Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, λέω να τολμήσω να αγοράσω το πρώτο μου κινέζικο smartphone.

Τι θέλω από αυτό:

Να είναι ποιοτικό στην κατασκευή του

Να είναι γρήγορο

Να έχει καλό gps

Καλό ήχο κατά την κλήση

Να κρατά η μπαταρία 1,5 με 2 μέρες με κανονική χρήση.

Να είναι 4G

Είδα αυτά: Link.png Site: Xiaomi Redmi Note 4G και : Link.png Site: Lenovo A8 A806

Αξίζουν, έχετε κάποιο καλύτερο;

Δημοσ.

To Xiaomi Redmi None 4g είναι διπύρηνο ενώ το Asus A806 είναι οκταπύρινο, θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

Επίσης, ποιο από τα δύο έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής-αντοχής;

Δημοσ.

Το xiaomi είναι τετραπύρηνο και έχω και τα δύο xiaomi στην κατοχή μου 3G & 4G δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά παίζει και σε ορισμένες εφαρμογές το 4g να είναι και πιο γρήγορο.

Εννοείται το xiaomi είναι καλύτερο.

Δημοσ.

To Xiaomi Redmi None 4g είναι διπύρηνο ενώ το Asus A806 είναι οκταπύρινο, θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

Επίσης, ποιο από τα δύο έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής-αντοχής;

Το παρέλαβα προχθές από reportspam + δωράκια, για να το έχω σαν δεύτερο κινητό και μου το βούτηξε η σύζυγος γιατί της άρεσε περισσότερο από το Κ900 που έχει! Το κινητό είναι πολύ καλό! Η εταιρεία είναι αξιόπιστη και υπάρχει μεγάλη υποστήριξη σε θέμα λογισμικού.

Δημοσ.

Το παρέλαβα προχθές από reportspam + δωράκια, για να το έχω σαν δεύτερο κινητό και μου το βούτηξε η σύζυγος γιατί της άρεσε περισσότερο από το Κ900 που έχει! Το κινητό είναι πολύ καλό! Η εταιρεία είναι αξιόπιστη και υπάρχει μεγάλη υποστήριξη σε θέμα λογισμικού.

Ρε συ γιατρε 1.26 SAR βγαζει στο sar Shield. Βλεπω πολλα xiaomi κινητα εχουν μεγαλο δεικτη ακτινοβολιας.

Δυστηχως οσο καλα και αν ειναι τα xiaomi , να τα κανεις τι οταν θα σου ψηνουν το κεφαλι καθε φορα που θα μιλας;

Δημοσ.

Το βασικό μου θέμα είναι πως βλέπω πολλές επιλογές στα χρήματα που δίνω, δηλαδή έως 180€.

Ένα άλλο βασικό θέμα ή πρόβλημα μάλλον είναι πως πολλοί προτείνουν τηλέφωνα χωρίς καν να τα έχουν δει από κοντά, απλά και μόνο έχοντας δει ένα review στο internet, πχ όπως με το Elepthone P6000 που έλεγαν πολλοί πως είναι super κινητάρα για τα λεφτά της και μόλις το πήραν το gps δεν δούλευε, η πυξίδα δεν δούλευε και κάμποσα ακόμη πραγματάκια δεν λειτουργούσαν!

Έτσι θα ήθελα σε αυτό το νήμα να κάνουμε αναφορές σε κινητά έως το πολύ 180€ τα οποία τα έχουμε δει και πράγματι έχουν ποιότητα κατασκευής αλλά και επιδόσεις.  Δεν είναι λίγα τα χρήματα για να πεις δεν πειράζει μωρέ αδερφέ θα πάρω κι άλλο....

Ποια μοντέλα-μάρκες έχετε δει πως σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων πετυχαίνουν και ποιότητα και επιδόσεις;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι να πάρω τελικά ρε τύποι;

Το Lenovo A806 ή το Xiaomi Redmi Note 4G?

Εγώ σου είπα, το Xiaomi. Το είχα παραγγείλει για μένα και το πήρε η γυναίκα μου και έχει μείνει για το μικρό διάστημα που το έχει απόλυτα ικανοποιημένη. Η μπαταρία της κρατάει 2 ημέρες περίπου με μέτρια χρήση, έχει φοβερή κάμερα, το βλέπει πιο γρήγορο από το Lenovo K900 που της είχα πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...