zacharis1955 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Τελικα κανει σε 6αρι smartphone την πηρες; Την παράγγειλα σήμερα εδώ: http://www.computerbeast.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=151&virtuemart_product_id=457292&Itemid=202 Mόλις μου τηλεφωνήσουν ότι η παραγγελία είναι έτοιμη (παράδοση σε 1 με 2 εργάσιμες) θα πάω να την δώ και θα ενημερώσω...
stylemac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 τελικά θέλω κάτι πιο μικρό.Το χω πάρει και το δίνω 120 ευρώ, δουλεύτηκε μονο μια ημέρα. όποιος θέλει άμεσα ας μου στειλει.Αθήνα 1
BritGreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το ειδα σημερα σε καταστημα. Αν και μου αρεσε πολυ, μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο για καθημερινη χρηση και ετσι διστασα. Ειναι σχεδον σαν να κουβαλας tablet. Οσοι το πηραν, μπορουν να γραψουν αν δουλευει σωστα η βιντεοκληση / αυτοματη περιστροφη σε viber και skype; Αν αυτα παιζουν σωστα ισως το παρω για την μπαταρια του, για να το δουλεψω με sim της wind.
marmarinos2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα με αυτό το κινητό είναι αυτό ακριβώς που είπε και ο BritGreek, αν θα βολεύει σε καθημερινή χρήση λόγω μεγέθους. Από την άλλη όμως για 129 ευρώ ή ακόμα καλύτερα για 116 με την φοιτητική προσφορά νομίζω ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι σχεδόν δώρο, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι είναι και καλό ποιοτικά. Πάντως για τηλέφωνο και συγχρόνως να βλέπεις καμιά ταινία ή να σερφάρεις στο ιντερνετ με κανένα φοιτητικό πακέτο την ώρα του ταξιδιού νομίζω ότι είναι άριστο. Από το να πάρω 3g τάμπλετ καλύτερα αυτό.
touloumelek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 εβαλα και εγω μια παραγγελια εχθες αλλα ακομα τιποτα.Θα δουμε.
louben Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 εγω παλι το ειδα απο κοντα σε καταστημα βοντα και ειμαι με το ενα ποδι να το παρω.Σε μια γρηγορη ματια το μονο που δεν με ενθουσιασε ειναι τα πλαστικα του.Απο τη μια αυτο απο την αλλη το xiaomi note απο κινα στα ιδια περιπου λεφτα,αν δεν πεσει στο εγγυς μελλον(με πολυ καλυτερα specs αλλα με κινδυνους οσο αφορα την εγγυηση). Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
marmarinos2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τελικα δεν κρατήθηκα και το πήρα. Λοιπόν κατ' αρχήν η φοιτητική προσφορά (-10%) περνάει κανονικά στο σύστημα και αν σας πούν τίποτα διαφορετικό σε κατάστημα αυτό θα είναι ψέμα. Το παληκάρι έκανε κανονικά την διαδικασία μπροστά μου, άρα το τηλέφωνο μπορεί να βγεί 116 ευρώ τελική, τιμή χώμα γι' αυτα που προσφέρει. Βρείτε το φοιτητικό κουπόνι απο γνωστό σας, το τήλεφωνο αξίζει. Πάντως κομμάτια υπάρχουν ακόμα στα καταστήματα. 1
dobro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εγινε price match απο το mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/VODAFONE-Smart-4-max-Black,99452,397537,1826413.html?langId=-18
panormou13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εγινε price match απο το mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/VODAFONE-Smart-4-max-Black,99452,397537,1826413.html?langId=-18 Το media εχει εγγυηση χαμιλοτερης τιμης γιαυτο το κανει.εχει αναφερθει και η τιμη αυτη σε προηγουμενο ποστ
LosV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τελικα δεν κρατήθηκα και το πήρα. Λοιπόν κατ' αρχήν η φοιτητική προσφορά (-10%) περνάει κανονικά στο σύστημα και αν σας πούν τίποτα διαφορετικό σε κατάστημα αυτό θα είναι ψέμα. Το παληκάρι έκανε κανονικά την διαδικασία μπροστά μου, άρα το τηλέφωνο μπορεί να βγεί 116 ευρώ τελική, τιμή χώμα γι' αυτα που προσφέρει. Βρείτε το φοιτητικό κουπόνι απο γνωστό σας, το τήλεφωνο αξίζει. Πάντως κομμάτια υπάρχουν ακόμα στα καταστήματα. Πως παιρνεις την εκπτωση ως φοιτητης;
Philippe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φαίνεται πολύ καλό! Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου είναι η προσφορά, λέει. Κανένα κουσουράκι έχει βρει κανένας; Για παράδειγμα, είναι αρκετά δυνατό το μεγάφωνο ή όταν είσαι έξω χάνεις κλήσεις; Έχει θεματάκι η κάμερα με το autofocus σε κοντινά πλάνα; Ψήνει καφέ;
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σε αυτά που ρωτάς τα πάει μια χαρά. Ικανοποιητικό μεγάφωνο (με καλύπτει απόλυτα εντός- εκτός), αξιοπρεπής κάμερα (δεν έχω βγάλει πάρα πολλές φωτό αλλά όσες έβγαλα ήταν αξιοπρεπέστατες), δροσερό κατά την χρήση (σε σχέση με προηγούμενες ναυαρχίδες που είχα). Αν κάποιος δεν έχει θέμα με το μέγεθος του (καθώς είναι μεγάλο) το κινητό τα σπάει σε αυτή την τιμή (για αγορά πάντα απο Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με την αναμονή + εγγύηση της συσκευής). 1
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί, αλλά το κινητό είναι κατασκευασμένο από την Coolpad. Από ό,τι λένε "δίπλα", είναι το 8890U. Μάλλον καλό σημάδι.
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που λές ισχύει. http://www.androidpt.com/index.php?/topic/58149-vodafone-smart-4-max-coolpad-8890u-ota-1-servidor-testes-yulongcoolpad/ http://www.yulong.com/product/product/product/load.html?productBO.product.id=6563&productBO.menuId=30
Προτεινόμενες αναρτήσεις