Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πριν μια βδομαδα πηρα αυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-572g-5926-156-intel-core-i5-4210m-4gb-500gb-nvidia-gt-840m-2gb-free-dos-p-PER.902932για τον αδελφο μου να παιζει λολ και μινεκραφτ και εγω επειδη ειμαι φοιτητης το θελω για visual basic κ.λ.π αλλα οταν παει να παιξει λολ ο μικρος τα fps του απο 50 πανε στα 8-12  γιατι συμβαινει αυτο ? παρακαλω βοηθηστε με ... γιατι ειναι μεγαλη αναγκη 

Δημοσ.

Πιθανότητες : 1) ιός - κάντε ένα scan καλού κακού 2) σκληρός δίσκος με πρόβλημα - δες το health με πρόγραμμα στυλ HDSentinel 3) Πρόβλημα με drivers 4) το λαπτοπ υπερθερμαίνεται και ρίχνει επιδόσεις - ρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες με hwmonitor ή κάτι παρόμοιο 5) μπορεί να έχει κάτι το λάπτοπ σαν μηχάνημα άλλο 6) δεν ξέρω :P

Good Luck!

• Like 1
Δημοσ.

1. αμα τρεξεις το παιχνιδι με δεξι κλικ > run with graphic processor > high performance nvidia πως παει? παλι χαμηλα fps?

2. δοκιμασε εαν εισαι σε ρευμα να βαλεις τα power options των windows σε high performance/balanced

• Like 2
Δημοσ.

Πιθανότητες : 1) ιός - κάντε ένα scan καλού κακού 2) σκληρός δίσκος με πρόβλημα - δες το health με πρόγραμμα στυλ HDSentinel 3) Πρόβλημα με drivers 4) το λαπτοπ υπερθερμαίνεται και ρίχνει επιδόσεις - ρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες με hwmonitor ή κάτι παρόμοιο 5) μπορεί να έχει κάτι το λάπτοπ σαν μηχάνημα άλλο 6) δεν ξέρω :P

Good Luck!

1.κανω τωρα αλλα δεν βρισκει κατι (ειναι μιας βδομαδας)

2.http://s30.postimg.org/pp93fcdrl/image.png

3.εχω τους τελευταιους

4.http://s28.postimg.org/61qu9nc71/image.png

5.τι εννοεις ? και τι μπορω να κανω εγω?

6. ουτε εγω ξερω :(

1. αμα τρεξεις το παιχνιδι με δεξι κλικ > run with graphic processor > high performance nvidia πως παει? παλι χαμηλα fps?

2. δοκιμασε εαν εισαι σε ρευμα να βαλεις τα power options των windows σε high performance/balanced

1. δεν καταλαβα πως το κανουμε συγγνωμη

2.ηταν στο Power save  παιζει ρολο εεε? δεν το ηξερα

Δημοσ.

drivers ειναι τα τελευταια

Αν εννοείς ότι πέρασες driver από την nvidia κακός...πρέπει να περάσεις ότι driver δίνει η acer για να δουλεύουν όλα σωστά.

Αυτό πρέπει να έχει δύο κάρτες γραφικών πάνω, δες αν έχει τους drivrers για την nvidia

Ακόμα και με την HD4600 έπρεπε να βγάζει άνετα 60FPS

αλλα οταν παει να παιξει λολ ο μικρος τα fps του απο 50 πανε στα 8-12  γιατι συμβαινει αυτο ? παρακαλω βοηθηστε με ... γιατι ειναι μεγαλη αναγκη 

Εννοείς ότι παίζει στα ~50FPS το LoL αλλά κάποιες φορές (π.χ. όταν γίνεται της πόπης στα εφφέ) πέφτει στα ~10;;

Κατεβάστε καμιά ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοείς ότι πέρασες driver από την νωιδια κακός...πρέπει να περάσεις ότι driver δίνει η acer για να δουλεύουν όλα σωστά.

Ακόμα και με την HD4600 έπρεπε να βγάζει άνετα 60FPS

φιλε στην αρχη εβαλα αυτους που εδινε η acer  αλλα και τοτε τα ιδια ηταν !!

Δημοσ.

φιλε στην αρχη εβαλα αυτους που εδινε η acer  αλλα και τοτε τα ιδια ηταν !!

Πέρασες τα πάντα από την acer; σε έναν άλλον τώρα πρόσφατα έκοβε επιδόσεις επειδή δεν είχε περάσει κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα.
Δημοσ.

μολις τελειωσε και το σκαν με το antivirus δεν βρεθηκε απειλη

Πέρασες τα πάντα από την acer; σε έναν άλλον τώρα πρόσφατα έκοβε επιδόσεις επειδή δεν είχε περάσει κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα.

βοηθητικο ? εβαλα αυτα που επρεπε δεν ειχε κατι που δεν εβαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...