Προς το περιεχόμενο

4K 60Hz 4:4:4 TVs?

Big Boss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η panasonic έχει 5000 ευρώ LOL

Τη samsung δεν τι βρίσκω πουθενά.Βρίσκω μόνο την 8500 που είναι απλησίαστη στα 2000 ευρώ.

Η LG 49UΒ850V είναι η μόνη σε σχετικά λογική τιμή.(949)

49UΒ820V δε παίζει να το έχει έτσι? Ούτε με firmware update? Δε θέλω να δώσω εχτρα λεφτά για το 3D γιατί δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ.

edit:

Από ότι βλέπω η 49UΒ850V είναι μονόδρομος.

Λίγο πιο ακριβή για το budget μου και λίγο μεγάλη για monitor αλλά τι να κάνουμε.

Επεξ/σία από Big Boss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έψαξα αλλά δεν βρίσκω κάτι

Οι σειρά 7000/8000 το υποστηρίζει μετά από πρόσφατο firmware update.

για την 6900 δε βρίσκω κάτι

Kαλά θα πάω να τις δω και από κοντά να δω τι λένε.Θα ρωτήσω και καναν υπάλληλο αλλά αμφιβάλω να καταλάβουν τι τους λέω.

δε μπορει να ξερει ο υπαλληλος κατι τετοιο ,ειναι πολυ next gen .Καλυτερα γραψου σε φορουμς που ασχολουνται με αυτα και βρες χρηστες που εχουν ηδη προχωρησει σε αγορα τετοιας τηλεορασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A και κάτι ακόμα 

Πόσα hz έιναι το panel της samsung?

H LG είναι 100 native από ότι διάβασα.

edit:

Μου είπαν στα forums της nvidia ότι η samusng δεν υποστηρίζει 4:4:4.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο,έτσι?

Επεξ/σία από Big Boss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την h6900, με ένα μικρό ψάξιμο, βρήκα ένα review απο έναν χρήστη στο γερμανικό Amazon που λέει ότι υποστηρίζει..

"Also ich habe die Rezensionen gelesen und war etwas skeptisch. Haber aber doch das Gerät bestellt und an den PC angeschlossen. HDMI Port 2 ... Name = PC .. UHD Color und siehe da alles funktioniert wunderbar. Habe alle Games ausprobiert einfach tadellos. Ich persönlich kann auch in Spielen wie COD AW, Battlefield 4, WOW, etc ... keine Inputlags ausmachen. Ebenso habe ich bei der UHD Color 4:4:4 bei voller 4K Auflösung und 60 Hz. Im PC verwende ich 2 x GTX980 im SLI Verbund ( braucht man schon wegen Leistung)

Also von meiner Seite nur empfehlenswert."

http://www.amazon.de/Samsung-UE55HU6900-LED-Backlight-Fernseher-Sprachsteuerung-schwarz/dp/B00IWZHMMO

Επίσης και εδώ:

http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-flat-panel-displays/1698761-tv-s-capable-4k-60hz-4-4-4-pc-nvidia-900-series-gpu-6.html

""I bought a Samsung 40HU6950FXZA from Bestbuy/Magnolia on Thanksgiving Day right after I saw a review claiming he got UHD/60Hz 4:4:4 via HDMI 2.0 to work.

Prolonged my decision for more than a month until I saw confirmation of the Samsung working. Otherwise, I was initially more inclined to get the LG 40UB8000.

I followed every step that was mentioned in the review.

Including using HDMI Port 1 instead of Port 3 suggested by the quick start manual.

Updating firmware 1053 before connecting the HDMI cable.

Changing input name of Port 1 to PC and enable UHD color.

I already have a Zotac GTX 980 Amp! Edition and I bought a 3 feet brand new HDMI cable clearly labelled 18Gbps from my local Sears.

It turned out to be a success for me. I now enjoy a beautiful 40" monitor running at 3840 x 2160/60Hz 4:4:4 via HDMI 2.0

I have beautiful text and it passed the Chroma test (the quick brown fox)...""

Αλλά και πάλι,ψαξ'το καλύτερα πριν προβείς σε αγορά..

Επεξ/σία από Superuser

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη φοβάμαι τη samsung γιατί δε βρίσκω κανένα στα forum της nvidia που να λειτουργεί στα 60hz 4:4:4.

H LG στα είναι σίγουρο ότι είναι 4:4:4 αλλά διστάζω να δώσω 950 ευρώ για κάτι που θα χρησιμοποιώ μόνο για gaming.

Το 3d επίσης μου είναι άχρηστο. 

edit:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάω σε high end 1080p αντί για entry level 2160p?

Θα έχω καλύτερα χρώματα,μαύρα,μικρότερο lag και πραγματικό 100-120hz.

Εξάλου ακόμα και με δύο 970 που έχω δεν πρόκειται να έχω 60fps στα ultra/4k.Επίσης Hz+>ανάλυση για εμένα.

Ότι και να πάρω πάντως θα είναι αναβάθμιση από τη σαβούρα που έχω τώρα με 150ms lag(lol)

edit 2:

Αυτή εδώ δέχεται 120Hz πραγματικά?

http://www.skroutz.gr/s/4771654/Sony-KDL-50W829.html

Επεξ/σία από Big Boss

Καλύτερα χρώματα, μαύρο και lag δεν θα εχεις με μια high end 1080. Μονο ταχύτητα πανελ 200 εγγενή. Και πάλι ομως πλεον το interpollation κάνει σωστά την δουλειά του και δύσκολα μας ενοχλούν τα χαμηλά εγγενή.

Ανέφερα την 6900 ως αντίστοιχη επιλογή της UB850 που εχει IPS με οτι συνεπάγεται αυτο στα μαύρα - δυναμικά. Επίσης υστερεί και σε κίνηση μακράν.

Απο την αλλη η 6900 εκτός απο το PSA που φοράει με μαυρο στα 0.04nit καλιμπραρισμενη, εχει και ανώτερο hardware οπως HDMI 2.0, HEVC (H265) και δυνατότητα αναβάθμισης hardware. Ειδικα το τελευταιο το θεωρώ μεγάλη υπόθεση καθως οποίοι ''ψάχνεστε'' συνεχώς εχει την δυνατότητα να ακολουθήσει εξελιξεις. (τουλάχιστον αυτο υπόσχεται).

Δεν το λεω για το 4Κ το οποιο στις 50 ιντσες ειναι οριακα ανουσιο οσο για το hardware.

Η panasonic TX-40AX630E φαίνεται καλή αλλά πολύ μικρή.

40" δε μου φτάνει,ειδικά όταν πρόκειται για 4κ.

μετά η 48" πάει πολύ....

Τι Panel έχει η samsung? 50 h 100hz?

Λοιπόν πήγα και τις είδα σήμερα στο πλαίσιο.

Είδα τη samsung και τη sony δίπλα δίπλα και η εικόνα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.(ίδια μαύρα,ίδια χρώματα,ίδια ομαλότητα σχεδόν και παρόμοιο lag)

Οπότε παίρνω samsung που είναι και πιο φθηνή και 4Κ.

Τώρα αν δεν είναι 4:4:4 τότε απλώς θα τη τρέχω στα 1080p στο desktop.Στα παιχνίδια/ταινίες δεν αλλάζει κάτι αφου όλα είναι 4:2:0.

Τώρα δύο τελευταία ερωτήματα:

1o:Χρειάζομαι καλώδιο hdmi 2 ή όλα έχουν το ίδιο bandwidth?

2o:θα μπορέσω στα 1080p να το τρέχω στα 100-120hz με overclock?(pixel clock patcher)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν τη πήρα ακόμα αλλά τελικά έμαθα ότι η samsung είναι σίγουρα 4:2:0

Δεν ξέρω τώρα τι να κάνω......

μπορεί να πάρω μια 1080π σονυ

edit:

μπορώ να "αναγκάσω" τη σονυ να τρέχει 120hz?

με το 3d vision και τις τηλεοράσεις τι παίζει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...