Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 έχω βαρεθεί να μετράω κρασσαρίσματα, ειδικά σε βίντεο στο youtube.. Μακράν από τους χείριστους browser Πια.. I second that.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 γ) Ταχύτητα... Chrome hands down. O V8 Jit compiler είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. Γιαυτό εξάλλου και το nodejs στηρίζεται πάνω του (και ενα σωρό εταιρίες το γυρνάνε σε nodejs). μπα: http://arewefastyet.com/
kcypre Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς να αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός μιας και ο καθένας έχει τις δικιές του εμπειρίες, παραξενεύομαι κάθε φορά που διαβάζω ότι ο Firefox είναι αργός και ο Chrome σφαίρα. Σε όλα τα δικά μου μηχανήματα (Windows και Linux) ο Firefox είναι απίστευτα γρήγορος και ο Chrome είναι σαφέστατα πιο βαρύς και αργός (γρήγορος είναι αλλά συγκριτικά καμμία σχέση). 3
kargo130 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απορω με τα προβληματα που εχουν τα παιδια πιο πανω. Εγω με netbookακι και δεν εχω κανενα προβλημα. Καλος και ο chrome δεν λεω αλλα εχω αποκυρηξει την google (εκτος απο την search engine) που δεν βρισκω κατι αντιστοιχα καλο.
buffos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 μπα: http://arewefastyet.com/ Ο Ionmonkey ναί έχει πιάσει σε επιδόσεις τον V8 τον τελευταίο χρόνο, από την άλλη έχουν μια μεγάλη διαφορά. Ο spidermonkey (η μηχανή πίσω από το ionmonkey) κάνει compilation σε μια intermediate lang και από εκεί κάνει interpretation. ο V8 compiles to machine code. Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι το Ecma6. Φαντάζομαι σε λίγους μήνες θα δούμε αρκετές αλλαγές (εμείς που γράφουμε κώδικα τουλάχιστον). Τέλος οι browsers δεν συγκρίνονται με το μάτι και με τα 200 extentions που έχει γράψει η κουτσή Μαρία και μπορεί να κάνουν το μηχάνημα να σέρνεται. Συγκρίνονται με το πόσο complient είναι στα w3C standards και πόσο γρήγορα φορτώνουν μια εφαρμογή. Το παρόν και το μέλλον είναι web applications. Όλα πηγαίνουν στον browser και server side.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 O Spidermonkey κανει compilation και σε machine code. συμφωνω οτι το μελλον ειναι τα web apps, αλλα δεν ξερω αν θα το δουμε αφου προς το παρον τα native apps τα οποια ελεγχονται και φιλτραρονται αποκλειστικα απο δυο μονο, κλειστες,διαδικτυακες πυλες αποτελουν το κατεστημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα