Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έναν i7 5960x μια κάρτα gtx 980 oc edition νομίζω θα τρέχει κανονικά το touch wiz..... Τι ελαφρια λειτουργικά και μ@λ@κιες τώρα ...

• Like 1
Δημοσ.

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής:

Θα μπορούν οι κάτοχοι παλαιοτέρων συσκευών να απαλλαγούν από το βαρύτερο touchwiz με κάποιο τρόπο?

Με τρώει να πάρω ένα Note 4

Δημοσ.

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής:

Θα μπορούν οι κάτοχοι παλαιοτέρων συσκευών να απαλλαγούν από το βαρύτερο touchwiz με κάποιο τρόπο?

Με τρώει να πάρω ένα Note 4

τα note πιθανως κατεμε να αξιζει να το ελαφρυνεις(εννοω απλό root-με titanium πετας εφαρμογες κλπ)

οσο μπορεις το υπαρχον τους touchwiz

γιατι ειναι βελτιστοποιημένα για χρήση με πενάκι κιαπόλα.

ειδικά το note 3 με ειχε ικανοποιησει εκει.

note=πενάκι βελτιστοποιημένο κατεμέ,αλλιώς μην πάρεις νοτε

Δημοσ.

Το "κολλήματα" δημιουργούνται από την έλλειψη ram καθώς και το idle-ing / throttling του soc. Όσον αφορά τη ram, η samsung έχει σε όλα τα flagship κινητά της ένα σκασμό bloatware από services. Ο τερματισμός αυτών σημαίνει και τον τερματισμό όλων των εξτρά λειτουργιών που προσφέρει. Προφανώς για την καλή και ομαλή λειτουργία του s6, θα αναλάβει δράση ο 810 καθώς και 3 ή 4 gb ram. Όχι το optimization.

Όταν ο κουβας είναι τρύπιος, η λύση δεν είναι να ανοίξεις κι άλλο την βρύση, μπας και προλάβει και τον γεμίσει ...

Δεν γινεται το iPhone 6 να έχει 1Gb RAM, κι εσύ (S6) να χρειάζεσαι 4Gb, για να μην έχεις κολλήματα. Κάτι είναι στραβό, και αρνούμαι να μπω σε τεχνικές συζητήσεις. Είναι οφθαλμοφανες...

Η Samsung πρέπει να κοιταχτεί λίγο στον καθρεφτη (αν και ειμαι βεβαιος ότι έχουν ταρακουνηθεί τόσο, που το κάνουν πρωι μεσημερι βραδυ)

Δημοσ.

Όταν ο κουβας είναι τρύπιος, η λύση δεν είναι να ανοίξεις κι άλλο την βρύση, μπας και προλάβει και τον γεμίσει ...

Δεν γινεται το iPhone 6 να έχει 1Gb RAM, κι εσύ (S6) να χρειάζεσαι 4Gb, για να μην έχεις κολλήματα. Κάτι είναι στραβό, και αρνούμαι να μπω σε τεχνικές συζητήσεις. Είναι οφθαλμοφανες...

Η Samsung πρέπει να κοιταχτεί λίγο στον καθρεφτη (αν και ειμαι βεβαιος ότι έχουν ταρακουνηθεί τόσο, που το κάνουν πρωι μεσημερι βραδυ)

Το μόνο λάθος που πρέπει και έχει αρχίσει να διορθώνεται είναι το 5ο.

• Οι επεξεργαστές του iPhone είναι αρκετά πιο δυνατοί από τους snapdragon
  • Ο μικρός αριθμός των συσκευών του iPhone βοηθάει πολύ για software optimization
  • Το Android έχει ένα ενδιάμεσο στάδιο για την εκτέλεση εντολών
  • Το iPhone μέχρι πρότινος είχε υπερβολικά μικρότερη ανάλυση οθόνης
  • Bloatware του κάθε κατασκευαστή

Όσο δυναμώνουν οι επεξεργαστές και βελτιώνεται το λογισμικό τόσο μειώνεται η διαφορά ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες.

Δημοσ.

Το μόνο λάθος που πρέπει και έχει αρχίσει να διορθώνεται είναι το 5ο.

• Οι επεξεργαστές του iPhone είναι αρκετά πιο δυνατοί από τους snapdragon
  • Ο μικρός αριθμός των συσκευών του iPhone βοηθάει πολύ για software optimization
  • Το Android έχει ένα ενδιάμεσο στάδιο για την εκτέλεση εντολών
  • Το iPhone μέχρι πρότινος είχε υπερβολικά μικρότερη ανάλυση οθόνης
  • Bloatware του κάθε κατασκευαστή

Όσο δυναμώνουν οι επεξεργαστές και βελτιώνεται το λογισμικό τόσο μειώνεται η διαφορά ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες.

Δε θελω να γινομαι καυστικος ουτε να πληγωνω fan boyz αλλα φιλε μου εισαι εντυπωσιακος 

εε χμμ,  οι snapdragon ειναι πολυ πιο δυνατοι επεξεργαστες απο τους Α της απλ παρολη τη πλυση εγκεφαλου που σου εχει κανει το marketing της τελευταιας .. Οπως εξηγει και η δημιουργος του 3dmark furmark οι Α6 , 7 και παει λεγοντας ειναι το ιδιο πραγμα ουσιαστικα και αποδιδουν μονο σε optimized linear code benchmarks για να πειθουν fan boyz .. στο physics του 3δμαρκ fysika πατωνουν οπως ακριβως θα εκαναν σε ενα real world σεναριο .. Αν πιστευεις οτι το iphone 6 κανει τα ιδια με ενα νοτε η σ5 απλα πλανασαι πλανη οικτραν 

Το touch wiz στο νοτε 4 ειναι πιο ωραιουλι γραφιστικα αν και παντα γεματο αχρηστα πραγματακια και βαρυ .. Ελπιζω να ειναι καλο το επομενο να το κατεβασουμε και μεις οπως λεει το αρθρο 

Δημοσ.

Δε θελω να γινομαι καυστικος ουτε να πληγωνω fan boyz αλλα φιλε μου εισαι εντυπωσιακος 

εε χμμ,  οι snapdragon ειναι πολυ πιο δυνατοι επεξεργαστες απο τους Α της απλ παρολη τη πλυση εγκεφαλου που σου εχει κανει το marketing της τελευταιας .. Οπως εξηγει και η δημιουργος του 3dmark furmark οι Α6 , 7 και παει λεγοντας ειναι το ιδιο πραγμα ουσιαστικα και αποδιδουν μονο σε optimized linear code benchmarks για να πειθουν fan boyz .. στο physics του 3δμαρκ fysika πατωνουν οπως ακριβως θα εκαναν σε ενα real world σεναριο .. Αν πιστευεις οτι το iphone 6 κανει τα ιδια με ενα νοτε η σ5 απλα πλανασαι πλανη οικτραν 

Το touch wiz στο νοτε 4 ειναι πιο ωραιουλι γραφιστικα αν και παντα γεματο αχρηστα πραγματακια και βαρυ .. Ελπιζω να ειναι καλο το επομενο να το κατεβασουμε και μεις οπως λεει το αρθρο 

Όταν βρεις ένα fan boy πες το και σε εμένα.

Από που να ξεκινήσω;

Ανέφερα 5 και σχολίασες μόνο το 1.

Για αυτό σε όλα τα test πάντα βλέπω τα iPhone να ναι πάνω. Να πω ότι ξεπερνάει ακόμα και σε multi-thread benchmarks το note4; Να πω για το throttling του; Ακόμα οι snapdragon δεν έχουν 64bit ούτε έχουν instructions για κρυπτογράφηση (βλ. Nexus 6 με και χωρίς κρυπτογράφηση)

Να πω για την κατανάλωση της μπαταρίας;

Εντωμεταξύ οι κακές φήμες για το 810 υπάρχουν. Για να μη τα λέω εγώ

https://www.reddit.com/r/Android/comments/2rs920/more_rumors_about_qualcomm_snapdragon_810_issues/

Δημοσ.

χμ....

Apple (10)

Iphone

Iphone 3

Iphone 3G

Iphone 3GS

Iphone 4

Iphone 4S

Iphone 5

Iphone 5S

Iphone 6 

Iphone 6 plus

Samsung (7)

Galaxy

Galaxy S

Galaxy S2

Galaxy S3

Galaxy S4

Galaxy S5

Galaxy S6

Με την διαφορα οτι της apple δεν θεωρουνται ναυαρχιδες. ειναι οτι εχει ΓΕΝΙΚΑ απο κινητα. Πραγματικα πολυ αστοχη η συγκριση..

Δημοσ.

Μεχρι τωρα ασχολουνταν με το πως θα βαλουν περισσοτερες λειτουργιες, καιρος ηταν λοιπον να σκεφτουν πως θα τις κανουν να τρεχουν και ολες μαζι χωρις κολληματα. Ημουν κατοχος S5 και το πρωρο πραγμα που κανεις οταν παιρνεις ενα samsung ειναι να αλλαξεις rom.

Δημοσ.

Επειδή ωραίες οι εγκυκλοπαιδικές απόψεις αλλά καλύτερη νόμιζω μία που έρχεται από τον κανονικό κόσμο, θα πω απλά ότι το Galaxy S5, με τελική ROM 5.0 Lollipop αναβαθμισμένο χθες στο UK, πετάει πραγματικά και με 94% μπαταρία και όλα ανοιχτά (με 160 εφαρμογές εγκατεστημένες επιπλέον από ό,τι είχε μέσα), έδινε ζωή μπαταρίας που απομένει ως 1 μέρα και 5 ώρες!

Τώρα, μιας και θιασιώτης του CyanogenMod και κάτοχος ενός άρρωστα modded S2, μου μένει να αναρωτηθώ αν το S5 με CyanogenMod θα είχε battery life 2,5 ή 3,5 μέρες, ξέρωντας τι boost είχε πάρει το S2.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια λοιπόν! Ναι, δεν τρελαίνομαι για Touchwiz κι αν μπορούσα να κάνω root χωρίς KNOX flag tripped, θα ήμουν ενδεχομένως ήδη με Cyan αλλά για να μη λέμε βλακείες, το Touchwiz έχει γίνει ωραίο και ελαφρούτσικο. Με εκνευρίζει που μας κότσαρε το άσπρο με γαλαζοπράσινες λεπτομέρειες παντού η Google (σκοτώνει την αυτονομία το άσπρο όταν έχεις AMOLED οθόνη και δε μου αρέσει οπτικά η φάση) αλλά το 5.0 κερδίζει ΤΟΣΗ μπαταρία από αλλού και τρέχει τόσο καλά που αξίζει. Και ΝΑΙ, αξίζει και το Touchwiz πλέον ή τουλάχιστον είναι υποφερτό!

• Like 1
Δημοσ.

Πού μπορώ να το προπαραγγείλω;

Αν ρωτας, δεν ειναι για σενα.

Ειναι για geeks / tech users / επαγγελματιες το εργαλειο

Καταρχας σε ενοχλει ιδιαιτερα αν χρειαζεται 1 , 4 η 200GB (οχι Gb) για να μην εχει κολληματα? Τα πληρωνεις εξτρα? Αφου ποιο φτηνα σου ερχεται η συσκευη με τα 4GB, εφοσον μαλιστα οπως λες δεν εχει και κολληματα, τοτε τι σε νοιαζει το ΠΩΣ το καταφερνει? Ας εχει και μερικα TB, δεν με ενοχλει καθολου.

Περα απο τουτο, το iPhone 6 με το 1GB ram που παει "αερα", θα παρει το update πετσοκομενο (και πολυ πιθανον να σερνεται κιολας) οπως και τα προγενεστερα iPhone (3gs / 4 / 4s κλπα) που και τα μισα features λειπανε, και τα κινητα συνηθως πηγαιναν τα ζωα μου αργα για κανα 2μηνο μεχρι να βγει και αλλο update να στρωσει. Επιπλεον, για να καταλαβεις που χρησιμευουν τα επιπλεον GB, ανοιξε καμποσα tabs η καμποσες εφαρμογες σε ενα iPhone και σε ενα Note και μετα θα αναρωτιεσαι πως την παλευεες τοσο καιρο με το iPhone

Δημοσ.

Αν ρωτας, δεν ειναι για σενα.

Ειναι για geeks / tech users / επαγγελματιες το εργαλειο

Ναι, τους ξέρω αυτούς τους επαγγελματίες φοιτητές που κωλοβαράνε όλη μέρα στο xda-developers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...