Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη το Linksys WAG160Gn που με εχει υπηρετησει πιστα χρονια αρχιζει και μου κανει νερα, και επειδη νομιζω οτι ειναι ωρα να παω σε κατι πιο ποιοτικο θα ηθελα την γνωμη σας.

Τι θελω.

1. Καταρχην εαν εχει μερικα ethernet ports ακομη καλυτερα, αλλιως την εποχη του WiFi δεν ειναι και προβλημα αυτο. Απλα προτιμω τις συνδεσεις μεσω ethernet. Αν ομως το κοστος ανεβαινει χωρις λογο δεν με νοιαζει καθολου και σαφως θα προτιμησω κατι με καλυτερη αποδοση/τιμη και πιο ποιοτικο.

2. Επειδη εχω 2 συνδεσεις, θελω οπωσδηποτε να μπορει να τις κανει bridge..Φανταζομαι δεν ειναι και τιποτα το τρομερο αυτο, αφου το κανει το δικο μου που ειναι τοσο παλιο..

3. Θελω επειδη η μια συνδεση ειναι στο κατω σπιτι να εχει τρομερο WiFi σημα. Αυτο ειναι ισως και το κυριοτερο χαρακτηριστικο που ψαχνω, καθοτι ακομη με adsl ειμαι, δεν υπαρχει η λυση του vdsl και ειδικα η κατω γραμμη κλειδωνει καλυτερα.

4. Να κανει καλο bandwidth management και να μην "stallαρει" απο συνδεσεις κονσολων,κινητων,τηλεορασης και PC ταυτοχρονα αει δυνατον.

5. Εδω σε θελω καβουρα, να ειναι σε μια σχετικα ανθρωπινη τιμη.. Δεν θα βαλω πλαφον αλλα οτιδηποτε πανω απο 150-200 ειναι χλωμο εκτος εξαιρετικης λυσης..

Ευχαριστω προκαταβολικα και δεν με νοιαζει αν ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα το περνω και απ'εξω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δες μια το draytek 2710n αμα σε νοιαζει μονο adsl ή το 2760n delight αν θες να το παρεις να ειναι και vdsl περα απο adsl.λιγο οριακα στα λεφτα που θες αλλα θα ακουσεις πολλα θετικα λογια απο ατομα που τα εχουν.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια θα τα κοιταξω. Μαλλον προσανατολιζομαι προς μια λυση που θα ειναι και για vdsl για το μελλον εαν και εφοσον υπαρξει και σε εμας υποστηριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...