zaico Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Είμαι ανάμεσα σε LG G2 και νοτε 3 neo Επιλογές άλλων ετιερειών εχουν αποκλειστεί λόγω service arvato. Για το LG σκέφτομαι εχει ήδη 1,5 χρόνο στην αγορά, μέτρια ποιότητα κατασκευής, κάμερα συγκεχυμένες απόψεις ( αργεί να εστιάσει) αλλά γενικά καλή και κάτι παράπονα για όχι τόσο καλό σήμα,στα συν μέγεθος,οθόνη ,μπαταρία Για το note 3 neo σίγουρα δεν είναι note 3,αλλά νομίζω εκτός από μέγεθος πρέπει να είναι λίγο καλύτερο απο το LG Παρακαλώ τα φώτα σας..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 αν δεν σ νοιαζει η sd και η μετρια ποιοτητα πας για g2 αλλιως note 3 neo...αν και θα προτεινα να μαζεψεις κανα φραγκο η να περιμενεις λιγο ακομα να παρεις το note 3 το κανονικο! για κανα g3 mini δεν το σκεφτεσαι?πιο ομορφο παιρνει και SD!
thanosg56 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η δική μου γνώμη είναι LG G2. (εφόσον μιλάμε γι αυτά τα δύο) -καλύτερη ανάλυση -καλύτερη κάμερα. και από μπαταρία άλλο τίποτα. το έχω δει σε λειτουργία. (και σε γυναίκα μάλιστα) επίσης πιο σημαζεμένο σε μέγεθος. Τώρα, το μόνο αρνητικό είναι η sd, που αν δεν σε νοιάζει, πας σε αυτό ανεπιφύλακτα.
mwiec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 neo!! φθηνότερεo ίδια αίσθηση σε ταχύτητα νεότερο μοντέλο sd, απλά αισθητά μεγαλύτερο
xtekto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν έχεις πρόβλημα με την έλλειψη micro sd στο g2 και δεν χρειάζεσαι το πενάκι και τις λειτουργίες του neo , το g2 είναι καλύτερο παντού...g2 και απο μένα λοιπόν!!
highpriest Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ήμουν μεταξύ των δύο αυτών κινητών και επέλεξα τελικά το note 3 neo. Οι συσκευές note είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα μοντέλα αντροιντ, που αν κολλήσεις μαζί τους δεν τις αλλάζεις με τίποτα. Προτείνω note 3 neo ανεπιφύλακτα.
zaico Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 αν δεν σ νοιαζει η sd και η μετρια ποιοτητα πας για g2 αλλιως note 3 neo...αν και θα προτεινα να μαζεψεις κανα φραγκο η να περιμενεις λιγο ακομα να παρεις το note 3 το κανονικο! για κανα g3 mini δεν το σκεφτεσαι?πιο ομορφο παιρνει και SD! το g3 mini το εχω στα υπόψη απλά το 1 G με προβληματίζει για το αν θα σερνεται μετα απο καιρό και τίποτε παιχνίδια των παιδιών και δεν ξερω την ποιότητα της κάμερας. πέρυσι είχα το ίδιο δίλλημα για τον εαυτό μου άλλά επέλεξα το note 3 τώρα είναι πιο δύσκολο. Λεω αν είναι να δώσω 200 για το g3mini να βάλω και άλλα 60 για το G2 ή note3neo .... εχω ακόμη μια μέρα να αποφασίσω..
Stogianz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όχι G3s με το 1gb ram μακριά (όσο να είναι το android είναι απαιτητικό και την θέλει την ram του). το Note 3 neo είναι ωραίο κινητό και το πενάκι του μετράει αλλά ως εκεί.Προσωπικά δεν μου αρέσει το κόψιμό του.Είναι αρκετά μεγάλο (για μένα τουλάχιστον). Επειδή το έχει φίλη μου το note 3 neo και εγώ το G2 τα έβαλα δίπλα δίπλα για να τα συγκρίνω. To G2 είναι πιο smoth. Ακόμα το G2 έχει καλύτερη ανάλυση,καλύτερη κάμερα(13 έναντι 8) και θεωρώ καλύτερο επεξεργαστή. Απο μπαταρία είναι παρόμοια. Απο μένα λοιπόν G2. Μπορείς να δεις και εδώ που είχε τεθεί παρόμοιο θέμα. Και μια σύγκριση απο phonearena. Όποιο και να επιλέξεις πάντως δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος άντε καλορίζικο
IcemanGr71 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για το Samsung S5 mini ή το Huawei Ascend P7 το σκέφτηκε κανείς????? Προσωπικά η έλλειψη SD σε ένα κινητό είναι πολύ μείον.... χωρίς να το καταλάβεις μένεις χωρίς χώρο... Ένα άλλο θέμα είναι και η μπαταρία.... μετά από 1&1/2 - 2 χρόνια επιβάλεται να αλλάζεις... Εμένα η γυναίκα μου άλλαξε στο s3 mini τη μπαταρία και το κινητό λες και αναγγενήθηκε... Αν δεν τη πειράζει το μέγεθος πήγαινε σε Note 3 Neo..... αλλιώς κοίτα S5 mini ή P7.... Το G2 αν είχε κάρτα sd θα ήταν η πρώτη επιλογή για μένα ... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2015 από IcemanGr71
zaico Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μια ερωτηση . Αν αγοράσω το LG G2 16 g απο skroutzomagazo για service θα πάω αναγκαστικά Arvato και procordia ( όπως αναφερουν κάποια απο αυτά) και όχι LG Hellas?
GianniSM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μια ερωτηση . Αν αγοράσω το LG G2 16 g απο skroutzomagazo για service θα πάω αναγκαστικά Arvato και procordia ( όπως αναφερουν κάποια απο αυτά) και όχι LG Hellas? Procordia από ότι κατάλαβα, και δεν έχω διαβάσει σοβαρά παράπονα για αυτούς.
duende Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου εχω το g2 και προσφατα αγορασα το note 3 neo για τη γυναικα μου. προτεινω ανεπιφυλακτα να κανεις το ιδιο. το κινητακι ειναι πολυ καλο vfm, παρολο που το εχει φορτωσει παιχνιδια και εφαρμογες ειναι αισθητα πιο σβελτο απο το g2. συν τη μεγαλυτερη οθονη και το πενακι που για καποιο λογο γουσταρουν τρελλα. επισης η καμερα του εχει καλυτερη αποκριση απο το g2. η γυναικα σου θα ξετρελλαθει. trust me
zaico Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου εχω το g2 και προσφατα αγορασα το note 3 neo για τη γυναικα μου. προτεινω ανεπιφυλακτα να κανεις το ιδιο. το κινητακι ειναι πολυ καλο vfm, παρολο που το εχει φορτωσει παιχνιδια και εφαρμογες ειναι αισθητα πιο σβελτο απο το g2. συν τη μεγαλυτερη οθονη και το πενακι που για καποιο λογο γουσταρουν τρελλα. επισης η καμερα του εχει καλυτερη αποκριση απο το g2. η γυναικα σου θα ξετρελλαθει. trust me το ότι είναι λίγο μεγάλο το νοτε 3 δεν ήταν πρόβλημα για χειρισμό με το ενα χέρι κ.λ.π.
duende Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 το ότι είναι λίγο μεγάλο το νοτε 3 δεν ήταν πρόβλημα για χειρισμό με το ενα χέρι κ.λ.π. ειναι θεμα συνηθειας..πριν ειχε το s3 mini, το συνηθισε αμεσως. ειδικα αν παιζει παιχνιδια, χαζευει facebook κλπ η μεγαλη οθονη βολευει περισσοτερο. μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως, το καλυτερο ειναι να δοκιμασει καποιο κινητο αντιστοιχων διαστασεων και να δει αν τη βολευει
zaico Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ειναι θεμα συνηθειας..πριν ειχε το s3 mini, το συνηθισε αμεσως. ειδικα αν παιζει παιχνιδια, χαζευει facebook κλπ η μεγαλη οθονη βολευει περισσοτερο. μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως, το καλυτερο ειναι να δοκιμασει καποιο κινητο αντιστοιχων διαστασεων και να δει αν τη βολευει απλά επειδή εγώ έχω το note 3 και το μέγεθος ναι μεν το συνηθίζεις αλλά είναι φορές που θα ήθελα το μέγεθος του G2 ειδικά για χρήση με το ένα χέρι μιας και με την θήκη ( sview) δεν είναι εύκολος ο χειρισμός του. ¨Ήθελα να τις κάνω έκπληξη αλλά μπορεί και να την ρωτήσω εάν θα την βόλευε το note 3 ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα