Προς το περιεχόμενο

[Ssd] Adata Premier Pro SP920 256GB - 99,90€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τρολαρω;

Γελαω ρε παιδια. Δεν βλέπετε το εμοτικον; Δεν διαβαζετε την σελιδα του πλαισιου που λεει προλαβε το πριν εξαντληθεί;

Σιγα τα αυγα. Αυτό λεω.

Δημοσ.

Τρολαρω;

Γελαω ρε παιδια. Δεν βλέπετε το εμοτικον; Δεν διαβαζετε την σελιδα του πλαισιου που λεει προλαβε το πριν εξαντληθεί;

Σιγα τα αυγα. Αυτό λεω.

Δεν αξίζει η αγορά του δλδ?

τι λέει σαν ssd?

Δημοσ.

έχω βαρεθεί τη σταθερότητα και τις ταχύτητες των ssd... πότε θα βγάλει το πλαίσιο turbo x σειρά σκληρών, αποθηκευτικών μέσων γενικότερα, για να αποκτήσουν οι μέρες μου ενδιαφέρον;

• Like 11
Δημοσ.

έχω βαρεθεί τη σταθερότητα και τις ταχύτητες των ssd... πότε θα βγάλει το πλαίσιο turbo x σειρά σκληρών, αποθηκευτικών μέσων γενικότερα, για να αποκτήσουν οι μέρες μου ενδιαφέρον;

και τα data σου μια αβεβαιότητα για το μέλλον :-D

• Like 2
Δημοσ.

Θα βγάλει ssd Fazn. Θυγατρική της turbox. Γιατί πλέον είναι κολοσσός και έχει και την Fazn για τα "δεύτερα". /s

Έχει στα 70€ τον OCZ Arc 100 120gb που είναι τίμιος απο επιδόσεις για τα $$ του. Έχει και στα 110 τον 240ρη που τον είχε 99 πρίν μερικές εβδομάδες και απο τον οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο από επιδόσεις και με sandforce controller βέβαια στα 99€ 256gb και χωρίς μεταφορικά αν έχεις eshop point κοντά αξίζει.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν δεν είναι αυτές

• Μέγιστη απόδοση (ATTO. 1TB): Ανάγνωση: 560 MB/sec, Εγγραφή: 500MB/sec.
  • Mέγιστο IOPS (Iometer, 1TB) 4k: Ανάγνωση: 98.000, Εγγραφή: 88.000

καλές επιδώσεις ssd τότε ποιες είναι?

Για να καταλάβω δλδ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...