Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικά ενώ παίζω κάποια παιχνίδια μαυρίζει η οθόνη και πρέπει αναγκαστικά να το κάνω ρρ και επεισης έτρεξα το 3dmark6 βγάζει αυτό το error.(είτε φωτογραφία) κάρτα γραφικών gigabyte r9 280x περασμένα τα new driver Omega.

Ευχαριστώ

post-265062-0-11282800-1421252375_thumb.png

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το έκανα πάλι το ίδιο κάνει... καμιά άλλη ιδέα ?

και πετάει και μήνυμα το πρόγραμμα της οθόνης σταμάτησε να λειτουργη όταν γίνεται αυτό στο 3dmark

Επεξ/σία από estel92
Δημοσ.

<p>κανε update το dirext σου αλλα το 9 φιλε μου</p>

έχω τα 11. Αυτό το θέμα με το 3dmark το έλυσα. Το προβλημα με το μαυρο αμα της οθόνης ενω παίζω κάποια συγκεκριμένα game δεν μπορω να λύσω . Έχεις καμία ιδέα τι μπορει να φταίει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δοκίμασε 2 πράγματα , πρώτον απεγκατάσταση τους drivers καθάρισμα με ddu και πέρνα τους νεώτερους απο nvidia ή amd ανάλογα τι έχεις και δοκίμασε και repair με το cd των windows

Δημοσ.

<p>Δοκίμασε 2 πράγματα , πρώτον απεγκατάσταση τους drivers καθάρισμα με ddu και πέρνα τους νεώτερους απο nvidia ή amd ανάλογα τι έχεις και δοκίμασε και repair με το cd των windows</p>

Έκανα τα πάντα ακόμα και φορμάτ τίποτε πάλι τα ίδια και σε άλλον υπολογιστή που την εβαλα τα ίδια... Έχω εγγύηση αλλα δεν ξερω αν θα μου την αλλάξουν γιατι το προβλημμα δεν εμφανίζεται σε ολα τα παιχνιδια και δεν εμφανίζεται κατευθιαν πρεπει δηλαδη να περάσει κανα 20 λεπτό παιχνιδιού για να ο κανει.. Δεν ξερω τι να κανω έχω απελπιστει με αυτήν την κάρτα. Η πρωτη που είχα έβγαλε artifacts και την εκανα αντικατάσταση τώρα και αυτη πάλι προβλημμα...

Δημοσ.

Εχω το psu corsair hx 1000i αλλά δεν φταιέι αυτο γιατι δοκίμασα και με αλλό. Πες μου ένα προγραμμα καλο για να τρατάρω θερμοκρασίες που να μπορει να αποθηκεύει τις θερμοκρασίες μετα από κάποιο ρρ ευχαριστω

Δημοσ.

Estel92 θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα το γεγονός να μας πεις αναλυτικά από τι αποτελείται το σύστημά σου. Θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πιο σαφή συμπεράσματα και ίσως μεθόδους επίλυσης του προβλήματός σου.

Δημοσ.

Estel92 θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα το γεγονός να μας πεις αναλυτικά από τι αποτελείται το σύστημά σου. Θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πιο σαφή συμπεράσματα και ίσως μεθόδους επίλυσης του προβλήματός σου.

psu: corsair hx 1000i

cpu: amd fx 8320 με υδρόψυξh h100i

motherboard: Gigabyte 990XA-UD3 (rev 3.0)

gpu: gigabyte r9 280x (rev 2.0)

ram: corsair vengeance 1866mhz 2*8gb

ssd: evo 840 128 gb

hdd: barracuda 1tb

αυτό είναι το σύστημα μου δεν έχει γίνει κανένα OverClock 

Δημοσ.

φίλε μου μπορεί να είναι οτιδήποτε... μέχρι και οι μνήμες ράμ. αφού είσαι στην εγγύηση πρέπει να πάς την κάρτα οπωσδήποτε και απλά να τους εξηγήσεις τί πρόβλημα σου παρουσιάζει και να τους πείς ποιές ενέργειες έχεις κάνει. όπως έγραψες και παραπάνω. σε καμία των περιπτώσεων μήν μπείς στην διαδικασία να πειράξεις την κάρτα γιατί το πιθανότερο να χάσεις την εγγύηση. πηγαίνοντας λοιπόν την κάρτα θα δείς άν φταίει αυτή η κάτι άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...