Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβα φιλε..αυτη που ειχες απο ποιοτητα εικονας τι ελεγε;

Ήταν κανονική κάμερα, όχι τύπου action cam, αλλά δεν με ικανοποίησε ούτε η εικόνα ούτε η αντοχή των μπαταριών. Δεν ξέρω αν αυτές είναι καλύτερες, δεν έχω ιδέα, απλά έχασα την εμπιστοσύνη μου στη μάρκα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok φιλε μολις τη δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις εμενα μου εκανε εντυπωση πως τις ξεπουλανε σε μιση τιμη απο ολη την ευρωπη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει wifi και 2 χρονια εγγυηση στην Ελλάδα

Από θέμα ποιότητας εννοώ με τις Action Camera από Κίνα πλευρά είναι στα ίδια επίπεδα η όχι;

Δημοσ.

Εμφανής διαφορά υπάρχει στην ανάλυση του video μεταξύ αυτής και της SJ4000 που ρώτησες. Στην πράξη, καλό είναι να ψάξεις μήπως υπάρχουν ανεβασμένα videos στο yt για να σχηματίσεις εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμφανής διαφορά υπάρχει στην ανάλυση του video μεταξύ αυτής και της SJ4000 που ρώτησες. Στην πράξη, καλό είναι να ψάξεις μήπως υπάρχουν ανεβασμένα videos στο yt για να σχηματίσεις εικόνα.

Αν υπάρχει ποια είναι καλύτερη;

Δημοσ.

Εγω που εχω την rollei το μονο της μειονεκτημα ειναι οτι πας να δεις εικονα μεσω wifi απο το κινητο σου μεσω internet αργει πολυ..αλλα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος..

Δημοσ.

ερώτηση: αυτές τι θεωρούνται? action cameras?

και ποιος ο σκοπός; απλά να τραβάς το δρόμο; ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σαν secrity όταν έχεις παρκάρει κάπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...