Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Estel92 τρέξε memtest, ξαναπέρνα drivers κάρτας και κάνε αν μπορείς φορμάτ. Αν και μετά από όλα αυτά παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα, αν είσαι εντός εγγύησης άλλαξε την κάρτα το συντομότερο δυνατόν.

Δημοσ.

φορμάτ έκανα εχθές. τα driver τα ξανά πέρασα. θέλω να την πάω για αντικατάσταση αλλά το θέμα μου είναι το άμα την δεχτούν γιατί το πρόβλημμα δεν εμφανίζετε απ ευθείας μόλις παίξεις κάποιο παιχνίδι. Εσείς τι λέτε θα την πάρουν?

Δημοσ.

απο την στιγμή που υπάρχει το πρόβλημα όπως και να έχει είναι πρόβλημα. αύριο πρωί κιόλλας τρέξε να την κοιτάξουν. το γεγονός οτι δέν στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια εμένα με βάζει σε αμφιβολίες για το πόσο μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών. αφήνω κάποιες πιθανότητες για κάτι άλλο. όπως και νά χει η κάρτα έπρεπε να είχε πάει πίσω "χθές"

Δημοσ.

Στείλε την από εκεί που ήρθε να έρθει αντικαταστάτης (κοινώς μην την κρατάς άλλο, γιατί όσο περισσότερο αργήσεις να την δώσεις τόσο περισσότερο θα καθυστερήσει η καινούρια)  :-) .

Δημοσ.

<p>αν δεν την εστειλες δες και κανενα bios update απο το site της εταιρειασ...</p>

Την έστειλα τώρα θα δείξει... Είχα κάνει και bios update.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα νεότερα είναι ότι η κάρτα ελεχθηκε από το Msystem και δεν εντοπίστηκε καποιο προβλημμα αλλα λέει την στείλανε στον κατασκευαστή για να την δούνε κι αυτοί..

Δημοσ.

Γίνεται να είσαι παρών στους ελέγχους τους ; Θα σου πρότεινα να το ψάξεις να δεις αν γίνεται γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δεις με τα ίδια σου τα μάτια πως ελέγχουν την κάρτα σου. Επίσης αν την πάρεις πίσω, δοκίμασέ την και σε κάποιο φιλικό σύστημα αν γίνεται και πες μας αποτελέσματα.

Δημοσ.

Την δοκίμασα και σε αλλο σύστημα αλλά πάλι τα ίδια. Μάλλον δεν την τρέξανε αρκετά ετσι ώστε να εμφανίστη το προβλημμα.

Δημοσ.

Κυνήγα το το θέμα, στη θέση σου δεν θα το άφηνα. Μην βασίζεσαι στα λόγια τους, η κάρτα κάνει λεφτά και οφείλεις να τα πάρεις πίσω είτε με καινούρια κάρτα αντικαθιστώντας την υπάρχουσα αλλά είτε με πιστωτικό να πας σε μια 290 tri x. Αν την είχες πάρει 280 ευρώ πες την 280x, βάλε ένα 20αρι ακόμα και πάρε την 290 tri x oc. Επίσης τόνισέ τους το γεγονός ότι και σε άλλο σύστημα έκανε τα ίδια, εξηγώντας τους από τι απαρτίζονταν τα δύο συστήματα στα οποία δούλεψε η κάρτα για να μην λένε ότι θέλουν. 

Δημοσ.

Περιμένω 5 μέρες ακόμα να μου πουν τι πόρισμα έβγαλε και ο κατασκευαστής. Αλλιώς θα τους κανω φασαρία. Ναι 280 την είχα παρει

Δημοσ.

Καλή τύχη με το Msystems.

Στο θέμα RMA καρτών και γενικά ελέγχου είναι τραγικοί.

Βέβαια αν πραγματικά υπάρχει θέμα θα στην αλλάξουν, αλλά υπό δικές τους συνθήκες και γενικά με πολύ καθυστέρηση.

Δυστυχώς. 

Δημοσ.

<p>Καλή τύχη με το Msystems.</p> <p>Στο θέμα RMA καρτών και γενικά ελέγχου είναι τραγικοί.</p> <p>Βέβαια αν πραγματικά υπάρχει θέμα θα στην αλλάξουν, αλλά υπό δικές τους συνθήκες και γενικά με πολύ καθυστέρηση.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Δυστυχώς. </p>

Κοίτα την άλλη φορά μου την αλλάξαν σχετικά γρήγορα. Απλά τωρα το βλέπω να καθηστεροί γιατι δεν βρήκαν λεει το προβλημμα και την στείλανε στον κατασκευαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...