Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum, ενδιαφερομαι για το στησιμο pc για gaming κυριως. Ειχα βαλει ενα οριο στα 550ε και ειχα καταληξει σε επεξεργαστη amd fx 6300

με MB/ asus M5A78L-M/USB3 με μια καρτα γραφικων sapphire r9 270x 2gb αλλα με οσους μιλησα με αποτρεψαν απο την αγορα. Μου ειπαν πως πρεπει να ανεβασω το budget στα 700 ε για να εχω ενα μηχανιμα που να αξιζει και να κρατησει. Τι λετε εσεις? Καποια προτινομενη συνθεση? Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Το θεμα gaming PC εχει αρκετες παραμετρους και θα σου αναφερω μερικες....

1)Τι παιχνιδια παιζεις;

2)Σε τι αναλυση;

3)Σε ενδιαφερει να ειναι ολα στο 'τερμα';

4)Αυτο 'το να κρατησει' ειναι πολυ σχετικο...οι αλλαγες στις απαιτησεις των παιχνιδιων ειναι τοσο γρηγορες που καποιοι αναρωτιουνται αν τα 3-4Gb μιας gpu θα ειναι αρκετα στα επομενα 2-3 χρονια -εχοντας παντα στο μυαλο μας τα ερωτηματα 1,2,3-...

Απο την παρακολουθηση των θεματων περι gaming PC

Ο γενικος κανονας που ισχυει ειναι:

μεχρι 550euro και κατω ----> Χ4 860κ

550-700 ---->AMD FX

700++ ----> INTEL

Αλλα το θεμα δεν ειναι ΜΟΝΟ ο επεξεργαστης αλλα και η GPU...πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια..

(δεν εχει νοημα στον Χ4 860κ να βαλεις την r9 290 γιατι θα σε κραταει πισω ο cpu -θα τρως μπουκαλι-)

Αρα λοιπον πρεπει να ξεκαθαρισεις αρκετα πραγματα (παιχνιδια,αναλυση κτλ και το σημαντικοτερο ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να ξοδεψεις τωρα αλλα και στο μελλον...) πριν ζητησεις καποια συνθεση...

Ανοιξε νεο θεμα αφου συμπληρωσεις μια απο τις φορμες Link.png Site: εδω και σιγουρα θα εχεις αρκετες προτασεις που θα σε καλυψουν απολυτα...

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας θελω να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας η αληθεια ειναι πως επειδη μπαινω τωρα στο χωρο gaming δεν θα ειμαι τοσο απαιτητικος για να τα θελω ολα στο full αλλα θελω μια αξιοπρεπη αναλυση. Μετα απο ψαξιμο τι θα προτεινατε? i5 4950 με H97 m/b ή amd fx 8350 κ msi 970 gaming m/b? Η τιμη ειναι σχεδον ιδια

Δημοσ.

Ναι παρε τα παραπανω που κοιτας και με τι καρτα γραφικων θα παιζεις???Δες το παραπανω που σου εκανα Link...

ειδα και νομιζω κοιταω την ιδια καρτα! sapphire r9 280 3GB 

Το διλυμα ειναι αναμεσα σε amd κ intel τωρα που αποφασισα να δωσω 700αρι

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα διλημμα αγαπητε. Στον Amd θα πας μονο αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με Overclock.Αν οχι πας σε καποιο i5,ή στον 4460 ή στον 4590.Και παλι και για oc να πας δεν αξιζει ο 8350 και στην θεση του παιρνεις τον 8320.

http://www.insomnia.gr/topic/555006-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%BC%CE%B5-700-750-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ ενα καλυτερο παραδειγμα του τι περιπου να κοιταζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...