paularas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 από που θα το πάρουμε όμως μάθαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχω γράψει την γνώμη μου αναλυτικά ως κάτοχος εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/553958-meizu-mx4-review/page-2?do=findComment&comment=53716526 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bounce3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όμως τόσο περίεργη ανάλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 το επομενο κινητο μου θα ειναι 127 πυρηνο με 63 γιγα ραμ και 33,33γιγα free space , UHQ 257K στα 13440χ7560 οθονης 323ΜΡ καμερα.... ΕΛΕΟΣ.... οπως πανε θα φτασουμε σε ενα χρονο να εχουμε κινητα με ποιο πολλους πυρηνες απο τα δωματια του Burj Al Arab Jumeirah.... και με τιμες συσκευων τινουν στο απειρο...λες και το 99,9999% οσων τα πληρωνουν τα χρησιμοποιουν κιολας.... οι περισσοτεροι ενα τηλεφωνο για κλησεις και sms χρειαζονται και ψαχνουν την τελεια συσκευη.... και σε 5-6 μηνες (και πολυ λεω) κλαινε τα πεταμενα €€€€ η $$$$ ή ££££ η οτι αλλο νομισμα θελετε δινουν.... μια απλη ερωτηση απορια : ποιος/α πραγματικα χρειαζεται ενα κινητο (σαν το Meizu MX4 ) αυτων η καλυτερων χαρ/κων; και γιατι; Καλα και το κακό πιο είναι? Αυτό είναι το μέλλον. Να κρατούμε όλοι τα PC μας σαν κινητά. Θα το ενώνεις με ένα dock station και θα μπένεις σε Windows mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPinkman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αφού η τιμή δεν έχει διαφορά με την αντίστοιχη από Κίνα εύκολα θα το είχα μέσα στις επιλογές μου. Τα σχόλια του τύπου κινέζικο κλπ θα τα δεχόμουν πριν 3-4 χρόνια αλλά πλέον βλέποντας Xiaomi, Oppo ακόμα και Lenovo και άλλα ,τι ποιοτικά κινητά βγάζουν γιατί να πάω σε Samsung και Apple που έχουν τις τιμές στα ύψη κυρίως λόγω των χρημάτων που δαπανούν για marketing. ΥΓ: κάτοχος S4 mini 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 πιο ειναι το πιο φτηνο site να το παραγγειλω απεξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 πιο ειναι το πιο φτηνο site να το παραγγειλω απεξω?? Ξερετε αν θα χει τελωνειο??? Με φοβιζει λιγο ο επεξεργαστης ΜΚΤ ημουν κατοχος νοτε 3 λετε να νε κατωτερο αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ξερετε αν θα χει τελωνειο??? Με φοβιζει λιγο ο επεξεργαστης ΜΚΤ ημουν κατοχος νοτε 3 λετε να νε κατωτερο αυτο?? Για site δεν ξέρω να σου πω αλλά απο την στιγμή που παραγγέλνεις απο εκτός ΕΕ θα πληρώσεις τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα