Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου το θέμα σου με έχει προβληματίσει αρκετά, όπως σου είπα και στην αρχή πρίν την στείλεις για έλεγχο θεωρώ οτι η κάρτα δέν έχει κάποιο πρόβλημα και επιμένω.

μέχρι στιγμής επιβεβαιόνομαι και βέβαια μέχρι νεοτέρας. το ότι έβαλες την κάρτα σου σε όλλον υπολογιστή πάλι δέν μου λέει κάτι μιάς και πάλι άν κάποιο άλλο κομμάτι του hardware την "παρενοχλεί" αυτό παραμένει στο δικό σου σύστημα.

αυτό κασι μόνο εμένα μου δείχνει οτι κάτι άλλο φταίει χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>φίλε μου το θέμα σου με έχει προβληματίσει αρκετά, όπως σου είπα και στην αρχή πρίν την στείλεις για έλεγχο θεωρώ οτι η κάρτα δέν έχει κάποιο πρόβλημα και επιμένω.</p> <p>μέχρι στιγμής επιβεβαιόνομαι και βέβαια μέχρι νεοτέρας. το ότι έβαλες την κάρτα σου σε όλλον υπολογιστή πάλι δέν μου λέει κάτι μιάς και πάλι άν κάποιο άλλο κομμάτι του hardware την "παρενοχλεί" αυτό παραμένει στο δικό σου σύστημα.</p> <p>αυτό κασι μόνο εμένα μου δείχνει οτι κάτι άλλο φταίει χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.</p>

Δεν διαφωνώ μαζι σου. Γιατι όμως να μην κάνει το ιδιο πρόβλημμα και με άλλη κάρτα γραφικων ομως;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Estel είναι η δεύτερη φορά που αλλάζεις την συγκεκριμένη κάρτα ; Είδα πως ανέφερες το γεγονός ότι την άλλη φορά που την είχες στείλει είχε έρθει σχετικά γρήγορα. Αν ισχύει το σκεπτικό μου και αυτή είναι η δεύτερη φορά που αλλάζεις gigabyte 280x ή δυστυχώς έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα ή πολύ απλά το msystems σου πούλησε μη λειτουργική κάρτα (μπορεί από απροσεξία αλλά μπορεί και επίτηδες αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις). 

Δημοσ.

<p>Estel είναι η δεύτερη φορά που αλλάζεις την συγκεκριμένη κάρτα ; Είδα πως ανέφερες το γεγονός ότι την άλλη φορά που την είχες στείλει είχε έρθει σχετικά γρήγορα. Αν ισχύει το σκεπτικό μου και αυτή είναι η δεύτερη φορά που αλλάζεις gigabyte 280x ή δυστυχώς έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα ή πολύ απλά το msystems σου πούλησε μη λειτουργική κάρτα (μπορεί από απροσεξία αλλά μπορεί και επίτηδες αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις). </p>

Ναι είναι η δεύτερη φορά. Η πρώτη που είχε έβγαλε artifacts

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά απο δεύτερη φορά που τους την παω έλεχνο μου είπαν οτι τελικά θα μου την αντικαταστήσουν αλλα επειδη δεν εχουν της gigabyte θα μου δώσουν αυτη Asus Radeon R9 280X-DC2T-3GD5 3GB GDDR5 90YV0500-M0NA00. Τι έχετε να πείτε για την asus?

Δημοσ.

Χειρότερη είναι αυτή της Asus. μακριά! Δες το θέμα μου εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/525903-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-asus-r9-280x-dc2-top/

Είτε την ίδια, είτε καλύτερη, είτε πιστωτικό στην τιμή που είχε η κάρτα όταν την αγόρασες.

Δημοσ.

Δωσε κατι επιπλεον κ παρε τη 280χ toxic.

Αυτο ήθελα αλλά δεν την έχει το Msystem και μου είπαν οτί δεν μπορούν να μου δώσουν πιστωτικό

Δημοσ.

Ο νόμος προβλέπει,

1) Επισκευή

2) Αντικατάσταση με ίδιο προιόν ίδιου κωδικού

3) Αντικατάσταση με ίσης η μεγαλύτερης αξίας παρόμοιου προιόντος με την σύμφωνη γνώμη σου

4) πιστωτικό στα χρήματα της αγοράς.

Ενημέρωσέ τους γιατί (μάλλον) δεν το ξέρουν.

Δημοσ.

έχεις 1 μόνιτορ ή περισσότερα ;

αν έχεις 1, πηγαινε στο κοντρολ πανελ κ ελεγξε αν τυχον διαβαζει ως προεπιλογη 2 ή περισσότερα κ ψάξε για μονή επιλογή γενικώς.

+

υπάρχει ένα πρόγραμμα, το "Reimage"...ψάξε ή κατέβασε από εδώ : http://erasesoftware.com/go/download και λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

<p>έχεις 1 μόνιτορ ή περισσότερα ;</p> <p> </p> <p>αν έχεις 1, πηγαινε στο κοντρολ πανελ κ ελεγξε αν τυχον διαβαζει ως προεπιλογη 2 ή περισσότερα κ ψάξε για μονή επιλογή γενικώς.</p> <p> </p> <p>+</p> <p> </p> <p>υπάρχει ένα πρόγραμμα, το "<span style="color:rgb(46,46,46);font-family:SegoeUI, Arial, serif;font-size:13px;text-align:justify;">Reimage"...ψάξε ή κατέβασε από εδώ : </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://erasesoftware.com/go/download'>http://erasesoftware.com/go/download</a> και λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα.</p>

Η κάρτα με το προβλημμα της μαύρης οθόνης έγινε αντικατάσταση αλλα μου δώσανε μια asus r9 280x η οποία ήτανε ανακατασκευή και αυτη βγήκε χαλασμένη βγάζει σε παιχνιδια γκρι και μαύρες γραμμές καθόδος και σε benchmark. Την πήγα πίσω με τραβηγμένα βίντεο που δείχνει το πρόβλημμα. Περιμένω τωρα αλλα θελω αυτη την φορα να πάρω πιστωτικό δεν αντεχω αλλο αλλα δεν ξερω δεν φαίνονται πολυ ζεστή με το πιστωτικό και νευριάζω εχω κάνει 3 αντικαταστάσεις δεν μπορω αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...