KonstantineSt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν παιδιά μήπως γνωρίζει που μπορώ να απευθυνθώ για το προγράμμα αντικατάστασης μπαταρίας στο 5αρι ενώ δένεται βάση σειριακού ότι με καλύπτει δεν έχει εξουσιοδοτημένο κατάστημα στην πατρα . Στα public που ρώτησα μόνο το φορτιστή αλλάζουν . Ο Γερμανός δεν έχει ιδέα για το προγράμμα . Οποίος γνωρίζει κάτι ας μου δείξει τα φώτα του .
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 επικοινωνείς με εξουσιοδοτημένο της apple και κανονιζεις να το στείλεις, εκτός αν σου πουν οτι εχουν συνεργάτη στην Πάτρα (χλωμό) http://images.apple.com/gr/support/contact/GR.pdf
igoods Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 παιρνεις τηλ infoquest εαν ειναι αγορασμενο εκτος Ελλαδας και arvato εαν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα.Κανονιζεις και το στελνεις
June Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εάν είναι αγορασμένο από Ελλάδα και από εισαγωγή της Vodafone ή της Cosmote -> Arvato. Εάν είναι αγορασμένο από Ελλάδα, αλλά από παραεισαγωγή (σκρουτζ) -> Infoquest. Όπως και να 'χει πάρε ένα τηλ στην Infoquest, δώσε το serial και θα σου πουν οι ίδιοι πού να το πας και ποιος είναι ο εισαγωγέας. 1
taslikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απο πατρα δεν θα βγαλεις ακρη παρε τηλεφωνο την document μην μπλεκεις με arvato... Sent from my iPhone using Insomnia
KonstantineSt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Από τα public Πάτρας ειναι αγορασμένο . Θα πάρω τηλ στην infoquest και βλέπουμε ..
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα μακριά από Arvato. Μίλα με Info καλύτερα
KonstantineSt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Infoquest πήρα , τι π@π@ριδες ειναι ρε να το στείλω με κούριερ με χρέωση δική μου και να μου το στείλουν πάλι με δίκη μου χρέωση , καλυτερα να παραγγείλω μια και να την τοποθετήσω μόνος μου , πιο φθηνά θα μου κοστίσει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα