Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , έχω μια φωτό που είναι μια μηχανή που θέλω να επεξεργαστώ και να αφαιρέσω εκτός απο αυτή τα πάντα γύρο στην φωτό μόνο κυριολεκτικά η μηχανή να μείνει αλλα δεν θα έχω η/υ για κάποιο διάστημα ... Ονλαιν μπορώ να κάνω κάτι τόσο απαιτητικό ;;; Και αν ναι με ποιο προγράμμα;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και με gimp γίνεται και δεν παίρνει και ώρες! :) online όμως δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις με κάποιο τρόπο!

Βασικά δεν θα αφαιρέσεις όλα τα υπόλοιπα για να μείνει η μηχανή, θα αφαιρέσεις την μηχανή και θα την  βάλεις εκεί που θες!

• Like 2
Δημοσ.

Και με gimp γίνεται και δεν παίρνει και ώρες! :) online όμως δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις με κάποιο τρόπο!

Βασικά δεν θα αφαιρέσεις όλα τα υπόλοιπα για να μείνει η μηχανή, θα αφαιρέσεις την μηχανή και θα την  βάλεις εκεί που θες!

μπορεις να το κανεις και αναποδα

russianpa50 δεν μπορεις να τραβηξεις μια καινουργια φωτογραφια? αν οχι και αν δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις μπορεις να την ανεβασεις εδω και θα προσπαθησω εγω να στη φτιαξω.

• Like 2
Δημοσ.

μπορεις να το κανεις και αναποδα

russianpa50 δεν μπορεις να τραβηξεις μια καινουργια φωτογραφια? αν οχι και αν δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις μπορεις να την ανεβασεις εδω και θα προσπαθησω εγω να στη φτιαξω.

Νομίζω το ίδιο πράγμα είναι, εγώ όσες φορές χρειάστηκε να το κάνω πήρα αυτό που ήθελα από τη φωτογραφία και το επικόλλησα αλλού :)

Δημοσ.

Νομίζω το ίδιο πράγμα είναι, εγώ όσες φορές χρειάστηκε να το κάνω πήρα αυτό που ήθελα από τη φωτογραφία και το επικόλλησα αλλού :)

απλα κανεις invert την επιλογη και πατας delete

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν αντιγραφές του photoshop online αλλά θα παιδευτείς περισσότερο έτσι. 

Όπως είπε και ο vaiosgtr άμα θες ανέβασέ την εδώ και στην κάνουμε εμείς. Υπόψιν στο reflection της μηχανής θα φαίνεται κανονικά ότι υπάρχει κάτι τριγύρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την έχω πια ...2007 την ειχα κ ήταν του03 ΚΤΜ 640 LC4 κ την ήθελα μοταρ και δεν το πρόλαβα ..γύρισαν τα πράγματα μετά και προς το 2008 άρχισε η κρίση και να μαι ...2015 κ να είμαι απο τότε σε τρομερή κατάσταση

Δημοσ.

ειναι τοσο μικρη η αναλυση της φωτο που ακομα και τα εργαλεια quick selection,magic wand δεν αποκρινονται και προφανως θελει δουλεια 1 ωρας,με αμφιβολα αποτελεσματα στην ποιοτητα -αλλα γινεται! .θα σε βολευε αυτη η φωτο(παρακατω) χωρις backround; αν ναι ειναι ευκολο να σου κανω την φωτο ως εξυπνο αντικειμενο να κανεις ο,τι χρηση θελεις 1672opc.jpgμια συλλογη του μοντελου ειναι Link.png Site: εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα ο,τι μπορουσα καλυτερο στην φωτο που σου προτεινα αν σου αρεσει καλως. χωρις backround σε png σου εχω και το αρχειο psd να κανεις οτι χρηση θελεις με την φωτο

post-307118-0-89842000-1421412180_thumb.pngrussianpa50 file psd.psd

Επεξ/σία από G1O
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά ,..... Παιδιά μου κάνουν ...πολύ καλή δουλεια ... Ευχαριστώ πολύ...

G1O θενκς.. Ωραίος ... Ετσι τώρα θα χει και μια ανάμνηση τουλάχιστον μέχρι να το αγοράσω παλι ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...