Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη..νυχτα παιδια!

εβαλα σημερα τον 840 evo 250gb και μου εχει αυτες τις ταχυτητες 410/408.. αλλες φορες μου δειχνει 434/426 και μου εχει δειξει και 360/280(περιπου) .

τρεχω το προγραμμα της sams .. ειναι φυσιολογικο αυτο? και οι ταχυτητες ειναι αυτες οι μαξ?

Δημοσ.

Πρέπει να ενεργοποιήσεις το ahci αν δεν το έχεις κανει στο bios και στα windows , κανονικά οι ταχύτητες θεωρητικά ειναι παραπάνω αλλα ειναι θεωρητικό αυτό οποτε στα 434/426 ειναι καλά θα έλεγα

Δημοσ.

Πρέπει να ενεργοποιήσεις το ahci αν δεν το έχεις κανει στο bios και στα windows , κανονικά οι ταχύτητες θεωρητικά ειναι παραπάνω αλλα ειναι θεωρητικό αυτό οποτε στα 434/426 ειναι καλά θα έλεγα

πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις μεσω regedit? γιατι πηγα σε ασφαλη λειτουργια να το αλλαξω και μου εβγαζε μπλε οθονη (windows 7)

Δημοσ.

Εμένα το magician μου βγάζει 540/530 με τον ίδιο δίσκο οπότε είσαι χαμηλά (σε Z97 motherboard βέβαια). Για αλλαγή σε ahci έχει διάφορους οδηγούς όπως αυτός αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το magician μου βγάζει 540/530 με τον ίδιο δίσκο οπότε είσαι χαμηλά (σε Z97 motherboard βέβαια). Για αλλαγή σε ahci έχει διάφορους οδηγούς όπως αυτός αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.

εσυ να φανταστω τρεχεις σε ahci ετσι??

Δημοσ.

το εκανα σε ahci με βαση τις οδηγιες απο το site με τα εγγλεζικα...οι ταχυτητες που μου πιανει τωρα ειναι απιστευτες! πανω απο 2000/1500! 

υ.γ. η αλλαγη ηταν πανευκολη και δεν ειχα κανενα θεμα .. (μονο ξαναλλαξα στο bios απο ποιον σκληρο να bootarei)

Δημοσ.

Οι ταχύτητες αυτές είναι με το rapid mode ενεργό.

ακριβως.. τι σημαινει αυτο? οτι δεν ισχυουν?? βασικα τι ακριβως ειναι το rapid??

Δημοσ.

Οι πραγματικές ταχύτητες του δίσκου ειναι εκεί κοντά στα 500ΜΒ/s. Με το rapid mode χρησιμοποιεί μέρος της μνήμης του συστήματος (RAM) για να επιταχύνει ακόμα περισσότερο κάποιες διαδικασίες. Αν είναι καλά τα αγγλικά σου ρίξε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.

Οι πραγματικές ταχύτητες του δίσκου ειναι εκεί κοντά στα 500ΜΒ/s. Με το rapid mode χρησιμοποιεί μέρος της μνήμης του συστήματος (RAM) για να επιταχύνει ακόμα περισσότερο κάποιες διαδικασίες. Αν είναι καλά τα αγγλικά σου ρίξε μια ματιά εδώ.

ναι.. και επισης θελει να εχεις UPS.. εγω δεν εχω, οποτε θα το βγαλω

Δημοσ.

καλη..νυχτα παιδια!

εβαλα σημερα τον 840 evo 250gb και μου εχει αυτες τις ταχυτητες 410/408.. αλλες φορες μου δειχνει 434/426 και μου εχει δειξει και 360/280(περιπου) .

τρεχω το προγραμμα της sams .. ειναι φυσιολογικο αυτο? και οι ταχυτητες ειναι αυτες οι μαξ?

γεια χαρά,

με ποιο προγραμμα μετράς τις ταχύτητες σου?

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα πάντως που μετράνε ταχύτητες μην τα λαμβάνετε υπόψιν και 100 % γιατι δείχνουν στο περίπου μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...