boredmind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 thanx man tha to dokimaso kana link gia na katevaso tous drivers tous 4.22 mias k de nomizo na tous exo kratisei i malon de mporo na vro se poio cd tous exo?
pournaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 gia phgaine http://www.yansat.page.pl/programy/skystar2/422ts.zip
Reginald Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του για να μην δώσω τζάμπα χρήματα. 1.Έχω πιάτο 1,20 με αυτό μπορώ να πιάσω τον Hispasat? 2.Στή Skystar1 που έχω μπορώ να βάλω μοτέρ?
pournaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Hispasat ειναι αρκετα δυσκολο να πιασεις, οχι λογω σηματος αλλα λογω θεσης, γιατι το πιατο πρεπει να ερθει σχεδον σε καθετη θεση με το εδαφος, οποτε αν εχεις μπροστα σου καμποσες πολυκατοικιες η κανενα βουνο αρκετα κοντα, κλαφτα. (εγω ακομη δεν τα καταφερα) Βεβαια, μιας και ηδη εχεις την SS1 δεν χανεις τιποτε να δοκιμασεις. Απο το Hotbird η τον Astra πρεπει να στρεψεις το πιατο σου αρκετα δεξια κατεβαζοντας το ταυτοχρονα, υπολογισε μια νοητη γραμμη με 10-15% κλιση προς τα κατω. Ειθε ο θεος των δορυφορων να σε βοηθησει
Reginald Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ φίλε μου,δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο γύρω απο την ταράτσα μου,ήθελα να μάθω απλά αν είναι εφικτό να τον βρώ με 1,20.Αφού μου λές οτι γίνετε τότε θα φέρω τεχνικό.
kostasbm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 me ayto piato mia xara tha eisai moter pare kati axiologo na mhn talaiporeisai filika
TheNetPoet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 τον hispasat τον επιανα και με 80αρι πιάτο αρκετά καλά. Βέβαια έβαλα 1.20 γιατί σε μερικούς αναμεταδότες είχα οριακό σήμα και όταν ο καιρός δεν ευνοούσε, είχα artifacts στην εικόνα. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις εμπόδια και πιό μακριά γιατί το πιάτο πρέπει να είναι τελείως προς τα κάτω αφού ο δορυφόρος είναι χαμηλά στον ορίζοντα.
or1onas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Re paidia, prospa8w 6 mhnes na ton piasw auton ton $%$#^ ton hispasat!!!! Einai adynaton!!!! Xerete an 8elei strofh to lnb sta sigoura k poso? K btw, ti % shmatos pianete?
Reginald Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ μένω Κατερίνη και σε απομακρυσμένη περιοχή,γύρω μου υπάρχουν κάποια σπίτια αλλά στο ίδιο ύψος με το δικό μου,άλλωστε τεχνικό θα φέρω.Τώρα για μοτέρ ρώτησα και μου είπε ότι θα μου κοστίσει €100 καλα είναι; Ποιό δυτικά στους Intelsat 31.5 W και 34.5 W εκεί τι λέει;Έχει κάποια Feeds που δείχνουν αγώνες κυρίως ΝΒΑ και αξίζει τον κόπο το ψάξιμο. Πάντος απ'ότι έψαξα ο Hispasat έχει αξιόλογα κανάλια και αξίζει τον κόπο και τα έξοδα και η ταλαιπωρία Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
japetus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Και εγω με τον hispasat παιδευομουν 3 μηνες να τον πιασω. Τελικά φώναξα τεχνικο και επαθα πλακα οταν τελικα ειδα το lnb κυριολεκτικα να κοιτα χαμηλα πανω στη γωνια της ταρατσας με το τοιχακι του μπαλκονιου (τοσο χαμηλα δεν ειχα δοκιμασει). Ο τεχνικος μου ειπε οτι στην ουσια ο,τι σημα συλλαμβανεται αυτο γινεται απο το πανω 1/3 του πιατου...
TheNetPoet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 to lnb 0elei megalh strofh pros ta de3ia opws koitas to piato apo mprosta...
Reginald Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Λοιόν παιδιά πήρα τηλέφωνο έναν τεχνικό για μοτέρ και μου είπε αν η κάρτα μου (skystar1) υποστηρίζει μοτέρ.Έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει,αν ναί ποια επιλογή πρέπει να διαλέξω? Και κάτι άλλο...κάποια Feeds που μεταδίδουν αγώνες χρησιμοποιούν κωδικοποίηση(?) MPEG-2 4:2:0 αυτό με το ProgDVB έχεις εικόνα,ξέρει κανείς?
FELIX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 karta pc dvb me positioner??(kontroler tou moter)..den nomizw.diavase to manual ths kartas sou
boredmind Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 re paidia emena to progdvb mou vgazei min device not started k otan pao apo ta settings na tin kano start pali to idio exei kaneis kamia idea giati? eo tous 422 drivers patched me win xp pro e sp1
Reginald Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Katevase kapoia alli ekdosi tou progdvb...exo tin entyposi oti den paizoun ola se olous tous drivers tis skystar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.