GreekMonkey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όταν λέω σοβαρό εννοώ σοβαρή δουλειά. Προσεγμένη. Όχι προχειρότητες. Για παράδειγμα μπορεί να έχεις γνώσεις στο video editing. Ε λίγες γνώσεις δεν αρκούν, μάθε παραπάνω, παρουσίασε ωραίο αποτέλεσμα οπτικοακουστικό, μην βρίζεις κτλ. Για μένα καλό παράδειγμα είναι οι Gramers. Δεν είμαι ούτε gamer ούτε έχω καμία λόξα με την ενασχόληση αυτή. Αλλά για ένα διάστημα τους παρακολουθούσα (τα vlogs τους κυρίως) γιατί φαινόντουσαν ξηγημένα τυπάκια και σωστά. Κάτι για να χαλαρώνω όταν έτρωγα. Τώρα κάτι Cake και λοιπά 15χρονα που γκαρίζουν όλη την ώρα, μόνο για φάπες είναι. Αλλά σε ξαναλέω αν θέλεις να κάνεις δουλειά Gramers και είσαι μικρός σε ηλικία δύσκολα να το πετύχεις.
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αυτό θα έλεγα η ηλικία παίζει θέμα; Sent from my iPad using Insomnia <p>Όταν λέω σοβαρό εννοώ σοβαρή δουλειά. Προσεγμένη. Όχι προχειρότητες. Για παράδειγμα μπορεί να έχεις γνώσεις στο video editing. Ε λίγες γνώσεις δεν αρκούν, μάθε παραπάνω, παρουσίασε ωραίο αποτέλεσμα οπτικοακουστικό, μην βρίζεις κτλ. Για μένα καλό παράδειγμα είναι οι Gramers. Δεν είμαι ούτε gamer ούτε έχω καμία λόξα με την ενασχόληση αυτή. Αλλά για ένα διάστημα τους παρακολουθούσα (τα vlogs τους κυρίως) γιατί φαινόντουσαν ξηγημένα τυπάκια και σωστά. Κάτι για να χαλαρώνω όταν έτρωγα. Τώρα κάτι Cake και λοιπά 15χρονα που γκαρίζουν όλη την ώρα, μόνο για φάπες είναι. Αλλά σε ξαναλέω αν θέλεις να κάνεις δουλειά Gramers και είσαι μικρός σε ηλικία δύσκολα να το πετύχεις.</p> Τι εννοείς με το γκαρίζουν;;;;;;;; Sent from my iPad using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορέσω να το κοιτάξω κάποια μέρα επαγγελματικά; Δεν εννοώ να κάνω τρελά λεφτά αλλά ένα μικρό ποσό για να βοηθηθώ στο μέλλον. Επίσης μπορώ να κάνω ένα κανάλι κατά την διάρκεια των σπουδών μου ή δύσκολα; Τι πιστεύετε; Sent from my iPhone using Insomnia
GreekMonkey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Όχι λεφτά δεν πρόκειται να βγάλεις από αυτό. Άρα ξέχνα το επαγγελματικό. Όταν λέω γκαρίζουν τράβα και δες τον Cake, τον πιο γνωστό 15χρονο έλληνα gamer youtuber. 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 <p>Όχι λεφτά δεν πρόκειται να βγάλεις από αυτό. Άρα ξέχνα το επαγγελματικό. Όταν λέω γκαρίζουν τράβα και δες τον Cake, τον πιο γνωστό 15χρονο έλληνα gamer youtuber.</p> Να θυμίσω ότι δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με παιχνίδια όσο με pc hardware. Δεν νομίζω ότι έχω σχέση με τον "cake" αλλά θα τον δω. Sent from my iPad using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ιδέες για νέο τίτλο κανένας; Sent from my iPhone using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να αρχίσω με unboxing της lg 22mp65hq-p. Ακούω προτάσεις για άλλους τύπους προιόντων για unboxing! Sent from my iPhone using Insomnia
GreekMonkey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Θα έλεγα να μην αρχίσεις. Για αυτό υπάρχουν οι Unboxcholics που είναι μια χαρά.
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 κανε ενα Multi καναλι. δηλαδη unboxing, gaming, σχολιασμος τεχνολογιας, συγκριση προτ'ι'οντων, κλπ 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 <p>κανε ενα Multi καναλι.</p> <p>δηλαδη unboxing, gaming, σχολιασμος τεχνολογιας, συγκριση προτ'ι'οντων, κλπ</p> Προς τα εκεί έκλινα. Πιστεύεις ότι αυτό θα προβληθεί; Δεν εννοούσα να κάνω μόνο unboxing:) Sent from my iPhone using Insomnia
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 αν δε το παρατησεις και το κυνηγας, γιατι οχι;
crazy_gamer21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 <p>αν δε το παρατησεις και το κυνηγας, γιατι οχι;</p> Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις και την στήριξη που μου δίνετε Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα