Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως δεν ψωνίζεσαι με το μπρίκι που πάσαρε πάλι η Microsoft  ....

Εμένα φίλε δεν με νοιάζουν τόσο τα λειτουργικά. Με νοιάζουν τα χαρακτηριστικά του κινητού.

Έρχεσαι και μου τσαμπουνάς τα και καλά SUPER χαρακτηριστικά της συσκευής , που είναι ΑΘΛΙΑ , τουλάχιστον για το ένα από τα δυο και νομίζεις πως ο κόσμος μασάει κουτόχορτο ....

Να το πάρει η MS μαζί με το 3% του μεριδίου της στην αγορά και να το κάνει κλύσμα ... το έφωνο...

Αν θέλει μερίδιο στην αγορά, να φέρει  τετραπύρηνο με καλά γραφικά, 4.5" οθόνη, 8mp τουλάχιστον κάμερα και 2000+mAh στην αγορά με 70-80€ και πρώτος θα την τιμήσω!

Αυτό θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον.

Παρακαλώ πολυ, να μην με βαζεις μεσα στους φανατικους καμια εταιριας .

Ημουν χρόνια με το HTC  PB74100 (touch2)  με windows 6.5 . Δεν έχω τρέλα με το λειτουργικό του κινητού μου ....

Και Firefox OS θα κοίταζα αν ήταν ολοκληρωμένο και Ubuntu OS  θα κοίταγα.

Εν τέλη το καλύτερο λειτουργικό στην αγορά του desktop , το LINUX, έχει μερίδιο αγοράς στο 5% κι αν , λόγω των περιορισμών στην σουίτα των εφαρμογών που υπάρχουν για αυτό.

Μην περιμένεις η Microsoft να πάρει κεφάλι στο mobile κομάτι όταν στερείται μπροστά στο android , ενώ ταυτόχρονα παίζει καρακλειδωμένα.

Από εκεί και πέρα μπορεί να πέφτει αρκετό λαδάκι στα μέσα ... για να παρουσιάζονται μπαλότσες για star του σινεμά ... :-)

Δεν πάει να πει πως θα τσιμπίσει κι ο κόσμος ...

4πυρηνο με 8mp καμερα στα 70 80ευρω και Windows Phone???Μηπως να στο χαρισουν κιολας? :P

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολα βρίσκεις android στα >100 που να μην λαγκαρει πολύ καλή κίνηση από την ms να βγάλει φθηνά lumia.

Βέβαια στα 100€ υπάρχει μια πολύ καλή android επιλογή το Moto E.

4,3"  960x540 ,Snapdragon 200 Dual Core, 1gb ram, micro sd

Pure Android και οσονούπω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση lollipop.

Τα συμπαθώ τα wp όμορφο και γρήγορο λειτουργικό αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω το οικοσύστημα της google και την ελευθερία που σου δίνει το android να το κάνεις ότι θέλεις.

σωστα ολα αυτα μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι δεν χρειαζεσαι 1.000.000 εφαρμογες γιατι πραγματικα δουλευεις πεντε ,δεκα το πολυ οποτε μπορεις να πας οπουδηποτε 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο εδω μεσα!

Δεν ξερω αν ξερεις-εχεις ακουσει ατομα που δεν τρεχουν τα λευτα τους απο τα πατζακια,ειτε αυτο το ατομο λεγετε εφηβος ειτε ενηλικος ειτε δεν ξερω και εγω τι...δηλαδη αυτα τα ατομα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχουν smartphone????

Γιατι με την λογικη σου τι 20 παραπανω τι 50 τι 100 και και και..στο τελος θα ακουσουμε οτι δεν πρεπει να παιρνει κανεις κινητο κατω απο 200+ε..

Αν μπορεις εσυ να παρεις κινητο με 10000ε μεγια σου με χαρα σου...αλλα μην λες ποιος θα δσει 69 και δεν μπορει για 89!

Με τη λογικη μου... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ +50, ΟΥΤΕ ΓΙΑ +100. Να διαβαζουμε ξερουμε ή να αρχισουμε τα Βου και Α, ΒΑ, Λολα να ενα μηλο (οχι apple). 

Μιλησα για το οτι η ms εβγαλε 3 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Το ενα διπυρηνο με vga καμερα. Το αλλο 4πυρηνο με vga καμερα. Το τριτο τετραπυρηνο με 5mp καμερα. Αυτες ειναι οι διαφορες τους. Στα 69-79-89(?) ευρω. Με λογικη σαντουιτσαδικου στην κοστολογηση. Ας βγαλει και το ραδιοφωνο και να το δωσει 65€. Ας βγαλει και ενα σκετο μαυρο ή γκρι να το δωσει 59€. Ας βγαλει και ενα με διαφημισεις πανω να το δινει 10€.

Αυτος που μπορει να δωσει 69€ για ενα κινητο ΘΑ ΔΩΣΕΙ 89€ για να παρει ενα καλυτερο μοντελο. Αυτος που ΔΕΝ εχει να δωσει τα 20€ παραπανω προφανως και εχει σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθει απο το να αγοραζει κινητα. Αυτος ΔΕΝ θα αγορασει ΚΑΝΕΝΑ απο τα 3 μοντελα. 

Εγινα κατανοητος στην αποψη ΜΟΥ ή να αρχισω να τα γραφω συλ λα βι στα?

p.s. Για το παλικαρι (nhzt) που γραφει για το dislike button, στειλε pm σε εναν moderator και εξηγησε του ποσο προσβλητικη για τη νοημοσυνη-λογικη σου ειναι η αποψη μου και ζητα του να διαγραψει το σχολιο μου. That should teach me not to mess with the masses....

Δημοσ.

Κατανοητός έγινες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σκέφτεσαι ορθά. 

Αυτός που θέλει να δωσει 50€ για κινητό μπορεί να πάρει το 69 καθώς με 50 έπαιρνε μόνο featurephone. Αυτός που έδινε 100 θα τρέξει να πάρει το 89€. Και οι δύο θα έχουν υπέραξιοπρεπείς συσκευές και επιδόσεις για την αξία που πλήρωσαν (χωρίς να αναγκαστούν να ψάχνουν κινέζικα) και όχι ένα κινητό που θα τους σπάει τα νεύρα ή δε θα μπορεί να κάνει με αυτό όσα θα ήθελε να κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Με τη λογικη μου... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ +50, ΟΥΤΕ ΓΙΑ +100. Να διαβαζουμε ξερουμε(χλωμο) ή να αρχισουμε τα Βου και Α, ΒΑ, Λολα να ενα μηλο (οχι apple). 

Μιλησα για το οτι η ms εβγαλε 3   (2) ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Το ενα διπυρηνο με vga καμερα (και 2ΜP κυρια καμερα). Το αλλο 4πυρηνο με vga καμερα (και 5MP κυρια καμερα). Το τριτο τετραπυρηνο με 5mp καμερα. Αυτες ειναι οι διαφορες τους. Στα 69-79-89(?) ευρω. Με λογικη σαντουιτσαδικου στην κοστολογηση. Ας βγαλει και το ραδιοφωνο και να το δωσει 65€. Ας βγαλει και ενα σκετο μαυρο ή γκρι να το δωσει 59€. Ας βγαλει και ενα με διαφημισεις πανω να το δινει 10€.

Αυτος που μπορει να δωσει 69€ για ενα κινητο ΘΑ ΔΩΣΕΙ 89€ για να παρει ενα καλυτερο μοντελο. Αυτος που ΔΕΝ εχει να δωσει τα 20€ παραπανω προφανως και εχει σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθει απο το να αγοραζει κινητα. Αυτος ΔΕΝ θα αγορασει ΚΑΝΕΝΑ απο τα 3 μοντελα. 

p.s. Για το παλικαρι (nhzt) που γραφει για το dislike button, στειλε pm σε εναν moderator και εξηγησε του ποσο προσβλητικη για τη νοημοσυνη-λογικη σου ειναι η αποψη μου και ζητα του να διαγραψει το σχολιο μου. That should teach me not to mess with the masses....

Το Lumia 435 αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς 4xx των Lumia, με οθόνη 4 ιντσών, ανάλυσης 480 x 800, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 στο 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικό χώρο, microSD θύρα και μπαταρία 1560 mAh. Επιπλέον διαθέτει δύο κάμερες, η εμπρόσθια με VGA ανάλυση και μία στο πίσω μέρος με ανάλυση 2MP.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 532 είναι λίγο καλύτερα, με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, ίδια μπαταρία, οθόνη και ανάλυση με το Lumia 435, όμως καλύτερη κύρια κάμερα στα 5MP, με την εμπρόσθια κάμερα να παραμένει στη VGA ανάλυση.

Τριτο κινητο δεν βρηκα!

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξα λίγο το sar του 535 και είναι 0,79 χαμηλότερο από άλλα lumia αλλά δεν το λες και άριστο...

Περίμενα να είναι κοντά στο 0,5

Δημοσ.

Mαχη μεγαλη βλεπω εδω μεσα.Παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Αν θελετε απολυτο τηλεφωνο για μια 4 ετια-5 ετια παρτε iphone.Low specs που θα δουλευει για χρονια.Αν παλι θελετε κατι φτηνο που να δουλευει με αξιοπρεπεια χωρις προβληματα παρτε WP 8.1.Φτηνο και καλο.

Αν παλι θεέτε να αγοραζεται καθε χρονο και συσκευη για να ειστε μπροστα στα specifications παρτε Android.Ασε που τα τελευταια ειναι ενεργοβορα και απαιτητικα.

Θα εχεις ομως καθε χρονο καινουριο τηλεφωνο τουμπανο (που του χρονου υθα σερνεται σαν το φιδι)

Οι επιλογες δικες σας.

• Like 1
Δημοσ.

Με τη λογικη μου... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ +50, ΟΥΤΕ ΓΙΑ +100. Να διαβαζουμε ξερουμε ή να αρχισουμε τα Βου και Α, ΒΑ, Λολα να ενα μηλο (οχι apple). 

Μιλησα για το οτι η ms εβγαλε 3 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Το ενα διπυρηνο με vga καμερα. Το αλλο 4πυρηνο με vga καμερα. Το τριτο τετραπυρηνο με 5mp καμερα. Αυτες ειναι οι διαφορες τους. Στα 69-79-89(?) ευρω. Με λογικη σαντουιτσαδικου στην κοστολογηση. Ας βγαλει και το ραδιοφωνο και να το δωσει 65€. Ας βγαλει και ενα σκετο μαυρο ή γκρι να το δωσει 59€. Ας βγαλει και ενα με διαφημισεις πανω να το δινει 10€.

Καταλαβα απο την πρωτη στιγμη τι ειπες..

Αλλλα σου ξαναλεω οτι η νοκια με αυτα τα κινητα δεν παει να χτυπησει iphone ...

Χτυπαει εκει που ποναει η αγορα...στα φτηνα και καλα...οπου δεν υπαρχουν

Και βγαινεις και λες δεν θα κανει πωλησεις κτλπ..

Αυτο που ειπες στο αρχικο σου ποστ οτι δεν θα τα παρει κανεις..(δηλαδη οτι ολοι κοιτανε τα ποιο ακριβα)..ειναι λιγο αστοχο...

Αυτο προσπαθω να σου πω...τι +50 +100 και τετοια που λες?? :fear:

Και σου απαντησα οτι δεν εχει ολος ο κοσμος την ιδια τσεπη..

Δηλαδη τι να κανει αυτος που θελει smartphone αλλα δεν εχει λευτα??Να αυτοκτονησει??

Τι συλλαβιστα και κουαφεξαλα που λες....

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πως να κάνουν πωλήσεις τα windows phone όταν στα περισσότερα καταστήματα παρόχων αλλά και κινητής τηλεφωνίας οι πωλητές στα κάνουν διπλά και τρίδιπλα (μην ρωτήσετε ποια... :P ) με το android.

-Θελω αυτό το χψ κινητο

-Μα γιατι εχουμε αυτό που είναι android μπλα μπλα μπλα..

-Δεν θέλω, θέλω το κινητο που σας είπα

-Μα γιατί το android είναι μπλα μπλα μπλα μπλα...

-Δεν θέλω android

-Μηπως τότε να πάρετε καλύτερα iPhone?

-To κινητο που θέλω το έχετε?

-Όχι ξερετε δεν έχουμε πολλα windows κινητά

Τον παραπάνω διάλογο τον έχω κάνει αρκετες φορές. Πιστευετε ότι κάποιος που δεν ξέρει υπάρχει να πάρει windows phone? Όχι. Εδώ η γυναίκα μου πήγε να πάρει το 530 πριν λίγο καιρό και την σκάσανε μέχρι να τους δώσει να καταλάβουν ότι θέλει το 530, κανενα άλλο (την είχα δασκαλέψει καλα :P ). Πριν 3 και βάλε χρόνια με είχανε σκάσει μέχρι να πάρω το lg optimus 7 και προσπαθούσανε στα καταστήματα να μου σπρώξουν το optimus one και το black...γιατι εχει android!!!

Ενώ και να ρωτήσει ο αδαής-ανίδεος κάποιον "γνώστη" κολλητό η απάντηση είναι "όχι που θα πάρεις κινητό της Microsoft, android θα πάρεις και θα στο ρυθμίζω/φτιάχνω εγώ" (είχαμε καποτε τα pc τώρα έχουμε τα κινητά)

Δεν φταίει το λειτουργικό. Μια χαρά είναι και όσο παιρνάει ο καιρός γίνεται καλύτερο. Τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα οι "και καλα γνώστες" φταίνε που δεν πουλάνε τα κινητά με αυτό το λειτουργικό.

ασχετο, σχετικό...την επομενη εβδομάδα θα είμαι κάτοχος lumia 535 :D

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά απο ένα μήνα κατοχής και καθημερινής χρήσης του μονόκαρτου Lumia 535 θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου ως καινούργιος χρήστης του συγκεκριμένου λειτουργικού αλλά και τηλεφώνου με οθόνη αφής καθώς επι χρόνια χρησιμοποιούσα Blackberry...!

Με τιμή αγοράς 110 ευρώ είμαι ικανοποιημένος απο το σήμα και την κάλυψη Η+ τόσο για τηλεφωνία όσο και για σερφάρισμα.

Σε έντονη ηλιοφάνεια θα ήθελα η οθόνη του να είναι λίγο πιο έντονη-ευκρινής αλλά  δεν είναι και δύσκολη η χρήση του , απλά με κάποια καλύτερη ανάλυση θα μπορούσε να εχει καλύτερα αποτελεσματα.

Ο ήχος του είναι χαμηλός και μέτριος προς το κακό τόσο με ακουστικά όσο και απο το ακουστικό της συσκευής.

Θετικό είναι οτι έχει ραδιόφωνο hardware που δεν απαιτεί data για να δουλέψει.

Θετικό οτι μπορείς να μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης (εως 128GB) οτι θελεις απο τα apps και τα data ώστε να 'εχεις ελευθερα οσο το δυνατόν περισσότερα GB απο τα 8 του κινητου.

Η κάμερα (πρόσθια-οπίσθια) συμπαθητική χωρίς πολλές απαιτήσεις απο τον χρήστη.

Η μπαταρία με μέτρια χρήση (10-15 τηλεφωνήματα) data on 1/2 ωρα σερφαρισμα σε σελίδες με κείμενο, και μονο 2 εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο διαρκεί γύρω στις 18 ωρες.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να το συγκρίνω με το παλιό μου Blackberry γιατί αν είχα τα χρήματα θα αγοραζα; το Classic αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι για να δωσω 450 ευρώ για μια συσκευή τηλεφώνου.

Ελπίζω να κατατόπισα έστω και λιγο όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφορησε στα ελληνικα καταστηματα το Lumia 435 στα 89€ αλλα σιγουρα απεχει πολυ αυτη η τιμη από αυτην που αναφερει το αρθρο. Πιστευω οτι αν πεσει κανα 20€ θα αξιζει για τα χαρακτηριστικα που εχει. Αναμενουμε και τιμη για το 532 συντομα.

http://www.skroutz.gr/s/5983549/Microsoft-Lumia-435-Dual-Sim.html

Δημοσ.

Η τιμη του ειναι αναμενομενη οταν βλεπεις τα 3 καταστηματα που γενικα εχουν τις υψηλοτερες τιμες στο Skroutz(Public,Πλαισιο,Κωτσοβολος).Μολις το φερουν και αλλα μαγαζια θα πεσει αρκετα η τιμη του.Αλλωστε σε αυτη την τιμη ο αλλος παιρνει το καλυτερο 535 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...