Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ενότητα που το βάζω αυτό.. τέλος πάντων
το Laptop μου(windows8.1) έχει nfc θα ήθελα απο περιέργεια να στείλω αρχεία απο το κινητό στο laptop με το nfc..πως γίνεται? πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα? η δεν γίνεται καθόλου?

Δημοσ.

Με NFC τα αρχεία θα φτάσουν του χρόνου, δεν είναι για μεγάλα δεδομένα στη πραγματικότητα είναι φοβερά αργό.

Στα κινητά το NFC απλά ξεκινάει αυτόματα την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών και μετά η μεταφορά γίνεται με Bluetooth (κατά Google, android beam) ή WiFi direct (κατά Samsung s-beam)

Οπότε δοκίμασε απλα με κάνα bt να κάνεις τη δουλειά σου ή δες τι παιζει με wifi direct

Δε ξέρω αν υπάρχουν εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται το nfc και κατά πόσο είναι συμβατό με android.

Επίσης να πούμε ότι με το lollipop μπορείς να στέλνεις οποιοδήποτε αρχείο με NFC, μέχρι και το kit Kat στέλνεις μόνο λινκ, θέσεις σε χάρτες ( επίσης link στην ουσία), εφαρμογές του market (επίσης link) και από αρχεία άντε καμιά φωτό

Δημοσ.

οπότε δεν αξίζει καν να το ψάξω ε? η αλήθεια ειναι οτι δεν συγχρωνίζονται.. απλά ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος και αυτό μονο :D
απο περιέργεια και μόνο ρωτάω με bt στέλνω τα αρχεία μου γιατί το nfc δεν πιάνει αν δεν σηκώσω το λαπτοπ και βάλω απο κάτω το κινητό..δεν ειναι και πολύ πρακτικό! ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...