Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως λέει ο τίτλος είμαι σε αναζήτηση οικονομικού nas με θέση για 2 δίσκους.

Τα λεφτά για τα οποία μιλάμε είναι 150 ευρώ με πολύ μικρές αποκλίσεις προς τα επάνω.

Χωρίς να ξέρω πολλά καλές επιλογές φαίνονται το Synology DS214SE και το QNap TS-212P το οποίο μάλιστα υπερτερεί σε Hardware με το synology ωστόσο να εκθειάζεται για το software και την υποστήριξη. Υπάρχουν και φτηνότερα μοντέλα όπως για παράδειγμα το dlink DNS-320L αλλά κάτι μου λέει πως synology και qnap αξίζουν τα λεφτά τους.

Το βασικότερο που με ενδιαφέρει είναι να παίζουν απροβλημάτιστα (και με υπότιτλους) στην τηλεόραση (Panasonic TX-P42.50UT50E) hd 1080p video είτε μιλάμε συμπιεσμένο σε πολύ καλή ποιότητα είτε για ασυμπίεστο m2ts κτλ είτε ακόμα στο μέλλον και για UHD (όταν πάρω κάποτε αντιστοιχη τηλεόραση). Μπορούν να το κάνουνε αυτό ή λέω βλακείες; Φυσικά θέλω το Nas και για να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου απο οποιοδήποτε υπολογιστή/κινητό/tablet μέσα στο σπίτι είτε εκτός αλλά αυτά είναι σίγουρο ότι το κάνουν όποιο και να επιλέξω.

Τι άλλο έχετε να προτείνεται ή πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω; όλες οι προτάσεις παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...