Προς το περιεχόμενο

Σωστη τοποθετηση παστας στον Cpu

kogi4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω δει βιντεο που βαζουν παστα στον επεξεργαστη και μετα το αλοιφουν σε ολο τον επεξεργαστη συνηθως με μια καρτα.Ομως σημερα ειδα ενα Βιντεο στο οποιο ο Σακης απο τους Unboxholics εβαλε την παστα στο κεντρο και μετα εξαπλωθηκε μονο της με την πιεση απο την ψυκτρα.Ποιον τροπο προτιματε απο τους δυο;

http://youtu.be/hTg373N1gdk?t=44m45s

και

Ποιον απο τους 2 τροπους προτιματε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια σταγονα στο κεντρο και αστην να απλωσει με το βαρος.Δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργισει φυσαλιδα αερα και δεν αφηνει κενα (ειναι ομοιομορφη)

• Like 5

μια σταγονα και απλωνεις ειτε με καρτα, ειτε με γαντι, ή το αφηνεις να απλωθει μονο του αφου βαλεις την ψυκτρα απο πανω.

Απλα μετα δες αν εχει τρεξει απο τα πλαινα για να το καθαρισεις με λιγο βαμβακι.

Και εγώ αυτό με την σταγόνα κάνω! δεν ξέρω ίσως να χρησιμοποιώ λάθος κάρτες αλλά πάντα μάζευα όλη την πάστα και ήθελα 2η κάρτα για να βγάλω την πάστα από την 1η κάρτα και να την βάλω πάνω στο cpu με αποτέλεσμα να χρειάζομαι μισώ σωληνάκι για να αλείψω τις κάρτες και μετά όσο μείνει για τον cpu :P

Βάζεις μια σταγόνα και μετά αν η ψήκτρα στο επιτρέπει κάνεις με την ψήκτρα κυκλικές κινήσεις για να απλωθεί καλά.

Κι εγώ αυτό με την σταγόνα(ή καλύτερα κόκκο ρυζιού) κάνω,αλλά κάποιες πάστες έχουν συγκεκριμένο(διαφορετικό) τρόπο εφαρμογής στις οδηγίες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...