Προς το περιεχόμενο

Η Ryanair σχεδιάζει την παροχή Wi-Fi στις πτήσεις της, ενδεχομένως δωρεάν


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εξοπλίσει δοκιμαστικά από φέτος, τον αεροπορικό της στόλο με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet.Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μια σειρά από ένα σύνολο νέων μέτρων προκειμένου η εταιρεία να γίνει πιο ελκυστική στους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Μόλις το περασμένο έτος, ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary, ανέφερε πως αδικαιολόγητα η εταιρεία εξοργίζει τους πελάτες της. Άλλωστε η Ryanair διακρίνεται για την εξεύρεση τρόπων ώστε να επιβάλει πρόσθετες χρεώσεις στους επιβάτες της, με τον ίδιο τον O'Leary να αστειεύεται στο παρελθόν αναφέροντας ότι η εταιρεία του σκέφτεται να χρεώνει την επίσκεψη στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

 

Πρόσφατα, η Ryanair άλλαξε στρατηγική, ανασχεδιάζοντας τον ιστότοπό της, περικόπτοντας τις επιπλέον χρεώσεις, επενδύοντας στο marketing και εισάγοντας την business class. Η τελευταία νέα προσθήκη αφορά την πιθανή διάθεση δωρεάν σύνδεσης στο Internet η οποία θα είναι χορηγούμενη από εταιρείες που εδρεύουν στη πόλη του τελικού προορισμού.

 

Όπως ξεκαθάρισε ο Chief Technology Officer της εταιρείας, John Hurley, το δωρεάν Wi-Fi θα παρέχεται δοκιμαστικά σε διαδρομές που πραγματοποιούν συχνότερα οι επαγγελματίες ταξιδιώτες, ενώ πιθανόν να μην υπάρχει χρέωση για απλή χρήση όπως έλεγχος των e-mail, κάτι που δεν θα ισχύει για πιο "βαριά" χρήση.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σιγά και μην προσφέρει δωρεάν wifi στις πτήσεις της... όταν καλά-καλά δεν σου επιτρεπει παρα μόνο 1 χειραποσκευή να μεταφέρεις χωρίς επιπλέον χρέωση. Low cost εταιρία είναι που ανέκαθεν προσπαθούσε να βγάλει και απο τη μύγα ξύγκι!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μοναδική low cost που παρέχει ήδη δωρεάν wifi σε όλες τις πτήσεις της είναι η Norwegian. Οι άλλες εταιρείες ίσως... κάποια στιγμή στο μέλλον βάλουν... όμως μπορεί να μην είναι δωρεάν... ή να μη βάλουν τελικά...

Βρε ουστ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποιό πιθανό είναι να πουλάει τα στατιστικά χρήσης, σε διαφιμιστικές εταιρίες, καθώς επίσης θα δείχνει και διαφιμίσεις με διάφορα popup κλπ, οπότε θα βγάζει απο εκεί τα χρήματα....καλή κίνηση πάντος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...