Προς το περιεχόμενο

Total War: Warhammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τον κόσμο του Warhammer δεν έχω ιδιαίτερη σχέση αλλά είμαι φαν των total war και με ψήνει να το πάρω όταν πέσει η τιμή του γιατί τα videos μου άρεσαν. Έχω παίξει και Warhammer Online και οι λίγοι μήνες που το παιχνίδι είχε κόσμο και ήταν στα ντουζένια του ήταν από τις καλύτερες gaming εμπειρίες μου σε pvp.

Δημοσ.

Mετά το κάζο με το Rome 2, που πήρα κανουργια gpu για αυτο το παιχνιδι (ενταξει και για Witcher 3) και το προ-παρηγγειλα, αυτη τη φορά θα περιμένω πρώτα εντυπωσεις, reviews, πως τρέχει, αν εχει σοβαρα bugs και μετά θα πάω για αγορά.

Δημοσ.

Στην παρούσα φάση, το παιχνίδι υποφέρει από single-threaded CPU issues. Ελπίζω το DX12 patch - όταν βγει - να καλυτερέψει κάπως την κατάσταση.

Δημοσ.

Mετά το κάζο με το Rome 2, που πήρα κανουργια gpu για αυτο το παιχνιδι (ενταξει και για Witcher 3) και το προ-παρηγγειλα, αυτη τη φορά θα περιμένω πρώτα εντυπωσεις, reviews, πως τρέχει, αν εχει σοβαρα bugs και μετά θα πάω για αγορά.

Καλά αυτό που γράφεις θα έπρεπε να το κάνεις πράξη για κάθε παιχνίδι, το Total War μπορεί να έχει ένα κακό ιστορικό τα τελευταία χρόνια αλλά έχουμε δει τα ίδια προβλήματα σε release και από πολλούς φρέσκους τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Οn topic, εγώ προσωπικά πιστεύω πώς το παιχνίδι θα έχει θραύση μόνο λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλη κοινότητα modding από πίσω. Το Warhammer είναι ένα τεράστιο franchise και, με την κατάλληλη όρεξη μπορεί να απογειώσει το παιχνίδι όσον αφορά το περιεχόμενό του.

Είδομεν...

• Like 1
Δημοσ.

Στην παρούσα φάση, το παιχνίδι υποφέρει από single-threaded CPU issues. Ελπίζω το DX12 patch - όταν βγει - να καλυτερέψει κάπως την κατάσταση.

που είδες ότι υποφέρει από single threaded CPU issues σε DX11;

As already mentioned, the team has also detailed some of the optimization work that has gone into Total War Warhammer, revealing how they managed to use the CPU and GPU more efficiently, with the game taking better advantage of multicore CPUs, balancing the load across cores so that no core is maxed out.

http://wccftech.com/total-war-warhammer-dx12-support-launch-dev-details-optimisation/

Και μάλιστα είναι 64bit παιχνίδι πλέον.

Δημοσ.

Το έχω το παιχνίδι και σας λέω ότι υποφέρει από single-threaded issues, ασχέτως του τι είπαν. Φαντάσου το σοκ μου να ανεβάζω άρθρο για το optimization που είπαν και να βλέπω αυτά τα χάλια όταν πάω να κάνω την τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού.

https://i.imgur.com/obF10Du.jpg

Δημοσ.

Το έχω το παιχνίδι και σας λέω ότι υποφέρει από single-threaded issues, ασχέτως του τι είπαν. Φαντάσου το σοκ μου να ανεβάζω άρθρο για το optimization που είπαν και να βλέπω αυτά τα χάλια όταν πάω να κάνω την τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού.

https://i.imgur.com/obF10Du.jpg

Πειρατική κόπια αμφιβόλου ποιότητας αν το έχεις. Πιθανόν από κάποια Alpha/Beta.

Δημοσ.

Μάλλον δεν ξέρεις ποιος είμαι, κράτα μια πισινή λοιπόν προτού μιλήσεις για πειρατική κόπια ;)

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

O John έχει το DSOG, οπότε όχι δεν έχει πειρατική κόπια αμφιβόλου ποιότητας κι αν, έπεσες έξω :P

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να θέλει να πάει, οπότε το γράφω:

Launch event Total War Warhammer

''To Total War Greece-Hellas, To No Label X και ο Zagnaphein από τοLama Games TV ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα Event που θα φέρει τον Πόλεμο στην Αθήνα! 

Το Σάββατο 28 Μαΐου ελάτε στο No Label X να γιορτάσουμε το Launch του Total War Warhammer!
Κάτα την διάρκεια του Εvent Θα μπορέσετε να παίξετε το παιχνίδι στους υπολογιστές που θα μας παρέχει η αλυσίδα Net Cafe 
Gnet Internet Station, να παίξετε το Total War:Warhammer Με στρατούς που θα υπάρχουν, να βάψετε φιγούρες αλλά και να κερδίσετε πλούσια δώρα. 

Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε το παιχνίδι αλλά και να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζεται για το Total War Αλλά και για τον κόσμο του Warhammer από τους Παρευρισκόμενους!

Τέλος θα υπάρξει και κοπή Σπέσιαλ Warhammer Τούρτας! 

Are you ready.. For WAR?''

Σάββατο 28.5.16 στις 12 μ.μ.

No Label X: Themistokleous 43 - 45, 10683 Αθήνα

Πηγή: https://www.facebook.com/events/887338084708650/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...