ribo7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χτύπησα το HP Elitebook 8560w και τα 'φτυσε ο σκληρός μου (500GB 7200 RPM 2.5"). Θα τον αντικαταστήσω με έναν SSD. Επειδή ήμουν όμως εντός εγγύησης, μου έστειλαν από HP νέο HDD τον οποίον λέω να χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό. Πως το κάνουμε αυτό? Του αγοράζω θήκη, αντάπτορες για σύνδεση με usb? Ή λέω βλακείες? Η άλλη λύση είναι να καταργήσω το DVD drive και να τον περάσω εκεί, αλλά δε θέλω να χαραμίσω το dvd drive. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2015 από ribo7
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παίρνεις μια θηκούλα όπως αυτές και τον βάζεις μέσα http://www.e-shop.gr/hard-disk-cases-l?table=PER&category=%C5%CE%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C5%D3+%C8%C7%CA%C5%D3
ribo7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ! Παίζει ρόλο ο τύπος USΒ (2.0 ή 3.0) στην ανάγνωση/εγγραφή? Θα δω διαφορές? Η απλά επιλέγω μια θήκη που να μου αρέσει και να χωράει σε διαστάσεις? Επίσης, στον σκληρό πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή απλά κουμπώνω το usb και τον αναγνωρίζει σαν εξωτερική συσκευή?
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αν το laptop σου έχει υποδοχή USB 3.0 (συνήθως είναι μπλε εσωτερικά αυτές οι θύρες ή αλλιώς κοίτα τα specs) μπορείς να πάρεις θήκη USB 3.0, θα είναι πιο γρήγορο. Το μέγεθος που χρειάζεσαι είναι 2.5"
ribo7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ναι έχει USB 3.0. Η θήκη πρέπει να έχει και κάποιο μετασχηματιστή/τροφοδοτικό ή απλά καλώδιο usb και είμαι κομπλέ?
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αυτές που υποστηρίζουν USB 3.0 το γράφουν, είναι και λίγο ακριβότερες
ribo7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οκ, λέω να παίξω μία σαν την Site: RAIDSONIC ICY BOX IB-273STU3 2.5'' SATA ENCLOSURE USB3.0 BLACK . Αλλιώς αν ξέρετε για άλλη καλή μάρκα, δεκτή. Thanks zio! Edit: Διαβάζω σε άλλα topics για την Site: LC-25U3-Diadem - USB 3.0 ότι είναι καλή ως προς τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε αυτήν θα καταλήξω 1
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει μην σκάς ιδιαίτερα πάρε μια θήκη να κάνεις την δουλειά σου λιγο πολύ ολες ίδιες ειναι δεν θα αλλάξει η απόδοση δηλαδή 1
ribo7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πέρασα τον HDD στη θήκη, σύνδεσα το usb στον υπολογιστή, ανάβει το λαμπάκι στον σκληρό αλλά δεν τον βλέπω στο laptop. Τι πρέπει να κάνω?
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε το στις πίσω usb θύρες γιατι καμια φορά με τις μπροστά παίζει πρόβλημα με το ρεύμα , δες λίγο αν το βλέπει στην διαχείρηση δίσκων και πες ποια θήκη πήρες τελικα
ribo7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Την Site: LC-Power LC-25U3-Diadem . Σε laptop το κουμπώνω, δε νομίζω να έχει θέμα η θύρα. Στη διαχείριση δίσκων, τον βλέπω. Στο "My Computer" δε το βλέπω. Βρήκα αυτό το site, Site: www.hgst.com/support/faqs/my-external-hard-drive-not-recognized-my-computer , η διαδικασία είναι όντως αυτή ε?
SPANK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν ο δίσκος δεν έχει πράγματα μέσα κάνε του ενα forma απο την διαχείρηση δίσκων δώσε του και ενα γράμμα και λογικά θα εισαι κομπλε
ribo7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Συνδέω το σκληρό που έχω στην παραπάνω θήκη με USB στο laptop μου. Αν δεν πειράξω κανένα φάκελο/αρχείο, μετά από κανά 10λεπτο μου πετάει κάτω δεξιά μήνυμα ότι η "εξωτερική συσκευή δεν αναγνωρίζεται". Είναι φυσιολογικό? Πρέπει να σετάρω κάτι? Γιατί είναι λίγο σπαστικό μιας και δε μπορείς να τον έχεις μόνιμα συνδεδεμένο ακόμα και αν δεν τον χρησιμοποιείς συχνά. (τον έχω για αποθηκευτικό χώρο αρχείων/ταινίες/φώτο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα