xristoforos89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Να το πω οσο πιο απλά μπορω. Οσον καλες τιμες μπορεις να βρεις στο ebay, τοσο καλες τιμες μπορεις να βρεις και στο ινσομνια στις αγγελιες. Οι τιμες διαφερουν απειροελαχιστα και σε περιπτωση προβληματος δεν πληρωνεις μεταφορικα + υπομονη για να το στειλεις στην αντιπροσωπεια.
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ενταξει ολα αυτα απλα εχω μια απορια εαν ειναι χησιμοποιημενος πεφτει η αποδοση του και αν ναι επαναφερετε; αυτο το ρωταω γενικοτερα και οχι αν ειναι να τ παρω ελλαδα η εξωτερικο
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για την απόδοση σου ειπα τι υσχύει και τι να κοιτάξεις αν αυτα ειναι στο 100 % κάνε την αγορά , τώρα μετα απο 1 2 3 χρόνια ειναι πιθανόν η υγεία και το performance του δίσκου να αρχίζει να πέφτει και οχι δεν επαναφέρεται ειναι φυσική φθορά
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 οκ ενταξει τοτε σε ευχαριστω πολυ!!!
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 τεικα βρηκα αυτον εδω καινουριο αλλα θα ηθελα την γνωμη σας αν ειναι αξιοπιστος
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ωπ το ξεχασα εντελως sandisk v300 120gb
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 SanDisk SDSSDP-128G- G25 128GBKingston SSDNow V300 Silicon Power S70 120GB εχωβρει αυτους ποιον να προτιμησω θελω να παρω δυο και λεω να παρω τον silicon power καi τον v300 αλλα τον v300 ειναι δεν ειναι απο τον amazon αλλα ειναι απο πωλητη με 98% βαθμολογια και με 46 αξιολογησεις να τον εμπιστευτο; εχω καποια ασφαλεια απο το amazon; τ ξερω σας εχω πρηξει αλλα το ψαχνω το θεμα γιατι πολλα λεφτα δεν υπαρχουν....
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τον silicon power δεν τον ξέρω καθόλου δεν ξέρω την εταιρία και προσωπικα δεν θα εμπιστευόμουν τετοιες εταιρίες και οσο αφορά τους αλλους 2 ο kingston ειναι ελαφρώς καλύτερος απο τον sandisk σε ταχύτητες γραψίματος αλλα στο read ειναι πολύ καλύτερος. Το ebay ειναι ασφαλές με πωλητή με 98 % αλλα 46 αξιολογήσεις ειναι λίγες και το amazon ειναι κανονικό κατάστημα οποτε δεν εχεις πρόβλημα να ξέρεις ομως οτι αν αγοράσεις απο το αμερικάνικο θα πληρώσεις και τελωνείο. Αποφάσισε τι θα πάρεις βάλε κάτω τα χρήματα και αποφάσισε αν αξίζει απο τα να τα πάρεις απο εδώ γιατι αν τελικά με ολη αυτην την φασαρία ειναι να γλιτώσεις χρήματα της τάξεως των 20 euro πχ δεν αξίζει για εμένα για αρκετούς λόγους , η τελική επιλογή ειναι δική σου. Αν ηταν να αγοράσω αναγκαστικά καποιον απο τους παραπάνω δίσκους θα έπαιρνα πρώτα τον kingston και μετα τον sandisk
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ο πωλητης που λεω ειναι στο amazon θα εχω καποιο θεμα;μου δινει καποια ασφαλεια ο αμαζον σε περιπτωση που δεν ερθει το προιον κτλπ;
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά οτι εχω πάρει απο το amazon έχει έρθει , σίγουρα σου δίνει ασφάλει ειναι μεγάλο κατάστημα αν θέλεις κατι πιο συγκεκριμένο στείλε τους ενα email δεν ξέρω κατι παραπάνω , σου επαναλαμβάνω ομως αν πάρεις απο το αμερικάνικο amazon το πιθανότερο ειναι να πληρώσεις + τελωνείο το οποίο μπορεί να ειναι οσο κοστίσει ο δίσκος που θέλεις να πάρεις
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ειναι απο το γερμανικο οποτε δεν πληρωνω οκ θα το δω λιγο γιατι το εχω βρει στα 46 ευρω τον v300(μαζι με τα μεταφορικα)
vlahoskwn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μια ερωτηση οι μετρησεις και συγκεκριμενα 4k ειναι σημαντικη; γιατι ειδα εναν που εχει 10 ποσο πρεπει να βγαζει εκει περιπου;
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Όχι μην σε απασχολούν αυτα και ουτε τα νούμερα που βγάζουν τα benchmarks να σε απασχολούν ιδιαίτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα