crazy_gamer21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Χαιρετώ την παρέα του insomnia. Τελευταία σκευτόμουν να πάρω ένα ρούτερ. Όμως μπερδεύτηκα με τις θύρες. Τώρα έχω ένα ρούτερ από το οτέ το οποίο δουλεύει σαν modem/router και έτσι το συνδέω στην μπρίζα με ένα σπλιττερ για τηλέφωνο και τέλος. Θα ήθελα ένα μοντεμ ξεχωριστό και ένα ρουτερ με wifi(με λινκ αν μπορείτε). Θα ήθελα κάτι φτηνό ( μέχρι 300€) και κάτι που μπορώ να πάρω και να ταιριάζει και όχι απλά τυπικά παραδείγματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
BigMen 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν μας λες ομως για τι χρηση το θες... θες να συνδεσεις pc πανω με ethernet, θες να καλυπτει μεγαλη αποσταση το wifi, θελεις να εχεις μεγαλο bandwidth στο wifi, θελεις ρουτερ, ή να ειναι και μοντεμ? και αν ειναι και μοντεμ για τι γραμμη το θες? για VDSL ή για ADSL?Γενικα, με τα 300 ευρω που δινεις ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα, για απλη χρηση... Τωρα αμα θελεις συνθετα πραγματα, μας λες και σου προτεινουμε
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν έχω ένα μπάτζετ 300€, το οποίο ΔΕΝ θα το δώσω όλο σε ρουτερ. Θέλω ξεχωριστό μοντεμ από το ρουτερ και ένα ρουτερ με βαριά χρήση wifi αλλά και ethernet. Επίσης είναι για adsl και η αποσταση στο wifi δεν με ενδιαφέρει αλλά θέλω να είναι ικανοποιητική.
BigMen 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τοτε πας σίγουρα για draytek 2760 για μόντεμ.. Και ενα tp link archer c5 για router και είσαι καλυμμένος..
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τρολλαρει ασχημα. Εχει ανοιξει 4 θεματα σε αυτο το section, μην ασχολειστε.
crazy_gamer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 <p>Τρολλαρει ασχημα. Εχει ανοιξει 4 θεματα σε αυτο το section, μην ασχολειστε. </p> Δεν είναι αυτό απλά έχω πολλές απορίες Sent from my iPad using Insomnia <p>Τρολλαρει ασχημα. Εχει ανοιξει 4 θεματα σε αυτο το section, μην ασχολειστε. </p> Δεν είναι αυτό απλά έχω πολλές διαφορετικές απορίες Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα