interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα εχω ενα κινεζικο lenovo s860 1gb ram και εχει αρχισει τισ τελευταιες μερες να χανει το σημα του μου βγαζει (χ) σε ορισμενα σειμεια πιανει κανονικα αλλα τις περισοτερες φορες στα μεροι που ειμαι δεν εχει καθολου ο κινεζος πωλειτης δεν το αναγνωριζει σαν ελατωμα ...υπαρχη λυση το service της lenovo στην ελλαδα μπορει να κανει κατι αν υπαρχει ευχαριστω..
Chris92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για αρχη κανε Backup,και κανε μια επαναφορα ρυθμισεων
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 το πηγα σε ενα καταστημα με service κινητων το καναν επαναφορα και καποιες αναβαθμησεις αλλα παλι το ιδιο
chios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 http://www.needrom.com/download/lenovo-s860-vibeui-2-0-multilang-root/ Πέρασε του αυτήν την ρομ να δεις τι παίζει. αλλιώς μάλλον δεν κάνει καλή επαφή η κεραία. αν πιάνουν τα χέρια σου δοκίμασε να το ανοίξεις
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα εχω ενα κινεζικο lenovo s860 1gb ram και εχει αρχισει τισ τελευταιες μερες να χανει το σημα του μου βγαζει (χ) σε ορισμενα σειμεια πιανει κανονικα αλλα τις περισοτερες φορες στα μεροι που ειμαι δεν εχει καθολου ο κινεζος πωλειτης δεν το αναγνωριζει σαν ελατωμα ...υπαρχη λυση το service της lenovo στην ελλαδα μπορει να κανει κατι αν υπαρχει ευχαριστω.. Στα σημεία που χάνεται το σήμα, μήπως δεν πιάνει η κινητή σου; Δοκίμασε το με sim αλλης εταιρείας που σίγουρα πιάνει καλά στην περιοχή εκεί. Τέλος εξετάζουμε το ενδεχόμενο η κάρτα sim σου να εχει πρόβλημα. Π.χ. εχει πιάσει μάκα στις επαφές και δεν δουλευει καλα.
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στα σημεία που χάνεται το σήμα, μήπως δεν πιάνει η κινητή σου; Δοκίμασε το με sim αλλης εταιρείας που σίγουρα πιάνει καλά στην περιοχή εκεί. Τέλος εξετάζουμε το ενδεχόμενο η κάρτα sim σου να εχει πρόβλημα. Π.χ. εχει πιάσει μάκα στις επαφές και δεν δουλευει καλα. δοκιμασα και με αλλες καρτες εχει το κινητο προβλημα
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δοκιμασα και με αλλες καρτες εχει το κινητο προβλημα Αν είσαι απόλυτα σίγουρος οτι φταίει το κινητό και οχι κάρτα/σιμ/δικτυο επικοινωνείς με τον πωλητη και του το στέλνεις για έλεγχο εγγύησης. Αλήθεια από που αγόρασες το κινητό και δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα; Του ειπες ολες τις δοκιμές που έκανες;
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ηταν απο aliexpres του εδωσα το imeι εκανε καποιουσ ελενχους και μου ειπε οτι ηταν οκ και δεν μπορουσε να αναγνωρισει την βλαβη
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ηταν απο aliexpres του εδωσα το imeι εκανε καποιουσ ελενχους και μου ειπε οτι ηταν οκ και δεν μπορουσε να αναγνωρισει την βλαβη ωχ! Τι ψωνίζετε ρε παιδιά από το aliexpress; Μήπως αυτό που πήρες ειναι κινητό TD-CDMA ή ακομα χειρότερα μήπως ειναι κάποιο fake; Μπορεις να μας δώσεις το ακριβές link από το οποίο έκανες την αγορα; Αν δεν ειναι fake ή TD-CDMA τότε ίσως απλώς χρειάζεται να περάσεις αλλο modem firmware (εξαρτάται απο πολλά πραγματα). Τελευταιο εξετάζουμε την περιπτωση hardware
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 http://www.aliexpress.com/item/Presell-Original-Lenovo-S860-Quad-Core-Phone-MTK6582-1-3GHz-5-3-IPS-HD-1280x720-Android/1734799654.htmlαπο εδω
chios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γνήσιο φαίνεται και παίζει κανονικά Ελλάδα , βάλε την ρομ που σου έστειλα που είναι κιτ κατ και βλέπεις.
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 νομιζω δοκιμασαν στο καταστημα που το πηγα και την περασαν αλλα δεν...μονο τωρα αν ξερει καποιος για καμια αντιπροσωπεια lenovo
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 http://www.aliexpress.com/item/Presell-Original-Lenovo-S860-Quad-Core-Phone-MTK6582-1-3GHz-5-3-IPS-HD-1280x720-Android/1734799654.htmlαπο εδω Η περιγραφή του πωλήτη δείχνει οκ. Δοκίμασε να περάσεις αλλη rom ή αν δεν θες να αλλάξεις rom, άλλαξε το modem firmware Αν και με αυτά το πρόβλημα παραμένει, τοτε ειναι θεμα hardware.
interaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 γιατο ψαχνω καποιο πιο εξιδικευμενο μαγαζι στην θεσσαλονικη γιατι δεν γνωριζω πως γινετε παντος ευχαριστω παρα πολθ για την βοηθεια
chios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δοκίμασε αυτό **Disable Fast dormancy**- Go Into Engineering MTK Mode (Using Mobileuncle MTK Tool)- Tab Telephony > Fast dormancy > Config FD- Select "Turn Off R8 FD & Legacy FD, OK. there will be a toast of "Success"- Back > Back > Back > to Exit δες και εδώ http://www.androidrookies.com/2014/09/how-to-change-modem-file-for-lenovo.html και εδώ https://forums.lenovo.com/t5/K-S-and-Vibe-Series/Lenovo-S860-Low-Signal-after-KitKat-4-4-2-Update/td-p/1606004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα