vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ωραια και καταχρην να σε ευχαριστησω γιατι με εχεις βοηθησεις πολυ!!! τεικα αποφασησα να παρω αυτον που ειναι ο ποιος φτηνος και θα ηθελα να μου πεις αλλη μια φορα αν ειναι ενταξει απο θεμα επιδοσεων και αξιοπιστιτιας γιατι καπου διαβασα οτι δεν εχει καλες επιδοσεις και τελος θα ηθελα να μου πεις αν παρω εναν αλλον που τον δινει το amazon και τον ιδιο τον πουλαει ενα πωλητης στο amazon μπορω να ζητησω την διαφορα; SanDisk SDSSDP-128G- G25 128GB interne SSD-Festplatte (6,4 cm (2,5 Zoll), SATA III)
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορεις να ζητησεις την διαφορα. Διαφορα μπορεις να ζητησεις αν, μεχρι να τον παραλαβεις εσυ, η τιμη του πεσει καποιες λιρες/ευρω. Ενημερωνεις μεσω του λαιβ τσατ και σου επιστρεφουν την διαφορα.
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ο πωλητης το δινει 46 ευρω ενω το mazon 52 γιαυτο το λεω μρω;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Άλλο πωλητής, άλλο Amazon. Εφόσον η πώληση δεν ολοκληρώνεται από το ίδιο το Amazon κ είναι ο μεσολαβητής, δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Επειδή σε βλέπω και εχεις προβληματιστεί παρα πολύ να σου πω οτι ο δίσκος μια χαρά ειναι και απο επιδόσεις
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οκ τοτε οποτε αυτος που μπορω να παρω ειναι ο sadisk θα ηθελα να μου πειτε αν αυτα που ακουσα(γραφω αραπανω) αν ισχυουν ωστε να προχρησω αμα ειναι στην αγορα Επειδή σε βλέπω και εχεις προβληματιστεί παρα πολύ να σου πω οτι ο δίσκος μια χαρά ειναι και απο επιδόσεις ειχα αποφασισει να παρω τον sandisk αλλα διαβασα εδω στον insomnia οτι δεν ειναι καλος και προβληματιστηκα... οποτε τον παιρνω και θα ειμαι κομπλε;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ένας απλός δίσκος είναι που λόγω του ότι είναι ssd, θα δεις τραγικές διαφορές συγκριτικά με τον μηχανικό. Πάρε τον κ μην το ψάχνεις περαιτέρω.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ότι το ψάχνεις τραγικά πολύ. Δίσκος είναι, αναλώσιμο είναι. Αν χαλάσει, έχει εγγύηση. Σε 3 χρόνια που τελειώνει η εγγύηση του, θα κοστίζει μαξ 30ευρώ ο 120αρης. 1
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 το ξερω αυτο... το θεμα ειναι απο γρηγοραδα αν θα ειναι ενταξει καταλαβες;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα θα ειναι. Ουτως ή αλλως, οι τιμες που αναγραφονται ως μεγιστες, εικονικες ειναι και για τα benchmarks μονο. Ποτέ δεν θα πιασεις τοσο ψηλα σε νορμαλ χρηση.
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αυτο θελα να ακουσω και συγκεκριμενα τι θα γινει σε καθημερινη χρηση και οχι σε μετρησεις σας ευχαριστω ολους σας αυριο θα παραγγειλω 2 για το λαπτοπ το δικο μου και ενα για μια φιλη μου και παλι σας ευχαριστω πολυ!!!
nikos1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ο v300 ειναι αργος ssd δεν εχει καλες ταχυτητες ψαξε στο νετ να δεις γτ εχει κανει πατατα η kingston με τα τσιπακια μνημης. παρε καλητερα τον sandisk.
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ok τοτε βρουρ στον πατσα για τον sandisk...!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ο v300 ειναι αργος ssd δεν εχει καλες ταχυτητες ψαξε στο νετ να δεις γτ εχει κανει πατατα η kingston με τα τσιπακια μνημης. παρε καλητερα τον sandisk. Εχω βαλει τον v300 σε καμια 10αρια μηχανηματα. Σε κανενα δεν παρατηρησα να ειναι αργος παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα