ipso33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα κοινότητα, θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Λοιπόν στην δουλειά μου έχω ένα modem που δίνει σε ένα router ίντερνετ. Το ρουτερ μοιράζει με κλειστό το dhcp, στατικές ip. Θέλω δίνοντας στο Thomson tg585 v8 στατική ip να δουλέψει σαν switch και σαν access point και να δίνει ip μέσω dhcp. Γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Κάποτε ήθελα να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο αλλά δεν το προχώρησα γιατί αγόρασα ένα καθεαυτού access point Είχα δει όμως αυτό Αν θέλεις δοκίμασε το και πες μας αν κατάφερες κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα κοινότητα, θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Λοιπόν στην δουλειά μου έχω ένα modem που δίνει σε ένα router ίντερνετ. Το ρουτερ μοιράζει με κλειστό το dhcp, στατικές ip. Θέλω δίνοντας στο Thomson tg585 v8 στατική ip να δουλέψει σαν switch και σαν access point και να δίνει ip μέσω dhcp. Γίνεται? το thomson θα πρεπει να εχει διαφορετικη Ip απο το αλλο ρουτερ. ο dhcp να ειναι ανοιχτος εφοσον θες να μοιραζει Ip.θα πρεπει να ορισεις στο thomson να μοιραζει ip με gateway ομως την ip του αλλου ρουτερ για να παιξει. το αλλο ρουτερ εφοσον εχει κλειστο dhcp δεν μοιραζει Ip αλλα τις βαζεις εσυ καρφωτα οπως καταλαβα για να παιξει.προσοχη τι Ip θα βαλεις να μοιραζει το thomson για να μην γινει κανα conflict Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Πως να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου router για να βελτιώσεις το δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 On 23/03/2023 at 09:48, partblah1990 said: Πως να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου router για να βελτιώσεις το δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις