kama46 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι για αλλαγή modem εδώ και πολύ καιρό και λόγω πολλών επιλογών έχω χαθεί λίγο ως προς τι να πάρω. Η γραμμή μου είναι adsl από ΟΤΕ με απόσταση από το κέντρο περίπου στα 3,5 χλμ. και συγχρονίζει γύρω στα 9 με 10. Υπάρχει κοντά στο σπίτι καμπίνα για VDSL αλλά εδώ και 2 χρόνια περιμένω να πάρει ρεύμα από ότι λένε... Στο Amazon.uk είδα το modem του τίτλου το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον σε χαρακτηριστικά και με καλή τιμή αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα παίζει Ελλάδα. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο η παρεμφερή θα βοηθούσε πολύ να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
BigMen 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Με τοσα λεφτά παίρνεις κάτι καλύτερο και μάλιστα απο Ελλάδα.. Πάρε το tplink w9980 στα 80 ευρώ, και θα είσαι καλυμμένος..
kama46 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δε διαφωνώ αλλά μου άρεσε η δυνατότητα εύκολης ρύθμισης του snr. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα