Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω μια ερωτηση. Ψαχνω να παρω μια σχετικα φθηνη τηλεοραση γυρο στα 40".   Αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω συνδεσω τον υπολογιστη, ειτε με καλωδιο η wireless πχ αν γινεται, και να βλεπω live streaming και καναλια απο το ιντερνετ στη tv, οπως και youtube.

Χρειαζομαι πληροφοριες για το τι να προσεξω στα specs της τηλεορασης ετσι ωστε να μην εχω lag και να ειναι καθαρη η εικονα σε full screen. Μια 40αρα θα τα παιζει καλα η μια μικροτερη θα ταν καλυτερα; Επισης, μπορω με οποιαδηποτε tv να κανω συνδεσω τον υπολογιστη αρκει να εχει pc port η υπαρχει και αλλος τροπος;  Το refresh rate παιζει μεγαλο ρολο δηλαδη να παω για 120 αντι 60; 

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω μια ερωτηση. Ψαχνω να παρω μια σχετικα φθηνη τηλεοραση γυρο στα 40". Αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω συνδεσω τον υπολογιστη, ειτε με καλωδιο η wireless πχ αν γινεται, και να βλεπω live streaming και καναλια απο το ιντερνετ στη tv, οπως και youtube.

Χρειαζομαι πληροφοριες για το τι να προσεξω στα specs της τηλεορασης ετσι ωστε να μην εχω lag και να ειναι καθαρη η εικονα σε full screen. Μια 40αρα θα τα παιζει καλα η μια μικροτερη θα ταν καλυτερα; Επισης, μπορω με οποιαδηποτε tv να κανω συνδεσω τον υπολογιστη αρκει να εχει pc port η υπαρχει και αλλος τροπος; Το refresh rate παιζει μεγαλο ρολο δηλαδη να παω για 120 αντι 60;

Τίποτα από ότι ανέφερες δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Ούτε το μέγεθος( πάρε ότι θέλεις) ούτε το refresh rate. Απλά πρόσεξε να έχει την θύρα που θες ( hdmi,d-sub/vga). Οι άλλες ρυθμίσεις όπως η ανάλυση ρυθμίζονται από το pc. Δεν παίζουν σημασία τα καλώδια για το lag αλλά το pc και κυρίως η κάρτα γραφικών

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...