Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα τα πάντα ακόμα και φορμάτ τίποτε πάλι τα ίδια και σε άλλον υπολογιστή που την εβαλα τα ίδια... Έχω εγγύηση αλλα δεν ξερω αν θα μου την αλλάξουν γιατι το προβλημμα δεν εμφανίζεται σε ολα τα παιχνιδια και δεν εμφανίζεται κατευθιαν πρεπει δηλαδη να περάσει κανα 20 λεπτό παιχνιδιού για να ο κανει.. Δεν ξερω τι να κανω έχω απελπιστει με αυτήν την κάρτα. Η πρωτη που είχα έβγαλε artifacts και την εκανα αντικατάσταση τώρα και αυτη πάλι προβλημμα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Η χειρότερη επιλογή έχει αποδειχθεί αυτή η κάρτα..όποιον ξέρω και την έχει ή θα έχει θέματα με μαυρες οθόνες ή θα πετάει artifacts ή θα έχει τρελό coil whine όπως στην δική μου περίπτωση.Κακή κάρτα απλά αν και δυνατή,πολύ πρόχειρα φτιαγμένη :(

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας κ το επαναφερατε τ θεμα, κανενα νεο ειχαμε;

Δεν δεχτηκανέ να τιυς δώσω την διάφορα και να πάρω άλλη.ου δόσανε asus r9 280x την οποία την επόμενη μέρα την πήγα πίσω γιατι έβγαζε κατι περίεργα και μετα πάλι τους ζήτησα να πάρω κάποια αλλη αλλα πάλι δεν δέχτηκαν και μου δώσανε πάλι μια asus r9 280x η οποία προς το στον λειτουργή κανονικα

Δημοσ.

Το οτι δεν δεχτηκανε δν το καταλαβαινω αληθεια. Δηλαδη πληρωνω, παιρνω μουφα, κ πρεπει να το κρατησω; Εγω δεν θα το δεχομουν. Αυτη πηρα, αυτη πληρωσα, αυτη θελω. Αλλιως τα λεφτα μου πισω. Απατεωνες. Κ το χα ψηλα το msystems.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το Πλαίσιο και το e-shop μπαίνει σιγά σιγά στις μαύρες λίστες και το msystems.

Τα μικρά skroutzομάγαζα έχουν προϊόντα παραεισαγωγής (τις περισσότερες φορές)

και το aftersales τους είναι ανύπαρκτο.

Γιατί να μην ψωνίζουμε από εξωτερικό?

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα κάποια θέματα με gtx 970 g1 απο visionstudio ,παρ'όλο που το rma άργησε 2 μήνες ,προσφέρθηκαν να μου δώσουν πιστωτικό για οτιδήποτε άλλο ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω όπως και τελικά έγινε .Και όλα αυτά για coil whine που οι περισσότερες εταιρείες δεν αναγνωρίζουν καν .

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα ειχα θεματα και εγω με την συγκεκριμενη R9 αγορασμενη απο πλαισιο και μου κοψανε πιστωτικο και πηγα σε gtx970 msi. Περιττο να πω οτι εκανα λιγη φασαρια αλλα τελικα εγινε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ έκανα φασαρία αλλά δεν...

Αγαπητε estel ειμαι και εγω χρηστης της asus 280Χ και ειχα και εγω το ιδιο προβλημα..Μετα απο απειρες ωρες πειραματισμου και ψαξιμου σε forum για να λυσω το προβλημα μιας και δεν ειχα εγγυηση βρηκα αυτη την λυση.Οσο παραξενο και αν ακουγετε σε πολλα παιχνιδια που μου εκανε artifact καθως και που πετουσε γραμμες διαπιστωσα αυτο.Αν τρεχω μονο το παιχνιδι χωρις να εχω ανοιχτο καποιον browser δεν μου κανει προβληματα.Δεν ειμαι ειδικος να σου εξηγησω το γιατι αλλα εμενα αυτο δουλεψε.Δοκιμασε το και εχω απορια να μας πεις αμα εκανε δουλεια και σε εσενα αυτο.....

Φιλικα Μανωλης.

Δημοσ.

Αν αυτη λειτουργει κανονικα που σου δωσαν βαλε αγγελια να την πουλησεις και παρε NVIDIA να ηρεμησει το κεφαλι σου. Με τοση ταλαιπωρια ουτε απο το μαγαζι αυτο θα αγοραζα ξανα αλλα ουτε και το προιον.

Δημοσ.

Επειδή στα χρήματα μιας 280χ δεν υπάρξει κάτι καλό σε amd, κοίτα να πας σε μια gtx 960.

όσες και 280χ να αλλαξεις παντα θα ζεις με τον φόβο να μην σου βγάλει κάτι. εκτός και αν σας σε 290.

Εγώ με ίδιο πρόβλημα με μια Asus 280x, και μετά από όσα διάβασα στο ίντερνετ πήγα σε nvidia 970.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...