Προς το περιεχόμενο

Total War: Warhammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω με αυτό που λες LongTom. To Attila είναι σαφώς πιο πολύπλοκο από το Rome 2 π.χ. Ίσως το Campaign του medieval 2 ήταν πιο ενδιαφέρον με πιο πολλά events, αλλά δε νομίζω ότι το Attila έχει να ζηλέψει πολλά πράγματα από μεριάς mechanics στο game σε σχέση με παλιότερα TW. Kαι επίσης έχουμε την τάση να θυμόμαστε πιο λεπτομερώς ότι αφαιρείται και όχι ότι προστίθεται. 

Πάω στοίχημα ότι το επόμενο total war σε ιστορικό setting θα έχει formations κανονικά όπως τα προηγούμενα. Περισσότερο μου μοιάζει για αλλαγή που έχει να κάνει με το Warhammer συγκεκριμένα.

υπαρχει mod παντως για να βαζεις τον στρατο σου σε διαφορες ''στασεις'' .Ψαξτε στο workshop

Thanks! Θα το ψάξω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εξήγηση για το άθλιο σύστημα update όλων των σύγχρονων παιχνιδιών της σειράς ΤW;

Μου εμφάνισε το πρωί ένα update στο Warhammer της τάξης των 125,4 Mb, λέω "άντε να το περάσω" και έχει ένα τέταρτο σκαλωμένο στα 121,7 να κάνει "update".

Και το κάνουν όλα αυτό, Shogun 2, Rome 2, Attila και, φυσικά, το Warhammer.

Σε έναν κατάλογο 200+ παιχνιδιών, δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο που να έχει τόσο απαράδεκτο σύστημα update.

Δημοσ.

Και σε μένα αυτό έκανε αλλά μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με το steam χθες, έκανα ένα re-install χθες το zombie army trilogy και σερνόταν το κατέβασμα! Από 5,6-5,8mbps που μαξάρει το vdsl ήμουν με το ζόρι στα 2,8mbps! 

Από αλλού κατέβαζα μια χαρά full speed

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να είχε θέμα το Steam, αλλά με τα Total War (από Rome II και μετά που προσέχω) το κάνει συστηματικά αυτό.

Έχω, ας πούμε, και το StarCrawlers που, αφού κατεβάζει το patch, κάνει ώρα να το περάσει (και γενικά κάποια παιχνίδια αργούν περισσότερο στο πέρασμα των patches), αλλά το χάλι των TW δεν το έχω ξαναπετύχει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει τα Elves, τους beastmen που αγόρασα τους ευχαριστήθηκα πάντως. Το βασικό game είναι αρκετά πλούσιο να ξέρεις βέβαια. Δεν θα αγόραζα αμέσως κάποιο dlc. 

Τα elves, beastmen και chaos υπάρχουν στον χάρτη πάντως και χωρίς τα dlc. Απλά δεν είναι πλήρη τα roster τους. 

Δημοσ.

Για 20 αξίζει πιστεύω, αλλά τα DLC ήταν και είναι στο θεό(-33% οι τσίπιδες κατέβασαν μόνο) και δεν αξίζουν από άποψης vfm imho.

Από εκεί και πέρα, είναι αλητεία που σε μεγάλη έκπτωση όλα τα DLC+game = 60€....

Δημοσ.

Είναι ψιλομαλακία το ίδιο το παιχνίδι να έχει 66% έκπτωση αλλά τα DLC να έχουν 33% αλλά οκ, έχουμε 5 φυλές στο vanilla παιχνίδι οπότε δεν θα "κλάψω". Δεν λέω, θα γούσταρα να έχω και wood elves αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτούς. 

Δημοσ.

Εγώ περιμένω έκπτωση στα wood elves από τότε που βγήκαν επομένως θα αναγκαστώ να τα πάρω έστω και με 33% έκπτωση μόνο..  : /

Γενικά είναι θέμα προτίμησης. Εγώ αν δεν παίξω ένα total war campaign με την φυλή που θέλω τουλάχιστον μία φορά δεν το ευχαριστιέμαι στο 100% και πάντα ήθελα να παίξω με wood elves.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω έκπτωση στα wood elves από τότε που βγήκαν επομένως θα αναγκαστώ να τα πάρω έστω και με 33% έκπτωση μόνο..  : /

Γενικά είναι θέμα προτίμησης. Εγώ αν δεν παίξω ένα total war campaign με την φυλή που θέλω τουλάχιστον μία φορά δεν το ευχαριστιέμαι στο 100% και πάντα ήθελα να παίξω με wood elves.

Το Σεπτέμβριο θα έχει σίγουρα μεγάλη έκπτωση όπως πάντα,  λόγο TTW2.

Και μιας και ανέφερα TTW2, δείτε βίντεο από την μία campaign battle που δημοσιεύτηκε σήμερα από κάποιον που πήγε στην CA και το έπαιξε.

Carnosaur όλα τα λεφτά.

https://www.youtube.com/watch?v=46YvO-WQC5o

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μάλλον από φθινόπωρο θα πέσει η τιμή κι άλλο.Εάν ρίξουν και τις τιμές στα DLC μάλλον θα το σκεφτώ για το chaos ή/και wood elf,τα άλλα δεν αξίζουν.

Όσο για το 2, προσωπικά με μοιάζει με μεγάλο expansion.Αυτό από το εν λόγω και άλλα βίδεα.

Δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί νέο τίτλο,εκτός από την επιθυμία να αρμέξουν τον τίτλο φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εννοείται ότι το αρμέγουν όσο μπορούν.

Το μέγεθος του campaign map που προστίθεται στο 2 πάντως είναι αντίστοιχο του πρώτου.

Προσωπικά πάντα ήθελα ένα τεράστιο campaign map σε total war. Ανυπομονώ να βγει και το τρίτο να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

χτιζω ενα pc για ενα ξαδερφο που θελει να παιζει το εν λογω game καρτα γραφικων θα εχει μια nvidia 1050ti 4gb επεξεργαστη ενα ryzen 1400x και ram 8gb θα παιζει στα high settings σε 1080p? θελει να συνδεσει το pc στην tv μεσω hdmi ποσο καλα θα δουλεψει?

Δημοσ.

Το game είναι αδικαιολόγητα βαρύ και ούτε για πλακα 60fps σε 1080p high preset. Βασικά ούτε 30fps stable. Από 1070 και πάνω συζητιέται.

edit: Sorry μπερδεύτηκα νόμιζα ήταν το thread του 2. Το πρώτο τρέχει σίγουρα καλύτερα αλλα και πάλι με την καμια 60fps σε high preset. Με low-mid-high mixed settings σε 1080p θα παίζεται αλλα θα βαράει χαλαρά κάτω από 30fps σε μεγάλες μάχες.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά . Παίζω με empire medium difficulty κ είμαι  στο 18 turn όποτε μου έβγαλε μνμ ότι εμφανίζονται οι Chaos στο βορά κ να προετοιμαστώ κατάλληλα  . Λίγο νωρίς δεν είναι . Νόμιζα ότι εμφανίζονται μετά το 100 turn . 

Επεξ/σία από totalius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...