Charis520 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας. εχω εναν σκληρο και εγω ο οποιος τα τυναξε τα πεταλα. Τον ειχα σαν εξωτερικο. Τωρα. Εαν τον βαλω εσωτερικο η συνδεση οπου τραβαει δεδομενα ειναι διαφορετικη απο οτι με usb; ακομα να πω οτι δεν ειναι σιγουρα η κεφαλι γιατι η πλακετα του οταν τον ειχα στο ρευμα εκαιγε. Για πειτε ρε παιδια.
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μόλις τον ανοίξεις και τον βγάλεις, την σύνδεση θα την κάνεις όπως στο βίντεο. Αλλά αφού μας λες ότι χάλασε, έτσι δεν είναι?
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Βάλε τον σαν εσωτερικό σε εναν υπολογιστή θα τον συνδέσεις στην sata θύρα και δεν κάνεις κατι αλλο θα τον βρεί εκτος και αν εχει πεθάνει εντελώς , στο λέω αυτο γιατι καμια φορά οι θήκες των εξωτερικών εχουν το πρόβλημα ενω οι δίσκοι ειναι μια χαρά
Charis520 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Βάλε τον σαν εσωτερικό σε εναν υπολογιστή θα τον συνδέσεις στην sata θύρα και δεν κάνεις κατι αλλο θα τον βρεί εκτος και αν εχει πεθάνει εντελώς , στο λέω αυτο γιατι καμια φορά οι θήκες των εξωτερικών εχουν το πρόβλημα ενω οι δίσκοι ειναι μια χαρά Καλημερα. Η πλακετα του ειναι χαλασμενη. Ολλα μεσα δουλευουν. Δοκιμασα σε 3 διαφορετικα κουτια αλλης μαρκας αλλα τιποτα. Τωρα εαν εχει καποιος πλακετα να μου δανισει να βγαλω τα πραγματα μου απο μεσα και μετα θα του τον κανω δωρο. Ειναι 500αρης HDD μαλλον samsung .Board Number:BF41-00286A,
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ρώτα εδω Χάλασε ο δίσκος; Βάφτε τον μπλε και ΧΑΡΙΣΤΕ τον αλλα ρίξε μια ματιά και στο ebay μηπως βρείς πλακέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα