crazy_gamer21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 λεγε οτι θες. απο τραγουδια ειναι καλυτερα να λες ασχετα πραγματα (σχολιαζωντας παντα το βιντεο παραλληλα) Ενταξει οπως θες χαχα τα κατάργησα τα τραγούδια τελείως! Edit: Να ρωτήσω μήπως θα θέλατε ραδιόφωνο αντί για δικιά μου μουσική( α και δεν τον εβαλα εγω τον Παντελίδη το spotify φταιει για όλα) ή την καταργούμε τελείως και πάμε σε άσχετα ή και σχετικά που λέω εγώ;
crazy_gamer21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 <p>προτιμω μπλα μπλα</p> Οκ να ρωτήσω κάτι subscribe έκανες; Α και πώς μπορώ να πάρω και προβολές και εγγραφές αλλά και λίκε στο φβ ; Sent from my iPhone using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Επειδή ήρθε κάποιος συμφορουμίτης σε ένα βίντεο και έλεγε ότι του τα πρήζω με το κανάλι, θέλω να πω αυτά: ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΓΓΡΕΦΤΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΚΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Sent from my iPhone using Insomnia
d_gkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 χαχαχαα. τωρα το ειδα καλα μη τρελενεσαι κιολας. παντου γινεται αυτο, σημασια εχει να κανεις σωστα τη δουλεια σου και να γινεσαι οσο καλυτερος μπορεις καθε φορα
crazy_gamer21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 <p>χαχαχαα. τωρα το ειδα</p> <p> </p> <p>καλα μη τρελενεσαι κιολας. παντου γινεται αυτο, </p> <p>σημασια εχει να κανεις σωστα τη δουλεια σου και να γινεσαι οσο καλυτερος μπορεις καθε φορα</p> Ξέρω ρε φίλε το είδα προσπαθώ σκληρά και δεν με ενδιαφέρει αν δεν αρέσει σε έναν γιατί μπορεί να αρέσει σε 100 Sent from my iPad using Insomnia
xStathis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Για να αποκτήσεις κοινό στο yt θέλει καταρχάς να απευθυνθείς και σε ξένο κοινό. Άν δεν το χεις το αγγλικό οκ, αλλά άν μπορείς να μιλάς και να σχολιάζεις στα αγγλικά με μία σχετική ευχέρεια (ανεξαρτήτου προφοράς) καλύτερα να το έκανες και βάλε και Παντελίδη απο πίσω και ότι θές. Ο σχολιασμός είναι το μισό β΄ντεο και παραπάνω, αλλιώς θα ήταν βαρετό. Μέτα πρέπει να υπάρχει και μία ποικιλία παιχνιδιών γιατί euro truck εντάξει καλό αλλά πόσοι θα το δούν, δηλαδή 3-4 παχνίδια που θα ανεβάζεις βίντεο και άν μπορείς και να στριμάρεις κιόλας στο twitch όποτε μπορείς ακόμη καλύτερα. Συνήθως εδώ απο Ελλάδα γύρω στα 480p στριμάρουμε λόγω μικρού upload, αλλά κάτι είναι και αυτό. Γενικά παρατήρησε δημοφιλείς youtubers πως κινούνται και πάρε παραδείγματα, αλλά κράτα το δικό σου στύλ και βέβαια να περνάς εσύ καλά με αυτό που κανείς. Επίσης μάθε λίγο video editing ώστε να βάζεις σε σημεία κείμενα, φατσούλες κλπ. προσθέτουν πολύ στα βίντεο.
crazy_gamer21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 <p>Για να αποκτήσεις κοινό στο yt θέλει καταρχάς να απευθυνθείς και σε ξένο κοινό. Άν δεν το χεις το αγγλικό οκ, αλλά άν μπορείς να μιλάς και να σχολιάζεις στα αγγλικά με μία σχετική ευχέρεια (ανεξαρτήτου προφοράς) καλύτερα να το έκανες και βάλε και Παντελίδη απο πίσω και ότι θές. Ο σχολιασμός είναι το μισό β΄ντεο και παραπάνω, αλλιώς θα ήταν βαρετό. Μέτα πρέπει να υπάρχει και μία ποικιλία παιχνιδιών γιατί euro truck εντάξει καλό αλλά πόσοι θα το δούν, δηλαδή 3-4 παχνίδια που θα ανεβάζεις βίντεο και άν μπορείς και να στριμάρεις κιόλας στο twitch όποτε μπορείς ακόμη καλύτερα. Συνήθως εδώ απο Ελλάδα γύρω στα 480p στριμάρουμε λόγω μικρού upload, αλλά κάτι είναι και αυτό. Γενικά παρατήρησε δημοφιλείς youtubers πως κινούνται και πάρε παραδείγματα, αλλά κράτα το δικό σου στύλ και βέβαια να περνάς εσύ καλά με αυτό που κανείς. Επίσης μάθε λίγο video editing ώστε να βάζεις σε σημεία κείμενα, φατσούλες κλπ. προσθέτουν πολύ στα βίντεο.</p> φίλε Στάθη ξέρω πολύ καλά αγγλικά και μάλιστα με προφορά. Ένα δεν κατάλαβα εννοείς δηλαδή να κάνω ανναμεικτα βίντεο ελληνικά και αγγλικά; Αυτο είναι ΕΎΚΟΛΟ.Τωρα στο twitch ξέρω και μπορώ να στριμαρω αλλά δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Κατά τα άλλα συμφώνησα με όσα είπες. Sent from my iPad using Insomnia
petran91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φίλε παρακολουθώ κάποιες ελληνικές προσπάθειες εδώ και καιρό (Gramers, Unboxholics, gameworld.gr, enternity.gr) και απλά θα σου πω ότι για να πετύχει έστω και στο ελάχιστο πρέπει να αφιερωθείς σε αυτό 24/7. Από ότι καταλαβαίνω ακόμα πας σχολείο, οπότε καλό θα είναι προς το παρόν να μην έχεις μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του καναλιού μιας και να ανταγωνιστείς με τα ονόματα που προανέφερα δεν είναι κάτι που θα σε βγάλει κερδισμένο(όχι λόγω ηλικίας, λόγω χρόνου το λέω κυρίως!).Κάνε το για την κα**α σου, και όταν έχεις μάθει περισσότερα πράγματα (παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό αλλά και με την ασχολία σου με το youtubing), βρίσκεις 2-3 άτομα στην ίδια φάση με εσένα και ασχολείσαι πιο σοβαρά.Αν δεις λίγο από τα παραπάνω sites, δεν αρκεί μια βασική γνώση video editing και μια 720p καμερα. Και κυρίως δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου!Αυτά από εμένα, δεν ήθελα να σε αποθαρρύνω, πιο πολύ να σου δώσω μια εικόνα της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ!Καλή αρχή όπως και να χει! 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Φίλε παρακολουθώ κάποιες ελληνικές προσπάθειες εδώ και καιρό (Gramers, Unboxholics, gameworld.gr, enternity.gr) και απλά θα σου πω ότι για να πετύχει έστω και στο ελάχιστο πρέπει να αφιερωθείς σε αυτό 24/7. Από ότι καταλαβαίνω ακόμα πας σχολείο, οπότε καλό θα είναι προς το παρόν να μην έχεις μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του καναλιού μιας και να ανταγωνιστείς με τα ονόματα που προανέφερα δεν είναι κάτι που θα σε βγάλει κερδισμένο(όχι λόγω ηλικίας, λόγω χρόνου το λέω κυρίως!). Κάνε το για την κα**α σου, και όταν έχεις μάθει περισσότερα πράγματα (παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό αλλά και με την ασχολία σου με το youtubing), βρίσκεις 2-3 άτομα στην ίδια φάση με εσένα και ασχολείσαι πιο σοβαρά. Αν δεις λίγο από τα παραπάνω sites, δεν αρκεί μια βασική γνώση video editing και μια 720p καμερα. Και κυρίως δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου! Αυτά από εμένα, δεν ήθελα να σε αποθαρρύνω, πιο πολύ να σου δώσω μια εικόνα της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ! Καλή αρχή όπως και να χει! Οντως παω ακομα σχολειο και γιαυτο δεν αφιερωθηκα ακομα τελειως. Δεν συμφωνω στο οτι ενα ατομο δεν μπορει να το κανει μονο του γιατι πολλοι( πχ https://www.youtube.com/mkbhd) το κανουν μονοι τους και τα εχουν καταφερει ακομα και μονοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα