unbox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα πριν κατι μερες ανακαλυψα το blackberry passport και θα ηθελα να ρωτησω και εδω αμα αξιζει .διοτι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το iphone 6 plus.και το design του blackberry μου εκανε μεγαλη εντυπωση.τι προτινετραι ??
GianniSM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα πριν κατι μερες ανακαλυψα το blackberry passport και θα ηθελα να ρωτησω και εδω αμα αξιζει .διοτι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το iphone 6 plus.και το design του blackberry μου εκανε μεγαλη εντυπωση.τι προτινετραι ?? Εξαιρετικό αν χρειάζεσαι blackberry. Για τον συνηθισμένο χρήστη δεν θα το συνιστούσα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι διαφορετικό από το μηλοτηλέφωνο ρίξε μια ματιά στο Note 4, Nexus 6. 2
jmirko15 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το Passport είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και κάτι διαφορετικό από το iOS. Εγώ πάντως έχω iOS σαν δεύτερη συσκευή.. Εξαιρετικό αν χρειάζεσαι blackberry. Για τον συνηθισμένο χρήστη δεν θα το συνιστούσα.Αν σε ενδιαφέρει κάτι διαφορετικό από το μηλοτηλέφωνο ρίξε μια ματιά στο Note 4, Nexus 6. Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε μερικοί για τον συνηθισμένο χρήστη δεν. Δηλαδή τι "συνηθισμένα" πράγματα δεν μπορεί να κάνει το κινητό; 1
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το Passport είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και κάτι διαφορετικό από το iOS. Εγώ πάντως έχω iOS σαν δεύτερη συσκευή.. Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε μερικοί για τον συνηθισμένο χρήστη δεν. Δηλαδή τι "συνηθισμένα" πράγματα δεν μπορεί να κάνει το κινητό; Να παίξει παιχνίδια χωρίς να φαίνονται ξεχειλωμένα πχ. Σαν συσκευή φοβερή το λειτουργικό μου αρέσει, αλλά προσανατολίζεται σε επαγγελματική χρήση, όπως mails, office documents, αλλά δεν είναι τόσο βολική για παιχνίδια, φώτο κλπ
jmirko15 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Να παίξει παιχνίδια χωρίς να φαίνονται ξεχειλωμένα πχ. Σαν συσκευή φοβερή το λειτουργικό μου αρέσει, αλλά προσανατολίζεται σε επαγγελματική χρήση, όπως mails, office documents, αλλά δεν είναι τόσο βολική για παιχνίδια, φώτο κλπ Passport δεν έχω ακόμα, αλλά με το Ζ10/Ζ30 δεν είχα ποτέ θέματα με ανδροιδ παιχνίδια και η φωτογραφική του Ζ30 την θεωρώ αρκετά καλή.Το passport έχει καλύτερη κάμερα btw. (δεν είμαι από τα άτομα που τρελαίνονται με φώτος από κινητό βέβαια.. Έχω DSLR για φώτος..)
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Passport δεν έχω ακόμα, αλλά με το Ζ10/Ζ30 δεν είχα ποτέ θέματα με ανδροιδ παιχνίδια και η φωτογραφική του Ζ30 την θεωρώ αρκετά καλή.Το passport έχει καλύτερη κάμερα btw. (δεν είμαι από τα άτομα που τρελαίνονται με φώτος από κινητό βέβαια.. Έχω DSLR για φώτος..) Το passport πρόβλημα είναι οι περίεργες διαστάσεις της οθόνης/συνολικά του τηλ. Με Ζ10/Ζ30 δεν είμαι καθόλου αρνητικός. Παίρνουν αρκετές εφαρμογές android μέσω amazon store (όχι όλες), και εκτιμώ το λειτουργικό.
pooksieboo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το passport πρόβλημα είναι οι περίεργες διαστάσεις της οθόνης/συνολικά του τηλ. Με Ζ10/Ζ30 δεν είμαι καθόλου αρνητικός. Παίρνουν αρκετές εφαρμογές android μέσω amazon store (όχι όλες), και εκτιμώ το λειτουργικό. Συμφωνω απολυτα.Μια χαρα λειτουργικο ειναι το blackberry αλλα το passport δεν ειναι για τον καθημερινο χρηστη ασε που ειναι και αβολο(το εχω δει απο κοντα ναι).Καλυτερα να προτιμησει κατι αλλο Το Passport είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και κάτι διαφορετικό από το iOS. Εγώ πάντως έχω iOS σαν δεύτερη συσκευή.. Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε μερικοί για τον συνηθισμένο χρήστη δεν. Δηλαδή τι "συνηθισμένα" πράγματα δεν μπορεί να κάνει το κινητό; Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα,δεν θελουν ολοι να κραξουν την blackberry 2
unbox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 το εψαξα λιγο παραπανω το τηλεφωνακι αυτο ,και ειδα πως εχει τρομερα σπεκς και πιστευω με μια αναβαθμιση του λογισμικου ,το passport θα ειναι απιστευτο τηλεφωνο.το προτοτυπο σχημα του και οι λειτουργιες του νομιζω με εχουν κερδισει.Επισης η ασφαλεια που προσφερει blackberry ειναι μεγαλο προτερημα.και η τεραστια μπαταρια του επισης.
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 το εψαξα λιγο παραπανω το τηλεφωνακι αυτο ,και ειδα πως εχει τρομερα σπεκς και πιστευω με μια αναβαθμιση του λογισμικου ,το passport θα ειναι απιστευτο τηλεφωνο.το προτοτυπο σχημα του και οι λειτουργιες του νομιζω με εχουν κερδισει.Επισης η ασφαλεια που προσφερει blackberry ειναι μεγαλο προτερημα.και η τεραστια μπαταρια του επισης. Πριν το πάρεις πιάσε το στα χέρια σου πρώτα. Τώρα στο θέμα ασφάλειας εκτός και αν είσαι κάνα μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής ή κάνεις παρέα με τον Ξηρό πιθανότατα δεν σε απασχολεί και τόσο. 2
duende Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν απατωμαι, η οποια ασφαλεια που προσφερει (κρυπτογραφηση) αφορα μονο τη χρηση του e-mail μεσω blackberry service, το οποιο απαιτει επιπλεον συνδρομη, σωστα?
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν απατωμαι, η οποια ασφαλεια που προσφερει (κρυπτογραφηση) αφορα μονο τη χρηση του e-mail μεσω blackberry service, το οποιο απαιτει επιπλεον συνδρομη, σωστα? Σωστά
leonidas_fs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος να επιβεβαιώση 100% οτι το passport μπορεί να πάρει Android εφαρμογές;Παίζουν καλά ή μηπως κολλάνε; 1
GianniSM Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος να επιβεβαιώση 100% οτι το passport μπορεί να πάρει Android εφαρμογές; Παίζουν καλά ή μηπως κολλάνε; Παίρνουν, και δουλεύουν αρκετά καλά, αλλά επειδή δεν είναι native μερικές φορές θα χεις ψιλοθεματάκια.
nikoskon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αν δεν απατωμαι, η οποια ασφαλεια που προσφερει (κρυπτογραφηση) αφορα μονο τη χρηση του e-mail μεσω blackberry service, το οποιο απαιτει επιπλεον συνδρομη, σωστα? Σωστά Στις συσκευές που φέρουν το λειτουργικό 10, δεν απαιτείται συνδρομή. Δεν είναι μόνο θέμα κρυπτογράφησης αλλά γενικότερης δρομολόγησης της κίνησης δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και τα emails. Μια χαρά το Passport, θα το αγόραζα και μάλλον δύσκολα θα το άλλαζα. Το καλύτερο feature για εμένα είναι το πληκτρολόγιο που είναι ταυτόχρονα και touchpad.
AMSTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 χρόνια πολλά σε όλους..πρόκειτε όντως για ένα πολύ αξιόπιστο κινητό, συαθερό χωρίς κολήματα.Είναι κάπως στο χέρι...θα πρέπει να έχεις μεγάλη παλάμη θα έλεγα... απο κει και πέρα ,ναι δεν ειναι παιχνιδομηχανή και το κινητό που θα ψαχνεις συνέχεια να κατεβαζεις εφαρμογές....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα