλλος;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παραγγελια από plaisio χθες βραδυ.

Σήμερα μου είπαν ότι εξαντλήθηκε και ίσως έχει κάποιο κατάστημα.

Πήγα στο κατάστημα και βρήκα μια μπλε και μια άσπρη και τις πηρα. 

Ευχαριστώ και εγώ τον TS.

Το public έχει ακόμα διαθέσιμα μερικά χρώματα για παραγγελια 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν αυτο το πράγμα στα 10-15-20 ευρώ κανονικη τιμή;;;;; :confused:

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πούλησαν το 4S για να αγοράσουν το 5C, ψάχνεις να βρεις λογική και νοημοσύνη στους apple fans; :-D B)

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα τρία χρώματα (μπλε, άσπρο, κίτρινο) από public Πάτρα.

Η πωλητρια με ρώτησε αν θα πληρώσω μετρητά...

Την ρώτησα αν είχε δει πόσο κοστίζουν...

Γούρλωσε τα μάτια και είπε πως πρέπει να έχει γίνει λάθος γιατί δεν μπορεί να έχει 98% έκπτωση.

Πλήρωσα 2.70 και έφυγα.

Ευχαριστώ τον ts για την ενημέρωση.

• Like 4
Δημοσ.

Και εμενα στο plaisio ο υπάλληλος μου είχε πει ότι έχει 15 ευρω και του λέω περνα το barcode.

Μόλις του έβγαλε 0.90 γούρλωσε τα ματια  χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...