Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

παρελαβα μερικες μερες πριν μεσω του thread "χαριζονται" μερικα παιχνιδια για pc απο ενα αλλο μελος του forum, το οποιο και (ξανα)ευχαριστω πολυ για την προσφορα του.

Παρολα αυτα, υπαρχει ενα προβλημα με την εγκατασταση του Empire Total War. Βαζοντας το cd για να ξεκινησει η εγκατασταση, μου ζηταει να κανω activate το serial number του παιχνιδιου στο Steam. Βαζω το serial number οπως αυτο δινεται στην συσκευασια του παιχνιδιου, ομως μου βγαινει ενα μηνυμα πως εχει ηδη χρησιμοποιηθει το συγκεκριμενο serial number στο παρελθον (λογικα απο τον προηγουμενο χρηστη) και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να κανω εγκατασταση το παιχνιδι καθολου.

Ξερει καποιος αν μπορω να παρακαμψω την διαδικασια που απαιτει το Steam και να το κανω εγκατασταση χωρις το Steam, μιας που δεν ειμαι και φαν του online; Τι μπορω να κανω γενικα για να εγκατασταθει το παιχνιδι;

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Δυστυχώς αν ο προηγούμενος κάτοχος του παιχνιδιού το έπαιξε έστω και για μία φορά τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Το serial number κλείδωσε με τον λογαριασμό του στο steam και το έχει μόνιμα να το παίξει ακόμα και σήμερα.

Δεν μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση μέσω steam έστω και αν θέλεις να το παίξεις offline.

Δημοσ.

Γινεται με καποιο τροπο να το εγκαταστησω χωρις το steam, να το παρακαμψω καπως; Ειναι πραγματικα κριμα...

Δημοσ.

• Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει τον Μερκον, εγω του εδωσα τα παιχνιδια (ανηκαν στον αδελφο μου ολα εκτος απο 4) και εχουμε παρατησει το pc gaming χρονια τωρα - μονο χβοχ πια!. Λογαριασμοι και λοιπα στοιχεια εχουν ξεχαστει (η ακομη χειροτερα σβηστει). Ειναι οντως κριμα, αν υπαρχει καποιος τροπος να τα ενεργοποιησει... 

Δημοσ.

Παιδια πραγματικα μακαρι να μπορεσει να βρεθει καποια λυση γιατι ειναι κριμα να μην μπορει να ενεργοποιηθει το παιχνιδι με αλλον τροπο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...