mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Θα ήθελα την βοήθεια των πιο σχετικών από μένα πάνω στις μπαταρίες ups. Μπορώ σε ups που έχει μαμά μπαταρία 12V 9Ah να βάλω μπαταρία 12V 7Ah ? Το αντίθετο ξέρω ότι γίνεται σίγουρα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος πέρα από το ότι θα έχει μικρότερη διάρκεια σε περίπτωση διακοπής? Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι καθαρά το κόστος αφού χρειάζομαι 4 μπαταρίες και δεν μου περισσεύουν. Δυστυχώς μένω επαρχία και αν πάω σε 9Ah μου βγαίνουν περίπου τα διπλά με τα μεταφορικά μέσα.
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα. Είναι σαν στο αυτοκίνητο σου να βάζεις μικρότερο ρεζερβουάρ καυσίμων, απλώς θα κανεις λιγοτερα χιλιομετρα. Ηλεκτρονικά δεν επηρεάζεται τιποτα με το να βάλεις μικρότερη μπαταρία. 1
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε arc
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 10 ευρώ η μία από eshop Βασικά δεν είναι και τρομερή τιμή και αλλού κάπου εκεί έχουν αλλά με βολεύει λόγω των χαμηλών μεταφορικών
mikegad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ναι αυτή που λέει ο stelakis1914 είναι
madsc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θα ήθελα την βοήθεια των πιο σχετικών από μένα πάνω στις μπαταρίες ups. Μπορώ σε ups που έχει μαμά μπαταρία 12V 9Ah να βάλω μπαταρία 12V 7Ah ? ... 'Οπως σου είπε και ο arc δεν θα έχεις πρόβλημα. Πέρα από την μειωμένη αυτονομία, απλά θα σου κρατήσουν λίγο λιγότερο σε βάθος χρόνου. Σε online ups δεν το κάνεις αυτό. Σε υψηλό φορτίο μπορεί να τις ξεπατώσει ιδιαίτερα γρήγορα. /sc 1
mikegad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 και εγώ αυτό πίστευα αλλά είπα να ρωτήσω καλού κακού ,μην κάνω καμιά πατάτα.. να σαι καλά φίλε madsc!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα