Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Ξέχασες το budget) 

Γιατί όχι έναν ssd ;

Budget περίπου 50-65 ευρώ.

SSD όχι (ακόμη) για λόγους κόστους, αξιοπιστίας και επειδή δεν χρειάζομαι μεγάλες ταχύτητες φόρτωσης από το δίσκο. Δεν παίζω παιχνίδια, ούτε και με ενδιαφέρει αν φορτώνει το λειτουργικό σε 15 sec ή σε 3 min.

Σε 3 χρόνια βλέπουμε...

Δημοσ.

Απο θέμα αξιοπιστίας μια χαρά ειναι οι ssd οποτε δεν καταλαβαίνω σε πιο πράγμα αναφέρεσαι απο εκει και πέρα αφου δεν σε ενδιαφέρει ο ssd δές αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35783&cat=6&sub=200&pmanuf=8&sort=3&step=undefined

Δημοσ.

Απο θέμα αξιοπιστίας μια χαρά ειναι οι ssd οποτε δεν καταλαβαίνω σε πιο πράγμα αναφέρεσαι απο εκει και πέρα αφου δεν σε ενδιαφέρει ο ssd δές αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35783&cat=6&sub=200&pmanuf=8&sort=3&step=undefined

Ευχαριστώ.

Και εγώ αυτόν στα 750 Gb σκέφτομαι.

Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι σε hitachi (νομίζω είναι αξιόπιστοι) που να αξίζει...

Πιστεύω ότι η τεχνολογία δεν έχει ωριμάσει στους SSD. Και η χωρητικότητα 250 Gb δεν μου φτάνει.

Δεν κάνω και κάτι που να χρειάζεται τη μεγάλη ταχύτητα...

Δημοσ.

Hitahci δίσκους δεν εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση οσο για αυτο για τους ssd κάνεις λάθος μια χαρά έχει ωριμάσει η τεχνολογία απλα διαρκώς βελτιώνεται και βγαίνουν αλλα μοντέλα και προιόντα όπως με ολα τα πράγματα , αφου δεν σου φτάνουν τα 250 gb πήγαινε σε μηχανικό

Δημοσ.

Ορισμένες παρτίδες των black έκαναν θόρυβο οπως και ο δικός μου τώρα ομως δεν ακούγεται τιποτα , μου κάνει εντύπωση να βουίζει και ο blue αφου πλέον οι περισσότεροι δίσκοι δεν κάνουν καν κιχ

Δημοσ.

Aφού δεν θέλεις ssd εγώ θα κοιτούσα και τη λύση hybrid.

Είναι πάρα πολύ ακριβοί.

Ορισμένες παρτίδες των black έκαναν θόρυβο οπως και ο δικός μου τώρα ομως δεν ακούγεται τιποτα , μου κάνει εντύπωση να βουίζει και ο blue αφου πλέον οι περισσότεροι δίσκοι δεν κάνουν καν κιχ

Μάλλον δεν το είπα σωστά: Έχω ένα blue σε εξωτερική θήκη και όταν την ακουμπώ με το χέρι αισθάνομαι vibration. Θα έβαζα αυτόν στο λαπτοπ αλλά μάλλον θα αισθανομαι πάλι αυτό το vibration... Kαι επειδή τα χέρια μου είναι πάνω στο λαπτόπ θα με ενοχλεί...

Δημοσ.

Αλλο να τον έχεις σε θήκη και αλλο μεσα στο μηχάνημα  δεν ξέρω τι να σου πώ στην θέση σου θα το δοκίμαζα τώρα αν πάλι σε ενοχλεί έστω και το ελάχιστο δεν νομίζω να βρείς δίσκο που να ειναι εντελώς silent εκτος απο ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...