Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το απενoχοποιημένο σερφάρισμα στο Facebook εν ώρα εργασίας θα είναι σύντομα πραγματικότητα, με τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να επιβεβαιώνει παλαιότερες φήμες και να εγκαινιάζει το Facebook at Work, μια υπηρεσία η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες.Το λανσάρισμα της υπηρεσίας γίνεται σε έναν «κλειστό κύκλο», με το Facebook να συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες προκειμένου να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες τα εργαλεία της νέας υπηρεσίας, η οποία αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με το LinkedIn και το Yammer της Microsoft.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί, το Facebook at Work μοιάζει αρκετά με το κλασσικό Facebook που όλοι γνωρίζουμε αφού περιλαμβάνει το Χρονολόγιο, τα μηνύματα και τις ομάδες, με τη διαφορά ότι αντί για φίλους, σ' αυτά βλέπετε περιεχόμενο που προέρχεται μόνο από τον επαγγελματικό σας κύκλο. Οι δύο όμως «εμπειρίες» είναι σαφώς διαχωρισμένες αφού δεν παρεμβάλλονται προσωπικές σας αναρτήσεις στο επαγγελματικό κομμάτι του Facebook και ούτε φυσικά το αντίστροφο, κάτι που δεν ισχύει με το τωρινό καθεστώς.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι δυνατή και μέσω εφαρμογών που κυκλοφορεί από σήμερα το Facebook για την πλατφόρμα του iOS και του Android. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, σε αυτές το Facebook δεν εμφανίζει διαφημίσεις ενώ δεν καταγράφει τα δεδομένα εταιρικής χρήσης κάθε λογαριασμού, με τις «ενέργειες που πραγματοποιεί κάποιος σ'αυτό να μην επηρεάζουν το κανονικό του προφίλ».

Link.png Site: ReCode

Δημοσ.

Και μετα απο αυτο ευελπιστεί να ευξησει τα εσοδα της.

Δημοσ.

Γιατί να μπαίνει κάποιος στο Facebook εν ώρα εργασίας?

Γιατί θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την δουλειά, να μιλήσει με τον συνεργάτη, να ρωτήσει τα παιδιά αν γύρισαν απο το σχολείο κτλπ κτλπ...

Δημοσ.

Γιατί να μπαίνει κάποιος στο Facebook εν ώρα εργασίας?

Giati uparxoun douleies pou vasizontai sto facebook..

Diafimisi & like pages.

Episis to work/partner chat einai terastia epanastasi an to skefteis...

Δημοσ.

Giati uparxoun douleies pou vasizontai sto facebook..

Diafimisi & like pages.

Episis to work/partner chat einai terastia epanastasi an to skefteis...

Αυτες οι δουλειες δεν στο εχουν κλειστο το FB ουτε σου εχουν περιορισμους..ειναι σα να μου λες οτι το αφεντικο μου δε με αφηνει να μπω στο Fb και μου ζηταει να του φτιαξω τη σελιδα του FB...

Κατα τα αλλα η μονη αξια πλεον του FB Που γιαυτο δεν το εχω κλεισει ακομα ειναι τα λινκς, μιας και στελνω-λαμβανω απειρα καθε μερα λογω δουλειας και με το Mail γκαστρωνομαι, προτιμω απο εκει, με chat Κτλ κλειστα..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτες οι δουλειες δεν στο εχουν κλειστο το FB ουτε σου εχουν περιορισμους..ειναι σα να μου λες οτι το αφεντικο μου δε με αφηνει να μπω στο Fb και μου ζηταει να του φτιαξω τη σελιδα του FB...

Κατα τα αλλα η μονη αξια πλεον του FB Που γιαυτο δεν το εχω κλεισει ακομα ειναι τα λινκς, μιας και στελνω-λαμβανω απειρα καθε μερα λογω δουλειας και με το Mail γκαστρωνομαι, προτιμω απο εκει, με chat Κτλ κλειστα..

Υπάρχουν όμως πολλές εταιρείες που θέλουν να managareis τη σελίδα στο Facebook αλλά παράλληλα δεν θέλουν να chatareis με τους γνωστούς σου, να βλέπεις πόσα likes πήρε η selfie εχτές το βράδυ από το club ή να διαβάζεις άκυρες ειδήσεις. Πάραυτα, οι μεγάλες εταιρείες έχουν συνήθως εταιρικό Wi-Fi οπότε όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...