crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Χαίρετε. Σκεφτόμουν πρόσφατα να κάνω ένα καινούργιο κανάλι στο youtube. Αξίζει τον κόπο σκεφτόμενος ότι έχω βασικό εξοπλισμό και γνώσεις σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο; Πώς θα είναι ο ανταγωνισμός; Το θέμα του καναλιού θα είναι κυρίως τα pc, με reviews και unboxings. Έχω κάποια ελπίδα; Θα σας ενδιέφερε προσωπικά αυτό το θέμα; Ακούω γνώμες
driftingcris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ανταγωνισμο απο μερια Ελλαδας δεν εχει(τουλαχιστον απ οσο ξερω). εγω προσωπικα θα παρακολουθουσα. να ξερεις παντως πως αν μιλας για σοβαρα βιντεο δεν εχεις μελλον. αμα κανεις μλκιουλες ή λες μλκιουλες πιστευω ανετα
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 <p>ανταγωνισμο απο μερια Ελλαδας δεν εχει(τουλαχιστον απ οσο ξερω).</p> <p>εγω προσωπικα θα παρακολουθουσα.</p> Πιστεύεις ότι έχω πραγματικά ελπίδες; Και επίσης πόσοι άλλοι θα το παρακολουθούσαν; Άλλες γνώμες κανένας;;; Sent from my iPhone using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μόνο με μλκιούλες δλδ; Σκεφτόμουν σοβαρό μαζί με μερικές μλκιούλες; Και εφόσον λες ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός.......... Sent from my iPhone using Insomnia 1
driftingcris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 γνωμη μου παντα ετσι? μπορει αλλος να θελει να δει κατι σοβαρο γυρω απο pc hardware, και αλλος να δει αστεια και χαζομαρες γυρω απο το ιδιο θεμα, ή καποιο αλλο
exypnakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μόνο με μλκιούλες δλδ; Σκεφτόμουν σοβαρό μαζί με μερικές μλκιούλες; Και εφόσον λες ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός.......... Sent from my iPhone using Insomnia Με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι άκρα. Ούτε σοβαρότατο ούτε να το ξεφτιλίσεις τελείως. Κέντρο! Και πάνω από όλα, να το ευχαριστιέσαι εσύ ο ίδιος. Να μη λες πρέπει να το κάνω. Να λες θέλω να το κάνω. Έτσι θα βρεις ανταπόκριση! Γιατί και αυτός που θέλει να δει κάτι σοβαρό, αλλά και αυτός που θέλει να δει κάτι αστείο θα το κοιτάξει. +1 θα το παρακολουθούσα και εγώ ένα τέτοιο κανάλι!! 3
GreekMonkey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το σοβαρό πράγμα και το καλό θα μετρήσει και θα κερδίσει. Από κει και πέρα κάνε ότι γουστάρεις και σε ευχαριστεί. Αν είναι βλακειούλες θα έχεις μικρό κύκλο. Αν είσαι σπόρος μην περιμένεις να ξέρεις τι είναι σοβαρό υλικό και μην περιμένεις από άλλους συν-σπόρους να ξέρουν να εκτιμάνε το καλό. Οπότε απλά πειραματίσου και ότι βγει.
driftingcris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ωπ ωπ. αραξτε παιδες. δεν ειπα και εγω για τερμα καραγκιοζιλικι. αλλα λεω να μην ειναι και τερμα σοβαρο. παντως συνφορουμιτης εισαι. εγω οτι και να κανεις απο τα παραπανω θα σε βλεπω
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι άκρα. Ούτε σοβαρότατο ούτε να το ξεφτιλίσεις τελείως. Κέντρο! Και πάνω από όλα, να το ευχαριστιέσαι εσύ ο ίδιος. Να μη λες πρέπει να το κάνω. Να λες θέλω να το κάνω. Έτσι θα βρεις ανταπόκριση! Γιατί και αυτός που θέλει να δει κάτι σοβαρό, αλλά και αυτός που θέλει να δει κάτι αστείο θα το κοιτάξει. +1 θα το παρακολουθούσα και εγώ ένα τέτοιο κανάλι!! Συμφωνώ με ότι είπες και επαυξάνω. Το κανάλι είναι για την καύλα μου και μόνο. Ούτε πολύ σοβαρό ούτε υπερβολική μλκια όπως βλέπω κάποιους. Επίσης να σας θυμίσω ότι μιλάμε για pcs και όχι για σκέτη μλκια
exypnakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το σοβαρό πράγμα και το καλό θα μετρήσει και θα κερδίσει. Από κει και πέρα κάνε ότι γουστάρεις και σε ευχαριστεί. Αν είναι βλακειούλες θα έχεις μικρό κύκλο. Αν είσαι σπόρος μην περιμένεις να ξέρεις τι είναι σοβαρό υλικό και μην περιμένεις από άλλους συν-σπόρους να ξέρουν να εκτιμάνε το καλό. Οπότε απλά πειραματίσου και ότι βγει. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το σοβαρό υλικό, είναι για κάποιους οι οποίοι μπορούν το παρουσιάσουν. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ έχουν την πείρα και το υλικό. Και το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω, είναι οι unboxholics. Και πείρα και εξοπλισμός. Ο φίλος TS ξεκινάει ένα νέο κανάλι. Δε γνωρίζει από youtube. Πρέπει αρχικά να κυμανθεί σε βίντεο που έχουν και σοβαρότητα και αστεία. Μετά βλέπει και κάνει. Τα σχόλια ας πούμε. Πολλοί γράφουν εγώ προτιμώ αυτό, εκείνος το άλλο. Αν δει ότι οι περισσότεροι προτιμούν σοβαρό, σοβαρό. Αν πάλι αστείο, αστείο. Και κάτι ακόμα. Δεν ταιριάζει σε όλους το σοβαρό, ούτε σε όλους το αστείο. Εάν είναι κάποιος που έχει το humor μέσα του και κάνει πετυχημένα αστεία, ε δε μπορείς να το πεις να κάνει σοβαρά βίντεο πάει και τελείωσε. Αν είναι όμως κάποιος που είναι σοβαρός, δε μπορείς να το πεις να κάνει αστεία βίντεο. Για αυτό η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που τον ευχαριστεί. Υ.Γ. Αν τελικά κάνεις κανάλι, post. Να το παρακολουθήσουμε! Συμφωνώ με ότι είπες και επαυξάνω. Το κανάλι είναι για την καύλα μου και μόνο. Ούτε πολύ σοβαρό ούτε υπερβολική μλκια όπως βλέπω κάποιους. Επίσης να σας θυμίσω ότι μιλάμε για pcs και όχι για σκέτη μλκια +10. Τσέκαρε και το post. Πάντως μπράβο!! Λίγοι κάνουν αυτό που λες εσύ. Οι περισσότεροι κάνουν αυτό που τους λένε οι άλλοι, χωρίς να τους αρέσει!!!!!!! 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 εγώ πάντως θα το παρακολουθούσα το κάναλι σου με μεγάλο ενδιαφέρον. Ανέβασε τα εσύ τα βίντεο και να είσαι βέβαιος ότι θα έχουν ανταπόκριση απο το κοινό ο τολμών νικά. πχ δες ένα κανάλι που εγώ τουλάχιστον το παρακολουθώ μέσα απο το σάιτ του. Στο συγκεκριμένο το παλικάρι είναι τεχνικός Η/Υ απο Λονδίνο. Εσύ είσαι τεχνικός;
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 <p>εγώ πάντως θα το παρακολουθούσα το κάναλι σου με μεγάλο ενδιαφέρον. </p> <p>Ανέβασε τα εσύ τα βίντεο και να είσαι βέβαιος ότι θα έχουν ανταπόκριση απο το κοινό <strong>ο τολμών νικά</strong>. </p> <p> </p> <p>πχ <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/user/Britec09'>δες ένα κανάλι</a> που εγώ τουλάχιστον το παρακολουθώ μέσα απο το σάιτ του.</p> <p>Στο συγκεκριμένο το παλικάρι είναι τεχνικός Η/Υ απο Λονδίνο.</p> <p> </p> <p>Εσύ είσαι τεχνικός;</p> Όχι δεν είμαι τεχνικός αλλά παρακολουθώ βίντεο στο youtube και έχω μάθει αρκετά αλλά όχι δεν είμαι τεχνικός αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να με αποθαρύνει Sent from my iPad using Insomnia
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 θα έχεις κάποιο δικό σου σάϊτ ή απλά θα ανεβάζεις βίντεο στο κανάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα